как да удължите активния период на Indosat (актуализация 2020)

Как да удължите активния период на Indosat може да се направи по няколко метода, дори без кредит. Вижте как да закупите пълния активен период на Indosat тук! ⬇️

Един от начините за удължаване на активния период на Indosat включва закупуването на активния период на Indosat , което сега правят повечето потребители.

Как не, за да продължите да можете да се наслаждавате на интернет пакетите на Indosat, които се предлагат на достъпни цени, наистина трябва да имате достатъчен период на активна карта, банда.

Проблемът обаче е, че в момента почти всички комуникационни дейности се извършват с помощта на интернет квоти вместо импулси, така че рядко попълваме и караме активният период да не се увеличава.

Но, просто се успокой! ApkVenue има някои трикове как да удължите активния период на Indosat без кредит или с най-новия кредит за 2020 г. Любопитен? Хайде, нека видим следващата дискусия!

Колекция от начини за удължаване на активния период на Indosat (Актуализация 2020)

Не много по-различно от това как да настроите Indosat APN, как да удължите активния период на Indosat Ooredoo, независимо дали е IM3 Ooredoo или Mentari Ooredoo, също може да се направи по няколко начина.

Можете да изберете три начина да закупите активния период на Indosat според вашите нужди, както и състоянието на вашия кредит или интернет пакет, който все още е активен в момента.

Всички методи, които ApkVenue сподели този път, имат свои предимства и недостатъци, поради различните им характеристики. За повече подробности просто погледнете дискусията по-долу.

Как да удължим активния период на Indosat без кредит

Ако вече нямате пари, можете също да удължите активния период на Indosat без кредит , банда. Този метод може да се използва, ако имате повече от 1 карта Indosat.

Тогава как го правиш? Номерът е да прехвърлите кредит на Indosat. Ако имате два номера на Indosat, можете също да прехвърлите кредита си от един номер на друг.

Можете да използвате този начин, за да удължите активния период на Indosat без кредит, когато наистина не е необходимо да попълвате.

Следва таблица с броя на активните периоди, които ще получите, ако получите пратка или кредит за превод.

Номинален трансфер Активен период
0 - 1 999 0 дни
2000 - 4999 0 дни
5000 - 9 999 3 дни
10 000 - 19 999 7 дни
20 000 - 49 000 15 дни
50 000 - 99 999 22 дни
100 000 - 149 000 30 дни
150 000 - 199 000 45 дни

След приключване на процеса на прехвърляне на кредит, освен получаване на кредит, получателят автоматично ще удължи активния период на Indosat според номинала в горната таблица.

Таксата за извършване на този кредитен превод е 600 IDR за всяка транзакция и ще бъде начислена на подателя. Трябва също така да сте бил активен потребител поне 181 дни.

Pengirim maupun penerima harus berada dalam masa aktif (kecuali Matrix Ooredoo). Jadi, cara ini bisa kamu lakukan apabila kamu sudah mendekati akhir masa aktifmu.

Как да прехвърля кредит Indosat

Ако имате два номера на Indosat, можете да следвате стъпките, които ApkVenue описва по-долу, за да можете да приложите как да удължите активния период на Indosat безплатно.

Стъпка 1 - Изпратете SMS на 151

  • Изпратете SMS на 151 с формат: TRANSFERPULSA [интервал] Мобилен номер [интервал] НОМИНАЛНА PULSA

Стъпка 2 - Въведете жетона

  • След това подателят на кредита ще получи SMS отговор от оператора под формата на потвърждение TOKEN, дадено за обработка на кредитния превод.

Отговорете или изпратете друг SMS на 151 във формат: OK [интервал] (TOKEN) . Пример: OK 1234, след това го изпратете на 151 .

Стъпка 3 - Успех при превод на кредит!

  • Вие (като подател на кредита) ще получите SMS известие за успешна доставка на кредит.

Sebagai catatan, biaya Rp600 akan dikenakan untuk setiap pengiriman pulsa.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да удължим активния период на карта Indosat чрез попълване на кредит

Алтернатива на удължаването на следващия активен период на Indosat е извършването на покупки или попълване на кредит.

Можете да закупите ваучери за допълване на гишета за мобилни телефони, банкомати, мобилно банкиране, интернет банкиране, GO-Pay, OVO, Kredivo и много други.

Този метод за удължаване на активния период на Indosat е наистина най-често срещаният начин за това. Ако редовно попълвате кредита си поне веднъж месечно, не е нужно да се притеснявате за активния период.

Следва номиналният ваучер на Indosat (IM3 и Mentari) заедно с общия активен период, получен при презареждане.

Номинален Активен период
5000 7 дни
10 000 15 дни
25 000 30 дни
50 000 40 дни
75 000 45 дни
100 000 60 дни
150 000 90 дни
250 000 * 120 дни
500 000 * 120 дни
1 000 000 * 120 дни

Sebagai catatan, * hanya tersedia untuk Mentari Ooredoo dan maksimum akumulasi masa aktif kartu setelah isi ulang menggunakan voucher Indosat Ooredoo adalah 90 hari.

Как да закупите активен период на Indosat с кредит

Ако все още имате много кредити, но активният период скоро ще изтече, можете да закупите активния период с кредит.

Този метод за удължаване на активния период на карта IM3 или Mentari е подходящ, ако вашият номер на Indosat е вторият номер и рядко използвате кредита, който купувате.

Стъпките за закупуване на активния период на Indosat също са доста лесни. Ето стъпките, които можете да следвате, за да го направите.

  • Отворете приложението SMS / Съобщение / Съобщение, след това съставете ново съобщение и напишете active3 . След това го изпратете на 555, за да увеличите активния период от 3 дни.
  • Междувременно, ако искате да увеличите активния период от 14 дни, въведете активен SMS14 и го изпратете на 555 .
  • За да удължите активния период на Indosat за 30 дни, напишете активен SMS30, след което го изпратете на 555 .
SMS формат Кредитна такса Активен период
Активен3 2 000 3 дни
Активен14 5000 14 дни
Активен30 10 000 30 дни

Как да увеличите активния период на Indosat чрез размяна на точки

Понастоящем обменът на точки е една от програмите, които почти всеки доставчик на телекомуникационни карти има за своите клиенти, включително картите Indosat.

Като се възползвате от тази програма, можете също да добавите към активния период на Indosat, който изтича, без да е необходимо да харчите пари или кредит, известен още като безплатна банда.

Преди да размените точки обаче с активен период, уверете се, че имате и достатъчен брой точки. Когато минималният брой точки, които могат да се обменят за активен период, е 25 и се прилагат множители.

Как да удължите активния период на Indosat 2020 чрез размяна на тези точки също е много лесно. Трябва само да изпратите SMS съобщение във формат MA (интервал). Общо точки , след което изпратете на 7887 .

Източник на снимката: android62

Вместо точките, които сте оставили да се натрупат и картата Indosat умира, тъй като изтича активният период, по-добре е да използвате този трик, за да я удължите.

Ето как да удължите активния период на Indosat Ooredoo (IM3 и Mentari). Методът, който ApkVenue споделя този път, можете да го използвате според вашите нужди.

Само съвет, ако искате да поддържате номера си активен, трябва редовно да го попълвате около веднъж седмично или веднъж месечно.

Междувременно за тези от вас, които търсят начин да удължат активния период на квотата Indosat безплатно, до този момент няма начин да направят това, банда.

Дано информацията, която ApkVenue сподели този път, е полезна за всички вас и успех с удължаването на активния период на вашата карта!

Прочетете също статии за Indosat или други интересни статии от Andini Anissa .