как да използвам 3d touch ala iphone на всички андроиди без корен

Най-новият iPhone е страхотен благодарение на функцията 3D Touch, която носи. Но не само iPhone, сега всички смартфони с Android също могат да използват функцията 3D Touch, без да се нуждаят от root достъп.

Освен че е първият iPhone, оборудван с 2GB RAM, iPhone 6s се предлага и с очарователен цвят Rose Rose и също така усъвършенствана 3D технология за сензорен екран . И двата са сензорни екрани, тази технология на екрана работи, като разпознава типа докосване, който давате.

Не само iPhone, смартфони с 3D Touch или Force Touch технология също са на Android Huawei Mate 8 . Искате ли да изпробвате опита на използването на технологията 3D Touch? JalanTikus, има начин да се използва 3D Touch на всички Android без root .

  • 5 смартфона с Android с технология за 3D сензорен дисплей Подобно на iPhone 6s
  • ЕХА! Force Touch iPhone 6s може да бъде цифров мащаб!
  • Лесни начини за правене на 3D снимки без Photoshop

Предимствата на 3D Touch на смартфон

За разлика от технологията на сензорния екран като цяло, 3D Touch на iPhone работи, като разпознава вашия тип докосване. Например, когато се държи върху икона на приложение, ще се появи пряк път за изпълнение на определена команда. Тази технология позволява също така iPhone 6S да бъде превърнат в цифрова везна.

Как да активирам 3D Touch на всички смартфони с Android

Кой каза, че 3D Touch работи само на iPhone 6s и iPhone 7? Всички смартфони с Android могат да използват 3D Touch , така или иначе , а не само на Huawei Mate 8 doang. Не вярвайте? Вижте видеото.

Е, за тези от вас, които са любопитни да използват 3D Touch на смартфон с Android, нека опитаме следните стъпки:

  • Инсталирайте приложението Yahoo Aviate Launcher на вашия Android смартфон.
Приложения за подобряване на работния плот на Yahoo (предишни лаборатории ThumbsUp) ИЗТЕГЛЯНЕ
  • Веднъж инсталирани, на началния екран, плъзнете надясно, за да намерите менюто Настройки на стартовия панел .

  • Потърсете менюто Aviate Labs . След това активирайте менюто за бързи действия . За да изглежда привлекателно, изберете опцията Включено без индикатор .

  • Когато приключите, моля, плъзнете и пуснете любимото си приложение на началния екран на Aviate Launcher . Както при iPhone, приложенията, които се поддържат от 3D Touch, са само определени приложения, като Facebook, Twitter, SMS, Email, Browser и други.

Лесно е, нали, как да използвам 3D Touch на iPhone на този Android? Той отново се разплака, нямате нужда от root достъп, за да го направите. Така че, нека опитаме, така че вашият Android да изглежда готин и изтънчен!