нов начин да получите безплатен кредит чрез чудовище на монети

Измервайки по-малко от 7MB, това приложение на Coin Monster може да ви даде много кредити безплатно, без да бъде изтеглено. Ето как да го получите.

Получаването на безплатен кредит със сигурност не е трудно нещо. Понастоящем има различни начини, по които можете да получите кредит безплатно, като един от тях е използването на приложението Android.

Безплатното приложение за генериране на кредити, което ще бъде обсъдено този път, е Coin Monster . За разлика от други приложения, това приложение може лесно да изпраща импулси на различни оператори, започвайки от Telkomsel , Indosat , XL , Axis , Tri и Smartfren .

Как да използвам Coin Monster?

  • Как да прехвърля кредит на всички оператори 2018 | Най-пълно!
  • Как да получите безплатен кредит, като играете игри на Android

Moin Monster, приложение за генериране на безплатни кредити

Coin Monster е приложение за Android, създадено от COIN MONSTER . По-малко от 7 MB, това приложение може да ви даде много импулси безплатно, без да бъде изтеглено.

Освен това можете да изпращате кредити на различни оператори в Индонезия. Покупката на кредит също има различни номинални стойности, започвайки от 10 000 до 25 000 .

Как да използвам Monster Coin

  • Изтеглете APK Coin Monster и инсталирайте както обикновено на Android.

  • Ако сте се регистрирали, можете директно да използвате Facebook или имейл.

  • Спешно! В самото дъно (препоръчител) попълнете jtcoinmonster, за да получите допълнителни 3000 монети директно и безплатно.

  • Освен това можете да правите различни неща, за да получите допълнителни монети. Започвайки от изтегляне на приложения, четене на новини, отваряне на заключения екран и много други.

  • Ако има достатъчно монети, можете да ги замените с номинален кредит от 10-50 хиляди .

Това е нов начин да получите безплатен кредит с помощта на приложението Coin Monster. Ако все още сте объркани, не забравяйте да попитате в колоната за коментари.

Освен Coin Monster, можете също да получите безплатен кредит, като играете играта Capsa Royale. Как да? Можете да прочетете в следната статия: Как да получите безплатен кредит, като играете игри на Android.

За тези от вас, които не са играли Capsa Royale, можете да изтеглите играта Capsa Royale тук: Capsa Royale Android или Capsa Royale iOS.

Казино игри 88 Забавления ИЗТЕГЛЕТЕ