страшната история зад дълбоката уеб игра "Тъжен сатана", смеете ли да играете?

Любител ли сте на ужасите? Ако е така, има игра на ужаси от дълбоката мрежа, която е много страшна, заглавието е Тъжен сатана. Искате ли да знаете каква игра е тази игра? Нека видим страшната история зад дълбоката уеб игра на Тъжния Сатана!

Играта на игри на ужасите е хоби за много хора. Причината е, защото мисля, че това е така, защото игрите на ужасите стимулират адреналина. Освен това, ужасните игри също имат интересна мистериозна история.

Любител ли сте на ужасите? Ако е така, има игра на ужаси от дълбоката мрежа, която е много страшна, заглавието е Тъжен сатана. Искате ли да знаете каква игра е тази игра? Нека видим страшната история зад дълбоката уеб игра на Тъжния Сатана!

  • Тъжно! Това е историята на ужасите зад дълбокия уебсайт „Pink Meth“
  • Ужасен! Това е трагичната история зад дълбокото уеб видео „Hamburger Lady“
  • Кое е по-страшно, дълбоката мрежа или повърхностната мрежа?

Ужасни истории, които тероризират вашия компютър

Източник на снимка: Изображение: NYCVlog

Според разпространяваните новини тази игра е направена от психопат, който е и компютърен експерт. Твърди се, че тъй като не е проветрено в реалния свят, накрая прелива в игра. Тази игра е ужасна и се казва, че уврежда ума ви.

Съдържанието на тази игра всъщност е малко неясно, съдържа изображения и сложен код, който е труден за разбиране. Но в тази игра има и някои известни фигури като Адолф Хитлер , Маргрет Тачър и други. Ясно е, каза той, че зад тази игра се крие голямо послание.

Освен че има страшна история, пълна с мистерии, оказва се, че тази игра също разбива компютъра ви! Съобщава се, че хората, които са играли тази игра, са претърпели компютърни щети, вариращи от софтуер до хардуер. Има такива, които се опитват да го възпроизвеждат през Windows портативен със светкавица, резултатът се оказва същият.

Страшна мистерия, която не може да бъде разкрита

Източник на снимката: Изображение: Kristianathe Blog

Тъй като тази игра е толкова страшна, изобретателят, Obscure Horror Corner , реши да не споделя оригиналната версия. Той разпространява само част от нея, която не съдържа ужасяващи изображения на бруталност или порнографски изображения на малки деца.

Макар и само частично, се оказва, че тази игра все още уврежда много от компютрите на играчите. В резултат на форума на Reddit го анализира и успя да създаде безопасна версия. Но недостатъкът на тази безопасна версия е, че играта вече не е твърде страшна.

От това може да се заключи, че никой не е пускал оригиналната версия, докато не приключи. Самите откриватели не са могли да го разрешат. Така че тази мистерия не свършва досега.

За тези от вас, които са любопитни за тази игра, можете да изтеглите безопасни версии номер 7 и 9 . Ето връзката:

Изтегляне: Deep Web Sad Satan Game Safe Версия 7 и 9

Видео: Тъжен сатана от PewDiePie Gameplay

Уау, тази игра е наистина загадъчна, замайва много хора. Не само да завършите тази игра, но и как да я направите. Тъй като тази игра също не се открива като вирус. Какво мислиш?

О, да, не забравяйте да прочетете статии, свързани с Deep Web или други интересни статии от 1S.

Банер: NightTerrorNews