5-те най-добри ОС за хакери, не се опитвайте, ако не знаете!

В днешно време много хора търсят каква операционна система използват хакерите? Затова този път ApkVenue е подготвил информация за това кои са най-добрите хакери на операционната система.

Хакерството е противоречива професия в различни части на света. От една страна има такива, които смятат , че хакерите са добри , от друга страна има такива, които смятат, че са лоши. Следователно хакерите са разделени на няколко групи , най-общо казано , хакери с бяла шапка и черна шапка .

Отделно от това, има много интересни неща за хакерската професия. Един от тях е операционната система или операционната система, използвана от хакерите за извършване на процеса на хакване . В днешно време много хора търсят каква операционна система използват хакерите? Затова този път ApkVenue е подготвил информация за това кои са най-добрите хакери на операционната система .

  • Тези 5 факта карат индонезийските хакери да се страхуват по целия свят
  • Това са видовете хакери в света, номер 7 най-опасни!
  • Нека бъде безопасно! Как да си направим хакерски антидот Flashdisk

5-те най-добри ОС за хакери, не го изпробвайте, ако не знаете!

1. Kali Linux

Kali Linux е операционната система, най-предпочитана от професионалните хакери. Като се започне от използването и интерфейса, които са много близки до миризмата на хакери, което прави тази операционна система много популярна сред хакерите. Освен това предлаганите функции са много специфични за хакерите. Започвайки от Exploition до Password Attack , можете да правите всичко в тази една операционна система.

2. Пенту

За тази втора операционна система хакерите харесват това много добре заради функцията за CD на живо , която не изисква да я инсталирате, ако искате да използвате Pentoo OS . Оборудван с опростен интерфейс и пълни функции, което прави всички хакери удобни, използвайки тази една операционна система .

3. Arch Linux

Arch Linux е операционната система, която повечето хакери използват заради много сложния и луксозен интерфейс. Прилагайки изобилие от функции като Explotion и много други, ще бъдете готини да използвате тази операционна система за извършване на хакерски действия .

4. Backbox

Backbox е многофункционална ОС на Linux, базирана на Ubuntu . В тази операционна система можете да правите хакове и да работите едновременно. За функции ще намерите Експлозия, Проникване и други, които можете да опитате безплатно.

5. Обратно проследяване

Backstrack е избраната операционна система за много хакери от дълго време. Много типичен интерфейс с хакери прави тази операционна система позната на онези от вас, които често правят хакване. Със своите основни функции, Network Cracking и Pen Testing ви позволява да станете истински хакер с тази операционна система.

Как Готови ли сте да станете хакер, използвайки петте най-добри хакерски операционни системи по-горе? , не забравяйте да оставите следата си през графата с коментари.