как да направите името си, така че dp да премине към BBM

чрез тази статия искаме да ви разкажем и други страхотни начини, така че DP BBM, който имате, да изглежда готин и жаргонен, без да се налага да го редактирате с помощта на Photoshop.

Да имаме различен BBM DP от останалите е мечтата на всеки. Обикновено, освен че използват лични снимки като DP BBM, има и такива, които използват логото на любимия си футболен клуб, забавни снимки, дори забавни GIF изображения. Следователно чрез тази статия искаме да ви разкажем и други страхотни начини, така че преместването на BBM, което имате, да изглежда готино и жаргонно, без да се налага да го редактирате с Photoshop.

  • Как да направите дисплейна картина (DP BBM) без изрязване на изображението (изрязване)
  • Как да направя DP BBM да не е счупен или размазан
  • Колекция от най-новите забавни и движещи се BBM DP (GIF)

Освен това можете да направите името си BBM движещ се DP (GIF), само по лесен и бърз начин. Готов? Нека започнем стъпка по стъпка.

  • Първо, трябва само да посетите следния уебсайт на FlashDP.

  • FlashDP има нов дизайн, за да украси вашия BBM движещ се DP чрез комбинация от фонови изображения и хипстърски текст. Трябва само да изберете менюто Straight Outta SPECIAL . В него въведете желаното фоново изображение и въведете града, в който живеете. Натиснете бутона Submit и изчакайте, докато се появи DP BBM, който искате.

Резултат:

  • Друг BBM мобилен DP модел, който е не по-малко готин, е Soccer Fans. Ако сте истински поддръжник на определен футболен клуб, FlashDP предлага режим на Фен на футбола, който съчетава желания от вас текст с логото на любимия ви футболен клуб. За да направите това, изберете режим Фен на футбола , въведете името си и под него въведете думите, които искате. След това просто трябва да изберете любимото лого на клуба. Натиснете Submit, за да генерирате желания DP BBM.

Резултат:

  • Има много повече DP BBM режими, които могат да бъдат създадени за FlashDP. Има мигащ текст, рожден ден, мигащи снимки и др. Ако искате да опитате, просто посетете следния уебсайт на FlashDP. Късмет!