не играйте! Тези 5 игри с най-строгите спецификации могат да накарат очукан компютър да избухне!

От година на година всеки разработчик винаги се опитва да направи най-добрата игра в своя клас. Не само най-доброто по отношение на геймплея и характеристиките, но и по отношение на графиката.

От година на година всеки разработчик винаги се опитва да направи най -добрата игра в своя клас. Не само най-доброто по отношение на геймплея и характеристиките, но и по отношение на графиката. Този тип неща, разбира се, има големи последици. Игрите с високо графично качество или често наричани AAA игри със сигурност изискват високи спецификации.

Не рядко споменатите спецификации вече не са рационални, особено за геймърите, които имат минимални хардуерни спецификации . На тази основа този път ApkVenue ще сподели информация за 5 игри с най-строгите спецификации, които могат да накарат компютъра да експлодира! Любопитен? Хайде, да видим.

  • Еха! Възпроизвеждането на тежки игри на Intel Celeron + Intel HD се оказва възможно
  • Как да играете тежки игри с Intel HD Graphics
  • Ето 10 смартфона с Android, създадени специално за тежки игри

5 игри с най-строгите спецификации, които могат да накарат компютъра ви да експлодира!

1. Star Citizen

Въпреки че все още не е официално пусната, играта, разработена от Cloud Imperium Games, изисква чудовищна платформа за компютър, за да може да я управлява удобно. Необходими са 8 GB RAM с минимален процесор Core i3 или i5 (6-то поколение) и минимум GPU GTX 1000 серия, за да можете да играете тази игра . Това хардуерно търсене обаче не е окончателното решение, като се има предвид, че тази космическа игра с отворен свят все още не е напълно завършена. Възможно е, когато финалната версия по-късно, Star Citizen се нуждае от много по-високи спецификации.

2. Квантово прекъсване

Quantum Break е една от игрите с безумно хардуерно търсене . Само си представете, за да можете да го играете гладко, ви е необходим компютър с процесор Core-i7, 16 GB RAM и също така минимален GPU GTX 970Ti . Номерът е, че катсцените в тази игра могат да се излъчват само в 4K резолюция . Това означава, че играта, разработена от Remedy Games, не само изчерпва производителността на компютъра, но и интернет връзката.

3. Final Fantasy XV

Подобно на Star Citizen , Final Fantasy XV все още не е пусната за компютърната версия. Тази игра е достъпна само за PS4 и Xbox One. Въпреки това минималните спецификации, необходими, за да можете да стартирате тази игра, са много изненадващи. FFXV изисква поне компютър с процесор Core i5, 8 GB RAM и GTX760 GPU . Съобщава се, че компютърната версия на играта, направена от Square Enix, ще има по-добро графично качество от конзолната версия. За тези от вас, които отчаяно искат да играят тази игра , възможността за предварителна поръчка е отворена на тази връзка .

4. Хитман

Не само графичен процесор с голямо количество VRAM, необходим е и процесор с висок часовник , за да може да се управлява удобно Hitman с най-доброто си качество. Игрите, изградени с Glacier Engine 2, изискват поне GTX 1060 GPU и процесор Intel или AMD с 8 или повече ядра . Ако вече имате спецификациите, споменати по-рано, тогава можете да сте сигурни, че Hitman може да работи гладко на вашия компютър с ултра набор, 60 FPS и 1080p резолюция .

5. Киберпънк 2077

Cyberbunk 2077 е направен с помощта на Redengine 3 ( същия двигател за The Witcher 3 ), който е надстроен и е RPG игра с отворен свят, която може да се играе както от FPS, така и от TPS перспектива. Очаква се тази игра да излезе през 2019 г. и досега е отнела 6 години развитие. В същото време CD Projekt Red като разработчик също хвърли спецификациите на тази игра на обществеността. Смята се, че Cyberpunk 2077 изисква 16 GB RAM и графичен процесор най-малко GTX 980 или еквивалентен.

Това беше информацията за 5 игри с най-строгите спецификации, които могат да накарат компютъра да експлодира! Имайте предвид, че горепосочената заявка за спецификация е предназначена за по -цялостно игрово изживяване , а именно 60 fps, ултра настройка и 1080p резолюция . Надявам се, че е полезно!