как да бъдеш известен и да получаваш пари от неживи приложения

Така че за тези от вас, които наистина съществуват и имат високо самочувствие, можете да печелите пари, като станете домакин на Nonolive и разбира се имате възможност да станете известни.

Все по-напредналото развитие на интернет е последвано от по-лесното печелене на пари чрез интернет, като YouTube , блогър или чрез Instagram . Има много начини, по които можете да получите пари чрез интернет. Този път има приложение за стрийминг за активните в социалните медии, наречено Nonolive.

Nonolive е приложение за видео стрийминг на живо, което позволява на потребителите да записват дейности и да ги излъчват на живо. Уникалното за Nonolive е, че всеки домакин може да събира виртуални подаръци, дадени от своите фенове в приложението Nonolive, и да ги обменя за Rupiah директно от приложението.

  • Как да получите джобни пари със смартфон
  • 5 начина да получите милиони рупия само като играете игри
  • Състезанието за видео филтри за селфи за Snapchat срещу Snow, кое е най-вълнуващото?

Как да получите пари от приложения Nonolive

  1. Изтеглете и инсталирайте първо приложението Nonolive

    TANG INTERNET Браузърни приложения ОГРАНИЧЕНО ИЗТЕГЛЯНЕ
  2. Отидете в раздела „ Аз“ в долния десен ъгъл, след което влезте . Самият вход можете да използвате Facebook, Twitter, Google+ или използвате телефонен номер с подписването на първо място.

  3. За да започнете да записвате видеоклип, можете да натиснете бутона в средата, след това да попълните заглавието, можете също да смените корицата, след което да изберете Go Live .

  4. Докато излъчвате, можете да покажете своите умения или трябва да се опитате да привлечете вниманието им, за да подарите виртуални подаръци.

  5. Колкото повече виртуални подаръци получавате, толкова по-голяма сума пари можете да получите при размяната на тези виртуални подаръци.

Не е необичайно за мнозина, които успяват да получат много пари, дори един от добре познатите домакини на Nonolive на име Джесика, която е студентка, може да получи повече от 10 милиона рупии на месец от размяната на виртуални подаръци, изпратени чрез нея фенове.

Така че за тези от вас, които наистина съществуват и имат високо самочувствие, можете да печелите пари, като станете домакин на Nonolive и разбира се имате възможност да станете известни.