как да използвам animoji iphone x на всички андроиди

iPhone X се предлага с различни забавни функции, една от които е Animoji. Този път можете да използвате Animoji iPhone X на всички Android. Ето как да го използвате.

IPhone X, който беше пуснат през октомври 2017 г., носи безброй интересни функции. Започвайки от най-новите функции за защита на FaceID до Animoji, които карат емотиконите да изразяват същото като изражението на лицето ви. Сега можете да опитате и на Android.

Въоръжени с уникално приложение, наречено SUPERMOJI - на емотикони App , можете да се чувствате изтънчеността на Animoji iPhone X момчета . Разработено от I Love IceCream Ltd., ето как да използвате Animoji iPhone X на всеки Android. Хайде, първо чуйте пълното!

  • 6 причини, поради които хората купуват супер скъпия iPhone X!
  • 3 Доказателства, че iPhone 8, iPhone 8 Plus и iPhone X няма да се продават в Индонезия
  • Apple iPhone X Емулиране на Android? Ето 6 доказателства!

Как да използвам Animoji iPhone X на всеки Android

  • Първият път, когато трябва да инсталирате приложението SUPERMOJI - приложението Emoji, разработено от I Love IceCream Ltd. Това 79MB приложение е достъпно безплатно в Google Play Store.
Apps Social & Messaging I Love IceCream Ltd. ИЗТЕГЛИ
  • Когато го отворите за първи път, ще намерите няколко изскачащи известия за разрешения . Просто го одобрете, докато не влезете в главната страница на приложението SUPERMOJI.
  • В началния екран на SUPERMOJI ще намерите 3 раздела в долната част. Първо, SUPERMOJI, който съдържа емотиконата анимация, която искате да използвате. След това ПРЕДИСЛОВИЯ за промяна на фона и ЕФЕКТИ за добавяне на уникален филтър, подобен на Snapchat и Instagram Stories.
  • За да започнете да записвате, можете да натиснете червения бутон в средата. Можете също да промените режима на фотоапарат и да промените предната или задната камера, като натиснете иконата в горния десен ъгъл.
  • След това ще бъдете отведени до страницата за споделяне . Можете да споделяте видеоклипове на Animoji в различни социални медии или да ги запазвате в паметта на вашия смартфон с Android.
  • Това е резултатът от видеоклипа Animoji от приложението SUPERMOJI - приложението Emoji. Как Не е ли смешно?

Така че как да използвате Animoji iPhone X на всички Androids. Въпреки че не е толкова перфектно, колкото функциите на iPhone X, поне това уникално приложение е доста забавно, нали? Какво мислиш? Не се колебайте да споделите мнението си в колоната за коментари по-долу.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .