5 състезателни игри с Android с размер 50MB, които могат да се играят офлайн

Много от състезателните игри имат неограничени размери, които карат геймърите да се замислят отново за изтегляне. Само си представете, за играта с драг състезания сега размерът е до гигантски, не е ли опасно?

Състезателните игри или състезателните игри вече имат различни поджанрове, вариращи от приключения, плъзгане и други. Много от състезателните игри имат неограничени размери, които карат геймърите да се замислят отново за изтегляне. Само си представете, за играта с драг състезания сега размерът е до гигантски, не е ли опасно?

Не се притеснявайте, защото ApkVenue ще прегледа състезателната игра, която разбира се е HD, само с размер 50MB . Не се заблуждавайте, въпреки че са с малък размер , тези игри имат качества, които не можете да подценявате. Любопитен? По-долу е ред от 5 най-добри състезателни игри за Android с размер 50MB .

  • 7 най-добри мултиплейър игри за състезания с автомобили за Android
  • 7 най-добри състезателни игри, които ще тестват вашия адреналин
  • 12 най-добри 2019 мотоциклетни състезателни игри за Android и PC | Moto GP или Drag Race!

5 най-добри HD състезателни игри за Android Размер 50MB

1. 32 сек

Източник на снимки: Видео: afs hd

Шофирайте моторния си бензин в един свят на бъдещите мечти. Тук ще използвате мотоциклет, типичен за бъдещия свят, и ще се биете с други превозни средства. Оборудван с турбо функции и още повече ще бъдете отведени в реалния свят на състезанията. HD графика и съвсем реални карти, които биха си помислили, че тази игра е с размер само 50MB.

2. Traffic Racer

Източник на снимки: Видео: DroidCheat

Избягвайте и карайте колата си в град, пълен с превозни средства. Играта Traffic Race ще ви отведе да контролирате колата между тълпата превозни средства и нямате право да удряте нито едно превозно средство. Смеете да тествате адреналина си в тази игра?

3. Асфалт Нитро

Източник на снимката: Видео: Aspalt

Въпреки че е мини версия на Asphalt 8 , тази игра Asphalt Nitro не може да бъде подценявана. Сюжетът е много вълнуващ, а HD графиките са същите като Asphalt 8, това ще ви попречи да се обърнете от тази игра.

4. Мото състезание за трафик 2

Източник на снимки: Видео: AndroidWheels

Състезавайте се избягвайки всички превозни средства като реалния свят. Може би не вярвате, реалистичната графика, която представя тази игра, е с размер само 44MB . Оборудвани с разнообразие от страхотни мотоциклети, вие сте предизвикани в тази игра да се превърнете в най-добрия моторист !

5. Dead Moto 4

Източник на снимки: Видео: Смъртоносен мото

И накрая, Dead Moto 4, с размер от 19MB, тази игра може да представи невъобразими графики. Само си представете размера, който тази игра може да ви донесе в света на състезанията за мечта .

Интересувате ли се да изпробвате най-добрите състезателни игри с размер 50MB по-горе? не забравяйте да оставите следа през колоната за коментари по-долу.