5 приложения за симулация на PC салове на Android, практични и лесни!

Кой казва, че изграждането на компютър е сложно? С приложение за симулация на PC сал на смартфон с Android можете по-практично да сглобите идеалните си компютърни компоненти според вашия бюджет

Конкуренцията в игралния свят между PC и Console все още продължава. Двете платформи продължават да се конкурират, за да представят иновации и функции, които глезят потребителите.

От друга страна, конзолите имат предимство пред персоналните компютри, а именно тяхната практичност. Ако не сте ентусиаст на хардуера и се интересувате само от игри, конзолата може да бъде правилният избор за вас.

Просто включете, изберете играта, която искате, след което просто играйте. Не е нужно да сте заети с компютър, който трябва да бъде изграден с определени спецификации, за да играете играта, която искате.

Сега обаче сглобяването на компютър не е толкова сложно, както преди . Със симулация на PC raft можете да определите какъв компютър за изграждане искате въз основа на бюджета, който имате.

Има много уебсайтове, които предоставят симулации на PC салове. Всъщност сега можете да използвате и приложение за симулация на PC raft за платформата Android .

Приложение за симулация на PC Raft на смартфон с Android

Сглобяването на компютър не е лесно. Освен че трябва да се приспособите към вашите нужди, вие също трябва да се приспособите към вашия бюджет. Колкото по-висок е бюджетът, разбира се спецификациите на вашия компютър също ще бъдат по-високи .

С приложението за симулация на PC сал можете да разберете какви части ви трябват заедно с най-новите актуализации на цените.

Освен това, това приложение със сигурност е практично, защото можете да получите достъп до него чрез вашия Android по всяко време и навсякъде.

Вместо да бъдете нетърпеливи, по-добре просто погледнете следния списък от ApkVenue, банда. Да тръгваме!

1. Сглобете компютъра

Изтеглете приложенията за продуктивност на NarudoRe

Rakit PC е приложение за симулация на PC салове, разработено от разработчик от Индонезия, NarudoRe . Можете да получите достъп до това приложение онлайн или офлайн, банда.

Това приложение предоставя актуализирани цени за компонентите, които сте включили във вашата симулация. Така че можете да познаете колко бюджет е необходим за изграждането на вашия мечтан компютър.

С това приложение можете да сглобите свой собствен компютър, като изберете различни компоненти, вариращи от процесор , дънна платка , памет , VGA , HDD / SSD , PSU , корпус до HSF охладител .

Когато приключите с избора на компоненти, можете да запазите резултатите от сглобяването. Ако един ден планирате да изградите нов компютър, всичко, което трябва да направите, е да изберете и видите от списъка на запазените модули.

Можете да споделяте измислиците от компютъра си с други хора или също така да се показвате на приятелите си.

Информация Изградете компютър
Разработчик NarudoRe
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (2166)
Размер 4.7MB
Инсталирайте го 100 000+
Android Минимум 4.0.3

2. Въведете компютър

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

Enterkomputer е приложение, което е интегриран с EnterKomputer.com сайта и EnterKomputer офлайн компютър магазина.

Това приложение ще улесни тези от вас, които искат да пазаруват за компютърни компоненти или аксесоари в магазина Enter Computer. Можете също да проверите цената и актуализирания запас на артикулите, които искате.

Въпреки че е интегриран с уебсайта и магазина, не можете автоматично да закупите симулирания от вас компютър. Първо трябва да поръчате през онлайн магазина.

Информация Entercomputer
Разработчик Enterkomputer.com
Отзиви (Брой рецензенти) 4.7 (52)
Размер 8.3MB
Инсталирайте го 1000+
Android Минимум 4.1

3. Сглобете компютър

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Rakit Komputer е приложение за PC салове, разработено от Codewaster . Това приложение ви дава актуална информация за цената на компонентите, които искате да използвате във вашия идеален компютър.

Можете да правите компилации автоматично въз основа на вашия бюджет. Всеки път, когато генерирате компилация, ще се появят няколко различни комбинации, където можете да изберете компилацията, която ви подхожда най-добре.

Информация Сглобете компютър
Разработчик Codewaster
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (93)
Размер 3.5MB
Инсталирайте го 1000+
Android Минимум 4.4

4. СИМУЛАЦИЯ НА СЪБИРАНЕ НА РС

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

АСЕМБЛИРАЩА СИМУЛАЦИЯ PC е приложение, което улеснява сглобяването на компютри от продукти на AMD и INTEL .

Приложението, разработено от Computer Kiosk, се интегрира с магазина Computer Kiosk и също има уебсайта KKomputer.com.

Можете директно да се свържете с магазина, за да закупите PC комплекти, направени с това приложение. Както и да е практично и удобно, банда!

Информация СИМУЛАЦИЯ НА СЪБИРАНЕ НА РС
Разработчик Компютърен павилион
Отзиви (Брой рецензенти) 4.0 (332)
Размер 3.6MB
Инсталирайте го 10 000+
Android Минимум 4.0

5. Blossomzones

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Следващата препоръка за приложение за симулация на PC салове е Blossomzones . В допълнение към симулирането на сглобяване на компютър, можете да научите и за най-новите актуализации на цените на компонентите на компютъра.

Цената на компонентите в това приложение е най-актуалната цена, която също е посочена на уебсайта blossomzones.com .

След като направите сглобяването на вашия компютър, можете също да поръчате частите на компютъра, които сте запазили в цветен магазин.

Това приложение прави сглобяването на компютъра на мечтите ви по-лесно и по-практично, банда.

Информация Blossomzones
Разработчик Blossom Multimedia
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (76)
Размер 12MB
Инсталирайте го 10 000+
Android Минимум 5.0

Това е статията на ApkVenue относно приложение за симулация на PC сал, което можете да използвате на вашия Android смартфон.

Дано тази статия направи мечтата да сглобите идеалния си компютър с една стъпка по-лесна, банда!

Ще се видим в следващата статия на Jaka!

Прочетете също статии за Android или други интересни статии от Prameswara Padmanaba