3 начина да скриете приятели във fb

Поверителността на списъка с приятели във Facebook е проблем. Тази поверителност може да бъде зададена и чрез скриване на приятели в следния FB.

Като една от най-популярните социални медии в света, Facebook има много голям брой потребители. Трябва също да имате много приятели в тази социална медия.

Въпреки че имате много връзки, определено искате да запазите поверителност, например като скриете списъка си с приятели във FB, така че другите хора да не знаят с кого сте приятели.

Тогава, как криете приятели във Facebook ? Лесно, наистина! Просто следвайте стъпките, които ApkVenue описва по-долу, банда!

Най-лесният начин да скриете приятели във Facebook

Facebook предоставя доста добри функции за поверителност, включително за скриване на приятели във FB от други потребители. Така че никой друг не може да види списъка ви с приятели.

Активирането на функцията Facebook на тази също е много лесно, банда. Можете да следвате как да скриете приятели във Facebook, които ApkVenue отзиви по-долу. Слушай, нека!

1. Как да скриете приятели във FB чрез компютър

Така че никой друг да не знае броя на вашите приятели във FB, можете да скриете списъка си с приятели във Facebook чрез компютър или лаптоп.

- Стъпка 1: Отворете уебсайта на Facebook на вашия компютър или лаптоп и въведете вашия Facebook профил, като кликнете върху името на вашия акаунт.

- Стъпка 2: След като влезете в страницата на профила, щракнете върху менюто Приятели .

- Стъпка 3: Ще видите бутон с три точки вдясно от менюто Търсене на приятели. Щракнете върху бутона.

- Стъпка 4: Щракнете върху опцията Редактиране на поверителност , която се появява.

- Стъпка 5: На страницата Редактиране на поверителността можете да видите настройките за различна поверителност. За да скриете списъка си с приятели във Facebook, щракнете върху бутона Публично в раздела Списък с приятели.

- Стъпка 6: Когато се отвори страницата за поверителност, щракнете върху опцията Only Me , така че другите потребители да не могат да видят списъка ви с приятели, банда.

- Стъпка 7: Готово. Поверителността е зададена за опцията Only Me. Това означава, че само вие можете да видите списък с приятели във FB.

Освен да се криете от всички потребители, можете също да контролирате кой може да вижда списъка ви с приятели във Facebook. Просто коригирайте настройките.

2. Как да скриете приятели във FB чрез браузъра на HP

Ако не инсталирате приложението Facebook на мобилния си телефон, можете да получите достъп до тази социална медия чрез браузър, банда. Скриването на приятели във FB също може да стане със следните стъпки.

- Стъпка 1: Отворете браузър и отидете на уебсайта на Facebook. След това щракнете върху бутона за хамбургер, посочен в горния десен ъгъл. Плъзнете го до долу.

- Стъпка 2: Щракнете върху Бърз път за поверителност или Бърз път за поверителност. Изберете опцията Вижте още настройки за поверителност .

- Стъпка 3: Плъзнете надолу и изберете Кой може да види вашия списък с приятели? . След като се отвори секцията за поверителност, щракнете върху Само аз .

- Стъпка 4: Готово. След като сте задали опцията Only Me, вие сте единственият потребител, който може да вижда списъка ви с приятели, банда.

В допълнение към скриването от всички потребители, можете също да скриете вашия списък с приятели във FB от публични потребители и само приятели от вашия акаунт могат да го виждат.

3. Как да скриете приятели във FB чрез приложението

Освен използването на браузъра, как да скриете приятели във FB чрез мобилен телефон, може да се направи лесно и в приложения, както във Facebook, така и във Facebook Lite.

- Стъпка 1: Отворете приложението Facebook на мобилния телефон. След това щракнете върху бутона за хамбургер в горната дясна страна. Превъртете докрай надолу.

- Стъпка 2: Щракнете върху Настройки и поверителност , след което изберете Контрол за поверителност .

- Стъпка 3: В секцията за пряк път за поверителност щракнете върху опцията Преглед на още настройки за поверителност . Превъртете до дъното.

- Стъпка 4: Щракнете върху менюто Кой може да види списъка ви с приятели? . Щракнете върху менюто. Кликнете върху Вижте още и активирайте опцията Само аз .

Както и преди, можете да активирате и други опции за поверителност, за да скриете списъка с приятели във Facebook само от определени потребители. Лесно е, нали?

Това беше как да скриете приятели във FB, което можете да направите чрез компютър или мобилен телефон. По този начин можете да ограничите поверителността на други потребители, които не искате.

В допълнение към настройката за поверителност, за да скриете списъка с приятели във Facebook от всички потребители, можете да го скриете и само от определени потребители, банди.

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Tia Reisha .