как да стриймвам YouTube без буфериране на компютър

Така че YouTube работи гладко и не се разклаща. Ето как да ускорите буферирането в YouTube на компютър.

Нарастващата популярност на YouTube наистина се е разпространила в Индонезия. Доказано е, че много ютубъри са се появили с безброй творчески идеи. Има обаче някои от най-досадни неща в YouTube и едно от тях е времето за буфериране . Има ли начин да се ускори буферирането на YouTube?

Наистина е добре, когато гледате любимите си видеоклипове в YouTube, става разкъсано и понякога процесът на буфериране е доста дълъг. Всъщност, независимо колко бърза е вашата интернет връзка, процесът на стрийминг трябва да се буферира, защото там устройството чете данните, които след това се излъчват.

  • Как да блокирам всички видове Youtube реклами на Android
  • 10+ страхотни разширения за Chrome, за да направят гледането на YouTube още по-вълнуващо!
  • Как да отворите YouTube, докато отваряте други приложения, няма да поставите на пауза!

Ето как да ускорите буферирането на YouTube на компютри

Buffering adalah proses mendownload data sementara di storage lokal kita yang nantinya akan otomatis dihapus ketika video atau konten selesai diputar atau ketika ditutup.

Следователно, следването на ApkVenue представя 4 начина за ускоряване на процеса на буфер при гледане на видеоклипове в YouTube на компютър. Ето стъпките:

1. Използване на разширения

Първо изтеглете и инсталирайте разширението SmartVideo за Google Chrome или Mozilla Firefox. Това разширение ще ви даде интелигентен достъп, когато въведете видеоклип в YouTube и ще ви даде контрол, когато имате проблеми с буферирането. така че все още можете да гледате видеоклипове плавно въз основа на вашата скорост в интернет. За потребителите на Chrome можете да видите други разширения за YouTube тук: 10+ готини разширения за Chrome, за да направите гледането на YouTube още по-вълнуващо!

2. Използвайте HTML5 Player

Второто е да преминете към използване на HTML5 плейър, който е алтернатива на флаш плейъра . За разлика от флаш плейърите, които консумират памет и енергия, HTML5 използва много малко памет и осигурява поддръжка за други медии като мобилни телефони и таблети. Това е много лесно, посетете YouTube HTML5 Video Player и в долната част щракнете върху връзката Присъединяване към HTML5 .

3. Използвайте Google DNS

Трето, използването на Google DNS , понякога бавните скорости в интернет не винаги са по вина на интернет доставчика. Възможно е да има проблем с DNS настройките на вашия компютър. Е, тук ApkVenue предоставя решение чрез използване на алтернативна DNS услуга. За повече информация как да го използвате, можете да прочетете следната статия: Как да ускорим интернет с DNS хак (10 пъти по-бързо).

4. Регулирайте разделителната способност на екрана

Четвъртият е да изберете качеството на видеото в YouTube. Процесът на буфериране зависи и от видео източника, самият Youtube има пълни опции за определяне на качеството на видеото, вариращи от 144p до 8k. За скорост в Индонезия, ако искате да работите гладко, изберете 480p с 1Mbps връзка. Междувременно за 720p са необходими минимум 3Mbps интернет връзка за гладко поточно предаване .

Ето как да ускорите буферирането на YouTube, така че да можете да гледате видеоклипове в YouTube гладко. С YouTube можете сами да изберете какво искате да гледате, за разлика от телевизията, която има предварително определени предавания. YouTube също е гледане с алтернативно качество в сравнение с телевизията, тъй като предоставя видеоклипове с различни теми. Какво мислиш?