Тези 5 приложения определено ще ви направят добре по математика, но не изневерявайте!

Този път ApkVenue ще обсъди 5 приложения, които могат да ви помогнат да решите сложни математически задачи. Любопитен? Вижте пълния списък, следния преглед на ApkVenue!

Обичате ли математика? Или най-мързеливи сте, когато става въпрос за цифри? Изглежда тогава не сте само вие. ApkVenue понякога изпитва затруднения при работа по математически проблеми.

Понякога е така, когато изпитваме затруднения с математическите задачи и наистина се нуждаем от помощ , но никой няма шанс да помогне. Стана малко объркано. Но с развитието на технологиите се оказва, че сега има решение . Е, този път ApkVenue ще обсъди 5 приложения, които могат да ви помогнат да решите сложни математически задачи . Любопитен? Вижте пълния списък, следния преглед на ApkVenue!

  • 80 НАЙ-Уникални и вълнуващи приложения за Android от 2017 г.
  • 11 страхотни приложения за Android, които ОКОНЧАТЕЛНО не са на вашия смартфон
  • Тези 3 приложения могат да направят вашия Android по-НАПРЕДЕН от iPhone

Тези 5 приложения ще ви направят умна математика, но не изневерявайте да!

1. PhotoMath

PhotoMath е може би вашият учител по математика на вашия мобилен телефон . Да, приложението PhotoMath е най - умният калкулатор на камерата в света. Просто насочвате камерата PhotoMath към математическия проблем, който не разбирате, PhotoMath автоматично ще ви покаже обяснението на математическия проблем заедно с отговора. PhotoMath също може да бъде лесен инструмент за обучение по математика .

2. Безплатна формула

За тези от вас, които понякога обичат да бъдат объркани или да забравят за математическите формули, които са научени, Formula Free може да ви помогне. С различни формули като геометрия, тригонометрия, матрица, статистика, интеграция и други, тя може да ви помогне да правите математически задачи, които не разбирате.

3. yHomeWork Math Solver

Тези, които все още са объркани или не разбират основни алгебри и аритметични проблеми, това приложение е подходящо за вас, тъй като приложението може да ви улесни да правите основни алгебра и аритметични проблеми. Вие просто трябва да напишете въпроса в колоната въпрос и веднага ще получите обяснение на въпроса, заедно с верния отговор.

4. Калкулатор на Myscript

Това е приложение, което изисква да пишете математически задачи на ръка, точно както бихте направили в книга. Да, трябва само да пишете математически задачи като квадратно коренче, тригонометрия, логаритми и аритметика, тогава това приложение автоматично ще изчисли отговора вместо вас.

5. Експерт по математика

Това приложение с различни математически формули, които са доста пълни, може да се използва като приложение, което е задължително за изтегляне. Math Expert има много математически формули, които могат да ви помогнат да правите математически задачи, които изискват формули. Освен по математика, това приложение може да ви помогне и да работите по физически проблеми .

Това са 5 приложения, които могат да ви помогнат да решите сложни математически задачи . Какво мислиш? Помощ за CUkup, нали? Но внимавайте, не го използвайте за измама, защото ще загубите себе си. Дано това е полезно за учене!