пълно ръководство за писане на статии на jalantikus.com

Знаете ли, че JalanTikus ще плаща за всяка статия, която публикувате в JalanTikus? Хайде хайде! За да можете да получавате пари в JalanTikus, обърнете внимание на това как да пишете статии за JalanTikus по-долу!

Вече знаете, че JalanTikus ще плаща за всяка статия, която публикувате? Със сигурност се интересувате от заплащане за резултатите от писането ви в JalanTikus. Освен че ви плащат, вие сте добре познат и писането ви вдъхновява много хора.

За тези от вас, които все още не знаят как е процедурата за създаване на статии на JalanTikus, веднага ще обясня стъпките. О, да, уверете се, че сте се регистрирали и влезли в JalanTikus! Ето как да направите статия за JalanTikus .

  • 8 съвета за бързо приемане на вашите статии от екипа на JalanTikus
  • 8 причини, поради които статията ви не може да се появи на улицата на плъхове

Пълно ръководство за писане на статии на JalanTikus.com

1. Първо напишете статиите, които ще направите

Можете да пишете статии в Microsoft Word или директно на страницата Writer на панела Rat Way. Просто го коригирайте по ваш вкус. Ако искате да пишете от Microsoft Word, това означава, че по-късно трябва да копирате и поставите статията си в панела за писане JalanTikus.

Офис приложения и бизнес инструменти Microsoft Corporation ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Подгответе изображения, подходящи за вашата статия

Имайте предвид, че има два вида изображения, които трябва да подготвите. Първо трябва да намерите банерно изображение за вашата статия, което по-късно ще бъде ОБОЛОЧКА на публикуваната ви статия. По някаква причина JalanTikus може да промени изображението на банера , което търсите, с изображението, подготвено от JalanTikus. Размерът на този банер изображение е 810x352 пиксела (моля да го редактирате с Photoshop или подходящ софтуер ). За да е безопасно изображението, направете банер, който е възможно най-привлекателен.

Adobe Systems Inc. Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЕТЕ

Второ, трябва да намерите допълващо изображение, което съответства на материала на статията ви. Например, ако говорите за смартфони, трябва да потърсите изображение на смартфон, което да съответства на статията ви. Изображения, които можете да въведете МАКСИМАЛЕН РАЗМЕР Ширина = 600 пиксела . За това как да въведете изображението, което търсите, във вашата статия, всичко, което трябва да направите, е да качите изображението и да въведете връзката във вашата статия. За повече подробности можете да видите изображението по-долу.

  • Първата стъпка е да качите изображение.
  • Втората стъпка е да качите изображението.
  • Третата стъпка е да качите изображението.
  • Последната стъпка е да качите изображението.

3. Разберете инструментите в мишката за път на Writer Panel

В зависимост от статията, която правите, можете да се възползвате от няколко от наличните инструменти . Ето някои инструменти, които можете да използвате:

  • Въвеждане на връзката

Този инструмент работи за тези от вас, които искат да включат връзка за изтегляне на приложение или вътрешна връзка в статията си. Например, когато пишете обяснение на приложение и искате да въведете връзката за изтегляне, можете да използвате този инструмент . Номерът е просто да копирате връзката за изтегляне на приложението, което сте обсъдили, и да го поставите тук.

  • Удебелен, курсив, заглавие

Този инструмент служи за подреждане на писането, а също така придава стил на буквите във вашите статии. Удебелени до получер букви, курсив до курсив и Заглавие, за да подчертаете субтитрите на статиите, които създавате. Уверете се, че го използвате разумно.

О, да, колкото по-разумно използвате Heading, толкова по-добри статии правите. Използвайте H2 и H3 в статиите, така че статиите ви да изглеждат по-спретнати и структурирани.

След като ви кажа как да правите статии на JalanTikus, готови ли сте да пишете на JalanTikus? Когато сме готови, нека напишем на JalanTikus, за да можете да вдъхновите много хора и да получите заплащане за вашето писане, което е успешно излъчено. Обърнете внимание и на изискванията за статии, които се появяват на JalanTikus .