как автоматично да се показват текстовете на песни в youtube

Искате ли да пеете, докато гледате текстовете в YouTube?

YouTube вече се използва като референтен източник за намиране на идеи или гледане на видеоклипове, които харесвате. Не са малко хората, които използват YouTube като спътник в работата. Да, обикновено хората ще го използват, за да гледат кратки филми, да преглеждат информация или дори да слушат песни.

Сега можете автоматично да показвате текстове на песни в YouTube . Така че, ако изберете песен, която наистина харесвате, можете да я изпеете, докато четете текста, който се появява на екрана. Как да? Отпуснете се, чрез тази статия JalanTikus ще осигури начин за автоматично показване на текстовете на песните, за да можете да се насладите на пеенето.

Как автоматично да се показват текстовете на песни в YouTube

За автоматично показване на текстовете на песни в YouTube има няколко стъпки , които трябва да направите предварително. Просто се отпуснете, етапите, които трябва да преминете, не са трудни. По същество трябва само да обърнете внимание на методите, които ще бъдат дадени внимателно. Не го разбирайте погрешно, момчета .

1. Изведете текста на песента от YouTube чрез Google Chrome

Ако наистина харесвате отварянето на YouTube от Google Chrome , можете да изтеглите много полезно разширение, което ще ви позволи да имате всички текстове на песните във видеоклиповете, които възпроизвеждате в YouTube. Какво е това? Обърнете внимание на метода по-долу.

  • Изтеглете Musixmatch от списъка с разширения на Chrome .
  • След това намерете видеоклипа, който искате да пуснете в YouTube.
  • Включете режима на субтитри / затворени опции и готово, щастливо пеене!

2. Не само Google Chrome, Firefox също може!

Да, това е вярно. Не само в браузъра Google Chrome, можете да настроите и други добре познати браузъри като Mozilla Firefox да показват текстове на песни, докато слушате музика чрез YouTube. Как да се показват текстовете на песни в YouTube също не е трудно. Моля, следвайте стъпките по-долу.

  • Изтегляне с добавките нарича Текстове Тук от Роб W .
  • След това намерете музикалния видеоклип, който искате да пуснете в YouTube.
  • След като го възпроизведете, музикалните текстове ще се показват автоматично в десния ъгъл, готови ли сте да пеете?

3. Можете ли да показвате текстове на песни на вашия смартфон с Android или не?

Ако имате въпрос като този, тогава ще има отговор за вас, разбира се, че можете! Как да покажете текстовете на песни в YouTube автоматично чрез смартфон с Android е много лесно да се направи. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате приложение, което вече е налично в JalanTikus. Останалото, моля, следвайте стъпките по-долу.

  • Първо изтеглете приложението Musixmatch - Lyrics & Music .
Приложения Видео и аудио musiXmatch ИЗТЕГЛЯНЕ
  • Отворете приложението YouTube на смартфона си с Android и потърсете това, което искате да слушате.
  • След това текстовете на песните ще се покажат изскачащи на екрана на любимия ви смартфон с Android.

Това са някои от методите, които можете да използвате, за да показвате текстове на песни в Google Chrome или Mozilla Firefox, базирани на компютър / лаптоп, и дори да показвате текстове на песни чрез вашия Android смартфон. Имате ли друг начин, който е по-интересен? Споделете мнението си в колоната за коментари по-долу.