ръководство на легендите за мобилни телефони

Трудно ли е да се използва Фани в Mobile Legends? Може би го използвате по грешен начин, опитайте се да видите това ръководство на Fanny Mobile Legends, момчета!

Фани е един от героите на Mobile Legends с ролята на убиец . Този герой е известен със своята ловкост и високо ниво на трудност. Много играчи обаче дори смятат, че използването на героите на Фани не е толкова трудно, но забавно.

Фани, ако се използва правилно, може да бъде кошмар за опонентите ви. Стига да можете да овладеете тази техника на атака на Фани, която се фокусира върху въжето. Е, ApkVenue има съвети за тези от вас, които са нови или играят на момчетата на Фани.

ApkVenue ще предостави възможно най-много информация по-долу, така че гледайте го. Ето най -пълното ръководство на Fanny Mobile Legends !

Пътеводител Fanny Mobile Legends

Фани е герой на Mobile Legends с най-висока мобилност до момента. Историята на Фани започва с мечтата й да може да лети като птица, след което прави граплинг кука, за да й помогне да лети.

Този инструмент работи, като захваща въжето за скала или скала и след това се люлее. След като тренира дълго време, Фани е усвоила тази техника и гражданите го познават като Острието на свободата.

Умението на Фани

Фани използва енергията в своите умения, което означава, че трябва да ги използвате ефективно. Ето пълните умения на Фани:

Умение Информация
Пасивно превъзходство във въздуха Щетите на Fanny ще се увеличат с 10% до 20% по време на полет (в зависимост от скоростта) и ще генерират Prey Mark върху цели, които могат да бъдат подредени до 2 пъти. Като атакува врагове, които имат Prey Mark, Fanny ще получи 10 енергийни регенера на стак.
Умение 1 Tornado Strike Охлаждане: 3,5 / 3,3 / 3,1 / 2,9 / 2,7 / 2,5 секунди


Фани ще завърти меча си, който нанася 260/300/340/380/420/460 физически щети на врага.

Стоманен кабел Skill 2 Охлаждане: 0 секунди


Фани ще хвърли железното въже и ще се дръпне, всяко успешно използвано умение за 3 секунди ще намали разхода на енергия с 1.

Умение 3 Прерязано гърло Охлаждане: 35 секунди


Фани ще атакува врагове, които нанасят физически щети 500/680/860. Ако атакувате враг с Маркер за плячка, щетите ще се увеличат с 20% на слой.

Използване на умението на Фани

Добре, след като разберете какви умения са на героя на Фани, ето стъпките за тяхното използване: Индивидуално убиване с един удар / Мулти-враг:

Умение 2 3 1 2 - повторете

Това умение се използва, ако искате да атакувате враг, който е сам, с тази стъпка можете също да атакувате врагове вътре в кулата. Можете да повторите това умение, ако все още ви остава енергия, но в началото може би можете да използвате това умение само веднъж.

За One Strike Kill Multi-Enemy можете да атакувате близките врагове със същите стъпки. Използването на умения зависи от условията на терена, момчета. за да можете сами да бъдете креативни.

Същността на използването на умението на Фани е да скочиш, след това да атакуваш и да избягаш.

Изграждане на артикули Фани

Разбира се, преди да влезете в битка, трябва да съставите Fanny Build Item, за да увеличите статуса си на герой. Ето елемент на компилация, подходящ за Фани:

 1. Bloodlust Axe, помага за осигуряване на щети и възстановяване на времето на Фани
 2. Warrior Boots, осигуряват допълнителна скорост и броня
 3. Метеорът от розово злато, дава голяма щета и щит при смърт
 4. Athena s Shield, дава допълнителни HP и Magic Resist за вашата защита
 5. Антична кираса, предоставя допълнителни HP, броня и HP regen
 6. Wings of Apocalypse Queen, поддържа вашата HP в голяма степен и помага за съкращаване на времето за изчакване.

Бойна магия

За бойните заклинания , на Фани, разбира се, обикновено се дават предмети от заклинанията за възмездие в джунглата, за да й помогнат да се занимава бързо със земеделие. Освен предмети за джунглата, на Фани може да се даде и Пречистване, за да преодолее контрола на тълпата от враговете.

Емблема

Тъй като Фани всъщност е убиец, със сигурност е подходящо да му бъде дадена емблемата на убиеца . Ако обаче ви харесва джунглата, тогава е подходящо, ако ви дадат момчета от джунглата. Емблемите спомагат за повишаване на статуса на вашия герой, като изберете подходяща емблема и добавите правилния статус, ще направи вашия герой най-силният.

1. Комбинация

Добре, след като сте подготвили добре Фани. Сега е моментът да разберете кои герои са подходящи за игра с вас и други герои, за които трябва да знаете.

Подходящи партньори :

 • Grock
 • Akai
 • Лолита

Врагове, за които да внимавате :

 • Нана
 • Сабя
 • полярно сияние
 • Франко
 • Чоу

Предимства и недостатъци

Всеки герой трябва да има свои предимства и недостатъци. Следват предимствата и недостатъците на Fanny:

Предимства:

 • Крайна мобилност
 • Едно изстрелване / една атака може да убие врага
 • Лесно е да се измъкнеш

Недостиг:

 • Трудно е да се използва, първо трябва да овладеете картата
 • Ниска защита и HP
 • Слаб, ако влезете в Късната игра

Спорът на Фани

Ако погледнете оръжията, използвани от Фани, кое аниме първо ви идва на ум? Атака срещу титани, момчета. Не само е подобна на концепцията за въжето, но и формата на оръжие, което много прилича на меч с разделителна линия. Плагиатство нали?

Това е пълно ръководство за Fanny Mobile Legends от ApkVenue, разбира се, това ръководство няма веднага да ви направи добри в играта на Fanny. Трябва да тренирате отново, за да можете да овладеете този един герой.

Според вас какво друго трябва да добавим към това ръководство? напишете мнението си в графата за коментари, не забравяйте да харесате и споделите. Ще се видим в следващата статия, момчета!

Прочетете също статии за Mobile Legends или други интересни статии от Даниел Кахяди .