не носете уморени! Ето 5 начина да печелите пари от писане

Искам да знам? Вижте следната статия на ApkVenue, която е около 5 начина за печелене на пари чрез писане и не е нужно да се изморявате.

В днешно време търсенето на пари става все по-трудно. Трябва да положим всичките си усилия, разбира се, ще ни се завие свят. Нещо повече, оказва се, че ако способността ни е само да пишем , определено ни се завива свят. Тези с много способности са трудни, особено тези, които могат само да пишат.

Е, не се отказвайте още бързо, това не е добре. Очевидно има работни места, които правят пари само от писане. Искам да знам? Вижте следната статия на ApkVenue, която е около 5 начина за печелене на пари чрез писане и не е нужно да се изморявате.

  • Как да получите джобни пари със смартфон
  • Лесни начини за умножаване на парите от Dimas Kanjeng

Ето 5 начина да печелите пари, като пишете

Търсенето на пари не винаги ви уморява. Това е доказателство, ApkVenue ще ви разкаже 5 лесни начина да печелите пари само чрез въвеждане.

1. Така че Captcha Typers

Източник на снимка: Снимка: Captcha4OnlineWork

Първо, можете да бъдете машинка за captcha . Какво е капча? Той означава „ Напълно автоматизиран публичен тест на Тюринг“, за да каже „Компютри и хора отделно“ , което означава малък тест за разграничаване на роботи или хора, които имат достъп до съдържание в интернет.

Е, тъй като този тест се използва за разграничаване между роботи и хора, този тест може да се направи само ръчно от хората . За да направите тази работа може да бъде от всяко място в продължение на 24 часа, тъй като тази работа обикновено се извършва онлайн.

За да започнете тази работа, можете да започнете, като посетите следните сайтове .

  • 2Captcha.com
  • Captcha2Cash.com
  • Cash4Captcha.com

2. Отваряне на Typing Services

Снимката е предоставена от: Photo: Business Beat

След това можете да отворите услуга за въвеждане на текст . Както подсказва името, тази услуга ще изисква само да пишете документи на други хора. Обикновено като цяло учениците, които използват тази услуга, са студенти.

Е, тъй като повечето хора, които използват тази услуга, са студенти и студенти, разбира се, трябва да имате представа какъв тип скрипт да пишете, нали? Вярно, тоест задълженията им като цяло. Това също означава, че като цяло тази работа се извършва офлайн.

3. Така Въвеждане на данни

Източник на снимка: Снимка: Keynetix

Освен това, третото е, че можете да станете въвеждане на данни . Както подсказва името, това е някой, чиято работа е да въвежда данни. Обикновено този, който се нуждае най-много от тази услуга, е компания за търговия на дребно, тъй като като цяло те се движат с много голямо количество данни.

Въведените данни обикновено започват от данни за продажби, данни за складови наличности и други. Освен да пишете, за тази работа е необходим и задълбочен вкус. Тези работни места обикновено се предлагат както онлайн, така и офлайн.

За да намерите тази работа онлайн, можете да опитате да посетите следния сайт .

  • Sribulancer.com
  • Serabutan.id

4. Така че транскриптори или надписи

Източник на снимки: Снимка: Охранителна камера King

Четвърто, можете да станете транскриптор или човек с надписи . И двете задачи имат задачата да слушат аудио, след което да направят скрипт за аудиото. Просто е малко по-различно при надписването. За надписване има и видео (обикновено филм).

Тази работа изглежда доста обещаваща, защото обикновено тази работа обикновено се извършва на пълен работен ден . За да вършите тази работа обаче, максимално трябва да имате добър слух и да владеете няколко езика.

5. Станете сътрудник на BABE

И накрая, можете да станете сътрудник на сайта на BABE. Сътрудници на този сайт Babe ви правят писател . Предлаганите канали са доста многобройни, вариращи от Уникални, Кулинарни, Пътувания, Секс и други.

Да станеш сътрудник на Babe изглежда обещаваща работа. Доказателството е, че дори млад човек на 17 години може да получи до 4 милиона IDR на месец. За да вършите тази работа обаче, трябва да имате и креативност.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Е, това е само статията на Jaka за 5 начина за печелене на пари, като пишете и няма нужда да се уморявате. Какво мислиш? Кое число е това, което не използва най-много? Оставете мнението си в коментарите по-долу!

Не забравяйте да прочетете статии, свързани с Пари, или други интересни статии от Putra Andalas.

Банер: Въвеждане на Vidya & Kwikku