направете фалшив акаунт! Ето 5-те най-добри приложения за дублиране на приложения на Android

Ето 5-те най-добри приложения за стартиране на две приложения в един смартфон. Слушайте да!

Сега много смартфони предоставят функцията „двойни приложения“ . Тази функция функционира за стартиране на същите две приложения в един смартфон.

Въпреки това, за смартфони, които нямат тази функция, все още можете да се наслаждавате с помощта на приложение. Ето 5-те най-добри приложения за стартиране на две приложения в един смартфон. Слушайте да!

  • Оказва се, че това са 12-те най-разточителни квотни приложения за Android
  • Тревога! Това са 10 опасни приложения за източване на батерията за вашия смартфон
  • 7 „Тайни“ приложения на Google, които определено не знаете

Създайте фалшив акаунт! Ето 5-те най-добри приложения за дублиране на приложения на Android

1. Паралелно пространство

Parallel Space е най-популярният множител на приложения. Това приложение ви позволява да използвате няколко акаунта от едно и също приложение наведнъж. Ако приложението за Android, което използвате, получи актуализация, клонираното приложение също ще се актуализира автоматично . В момента Parallel Space е най -ефективното приложение за клониране на всяко приложение за Android.

Връзка за изтегляне: Паралелно пространство

2. Отидете на няколко

За тези от вас, които искат да стартират повече от един акаунт за социално приложение като WhatsApp, Facebook, Twitter или също да играят една и съща игра в два различни акаунта, Go Multiple е перфектен, защото може бързо да се премести от един акаунт в друг. Go Multiple има и бърза функция SWI ( Switch between Interface ) , която осигурява високо ниво на сигурност

Връзка за изтегляне: Go Multiple

3. Няколко акаунта

Приложението, разработено от Excelliance Technology, е малко по-просто и по-просто от двете приложения, споменати по-горе. Въпреки че функцията на практика е същата като двете приложения, а именно да стартира два различни акаунта на един смартфон, предимството, което Multiple Accounts има, е, че има функция за заключване на приложения .

Връзка за изтегляне: Няколко акаунта

4. 2 Лице

Клонирането или дублирането на приложения е по-лесно с 2Face . С това приложение можете лесно да превключвате към различни акаунти в социални медии или игри на един смартфон. Това приложение, направено от CleanMaster, е класифицирано като най-простото и лесно приложение.

Връзка за изтегляне: 2Face

5. Мулти акаунти

Multi Accounts има свои собствени разлики с четирите приложения, споменати по-горе, въпреки че функцията все още е същата, а именно да дублира приложения . За да използвате това приложение обаче, трябва да сте сигурни, че вашият смартфон е вкоренен . За тези от вас, които обичат да разбиват смартфони, това не е съществена пречка.

Връзка за изтегляне: Мулти акаунти

Това са 5-те най-добри приложения, които функционират за клониране на приложения на Android, които можете да изтеглите безплатно. По отношение на това кое приложение е най-доброто от петте, разбира се, всеки потребител има собствено мнение и оценка за тези приложения.