тъжно! Това е историята на ужасите зад уебсайта с дълбоки розови мети

Един от най-популярните сайтове в дълбоката мрежа се нарича Pink Meth. Хм, какъв сайт е този хм? Въпреки това се оказва, че зад него има извратена история!

Дълбоката мрежа е интернет, който съхранява различни видове загадки. Причината е, че се казва, че дълбоката мрежа е много по-голяма от интернет, който обикновено посещаваме. Така че не е чудно, че има толкова много загадки, които съществуват в дълбоката мрежа.

Един от най-популярните сайтове в дълбоката мрежа се нарича Pink Meth. Хм, какъв сайт е този хм? Въпреки това се оказва, че зад него има извратена история!

  • Ужасен! Това е трагичната история зад дълбокото уеб видео „Hamburger Lady“
  • Ужасен! Това е трагичната история зад видеото на "Червената стая" в дълбоката мрежа
  • Дълбоко уеб видео „Зона 51“, Експерименти с хора върху камера!

Историята на произхода на уебсайта „Pink Meth“

Снимката е предоставена от: Изображение: Любопитният безсъник

Оказва се, че първоначално Pink Meth не е бил дълбок уеб сайт, а е бил разположен в част от интернет, която обикновено посещаваме. Тъй като обаче беше твърде лошо, накрая през 2015 г. беше решено законно да се закрие. От една страна, Google също поддържа това.

Но какъв сайт е Pink Meth?

Оказва се, че това е сайт за отмъщение на бивши приятелки. Където човек ще качва, започвайки от порнографски снимки, порно клипове, интернет акаунти, до личните данни на бившата приятелка. Наистина е опасно, ако не попадне в ръцете на безотговорни хора.

Мъртви и възкресени в дълбоката мрежа

Източник на снимка: Изображение: simonthenarwhal

След като беше изключен през 2015 г., това не възпира Pink Meth. Сега сайтът се завръща в дълбоката мрежа. Все още със същата тема, а именно отмъщение на бивши гаджета. Но тъй като това е дълбоката мрежа, отмъщението на приятеля ви е много по-лошо.

Въз основа на информация на дълбоки уеб форуми, много синдикати са готови да работят заедно, за да отмъстят истински на бившите си гаджета. Отмъщението може да бъде под формата на групово изнасилване, тероризиране, изнудване и дори убийство на бившия приятел.

Твърде тежко и извън контрол

Снимката е предоставена от: Изображение: По-добро обаждане

Въз основа на уебсайта Pink Meth жертвите са поне хиляда момичета . Най-лошото е, че извършителят е много спретнат в действията си и разполага с данни за жертвата, сякаш жертвата тук изобщо не може да се бие.

И лошата новина е, че сайтът Pink Meth работи и до днес. Сега това е голямо предупреждение за тези от вас, които в момента все още са тийнейджъри и се срещат. Не правете нищо странно, това е нормално.

И това е страшно, дано хората около нас не станат жертви. Какво мислите за този сайт Pink Meth? Споделете с Jaka чрез колоната за коментари, добре!

О, да, не забравяйте да прочетете статии, свързани с Deep Web или други интересни статии от 1S.

Банер: Каталог на мислите