Смята се, че тези 5 приложения могат да проникнат в android wifi

Следователно този път ApkVenue ще обсъди 5 приложения за разбиване на WiFi на Android, за да могат да ви помогнат да разберете какви са методите ...

Както всички знаем, че сърфирането в интернет наистина е забавно. Така че, не се изненадвайте, ако толкова много хора харчат десетки до стотици хиляди рупии, само за да си купят квота за интернет. Но, разбира се, не всеки може да си купи скъпа квота за интернет, защото бюджетът, който имат, е много минимален. Поради това много от тях се опитват да получат квоти за интернет по нелегален начин, например чрез проникване в нечия WiFi парола.

Следователно този път ApkVenue ще обсъди 5 приложения за разбиване на WiFi на Android, за да ви помогнат да разберете какви начини могат да бъдат използвани от безотговорни хора за кражба на обществени пароли за WiFi, дори и вашите. Кои са 5-те най-добри приложения за прекъсване на wifi на Android? Хайде, слушайте внимателно, започвайки от първия!

  • Не правете тези 5 опасни неща, когато използвате безплатен WiFi
  • WiFi е по-важен от секса? Това е доказателството!
  • Оказва се, че WiFi не е опасен за здравето, това е доказателство!

5 приложения за разбиване на WiFi на Android

1. AndroDumpper

Източник на снимка: Снимка: AndroDumpper

Някой, който иска да се научи да хаква Android WiFi, ще знае това приложение AndroDumpper . Можете да получите това приложение безплатно в Google Play Store . Това приложение е доказано ефективно за проследяване на пароли за WiFi мрежи, особено WiFi мрежи с активен WPS .

Можете да използвате това приложение на вашия смартфон, който вече е в коренно състояние . Въпреки това, няма нужда да се притеснявате, ако вашият смартфон не е вкоренен, защото можете също да стартирате това приложение на смартфон, който не е вкоренен.

2. WPS WPA тестер

Източник на снимки: Снимка: WPS WPA тестер

Подобно на AndroDumpper, WPS WPA Tester също може да проследява WiFi пароли, когато WPS е включен . По отношение на външния вид и характеристиките, според ApkVenue, той не се различава много от AndroDumpper, въпреки че определено има някои предимства и недостатъци.

Самият ApkVenue е опитал това приложение да проникне в съседен WiFi и резултатите са 100% гладки . Можете също така да стартирате това приложение на Android без корен. Ако се интересувате, можете да го изтеглите от Google Play Store .

ВИЖТЕ СТАТИИ

3. WPS Connect

Източник на снимки: Снимка: WPS Connect

WPS Connect не се различава много от двете приложения по-горе. Това приложение се е доказало и е добро в хакване на Android WiFi . Също както двете приложения по-рано, можете да използвате това приложение на смартфон, който не е вкоренен.

Но недостатъкът е, че ако вашият смартфон не е вкоренен, вашият смартфон автоматично ще се свърже с интернет мрежата , но не можете да разберете паролата за WiFi. Междувременно, за вкоренени потребители на смартфони, паролата ще се покаже на екрана след успешно проникване в нея.

4. WPSApp

Източник на снимки: Снимка: WPSApp

Това приложение е малко по-различно от метода за хакване на Android WiFi по-горе. Според Яка това е по-лесно за използване . Проблемът с проследяването на пароли, ApkVenue го е доказал сам на смартфона на Jaka и работи гладко . За проследяване на пароли за WiFi, това приложение предлага два режима, а именно корен режим и без корен режим , което означава, че все още можете да използвате това приложение на смартфони, които не са вкоренени.

5. WiFi WPS Unlocker

Източник на снимки: Снимка: WiFi WPS Unlocker

Последното приложение за прекъсвач на WiFi, версията на ApkVenue, е WiFi WPS Unlocker . Това приложение също е доста мощно и според ApkVenue е по-бързо по отношение на проследяването на пароли. Недостатъкът на това приложение обаче е, че то може да се стартира само на коренно устройство с Android. Така че, за тези от вас, чийто Android не е вкоренен, първо трябва да изкорени смартфона си, за да можете да изпробвате това приложение.

Е, има 5 приложения, които могат да проникнат във WiFi на Android. Но имайте предвид, не го злоупотребявайте. По-добре е, ако го използвате, за да разберете слабите му страни и да предотвратите кражба на вашата парола. Какво мислиш за това? Споделете, ако имате други мнения или предложения!