как да активирам защитната стена на android за предотвратяване на злонамерен софтуер

Защитната стена е система за сигурност в операционната система, която позволява да се предотвратят IP адреси и злонамерени програми. Нека активираме защитната стена на вашия Android!

Защитната стена е система за сигурност в операционната система, която позволява да се предотвратят IP адреси и злонамерени програми. С защитна стена компютърът ви може да бъде защитен от рансъмуера WannaCry.

След като разберете важността на защитната стена, незабавно активирайте защитната стена на вашия компютър чрез менюто Настройки - Защита и следвайте следващите стъпки. Тогава какво ще кажете за смартфон с Android? Мога ли да инсталирам защитна стена?

  • Това е причината, поради която вашият Android трябва да използва FIREWALL
  • Как да тествате колко силен е антивирусът, който използвате

Защитни стени на смартфони с Android, Важно Ка?

Като операционна система защитната стена е много важна за смартфоните с Android. Особено ако често сърфирате в киберпространството, като изтегляте Torrent и влизате в различни забранени сайтове.

Как да активирам защитна стена на смартфон с Android

За да активирате защитната стена на смартфон с Android, моля, изпълнете следните стъпки:

  • Изтеглете приложението NoRoot Firewall на вашия смартфон.
Антивирусни приложения и приложения за сигурност Сиви ризи ИЗТЕГЛЕТЕ
  • След като приключите с инсталирането му, незабавно щракнете върху Старт и разрешете VPN връзката от приложението NoRoot Firewall.

как да активирам-vpn-on-android

ВИЖТЕ СТАТИИ
  • В раздела Чакащ достъп ще намерите всяко приложение, което изисква достъп до интернет. Ако нещо е подозрително, моля, щракнете върху Отказ .
  • Докато сте в раздела Приложения, можете да зададете на кои приложения ще бъде разрешен достъп до интернет чрез мобилни и WiFi връзки . Задайте според нуждите.

Свършен. По този начин няма повече приложения, които да работят и да имат достъп до интернет без ваше знание. Освен това ще ви е по-удобно да използвате смартфон, защото не е нужно да се притеснявате за заплахата от WannaCry 2.0 рансъмуер и друг злонамерен софтуер.

Късмет!