7 от най-странните и абсурдни филми за всички времена, не. 5 харесва ли ви много?

Предполага се, че филмите могат да осигурят забавление за публиката. Филмите по-долу обаче ще ви накарат да повдигнете объркано вежди!

Какви филми обичаш да гледаш, банда? Със сигурност филм, който може да ни даде ефекта да бъдем щастливи, развълнувани, развълнувани, дори да предизвикваме емоции.

Като форма на визуално изкуство филмът е изминал дълъг път, за да предаде съдържащото се в него послание.

ApkVenue обаче ви гарантира, че ще се чувствате смесени, когато гледате седемте най- странни и абсурдни филма за всички времена по-долу!

Най-странните и абсурдни филми

Филмите по-долу са гарантирано много анти-масови. Най-вероятно никога не сте гледали такива филми.

Докладвайки от различни източници, ето списък на най-странните и абсурдни филми за всички времена!

1. Сън (1964)

Източник на снимки: Характеристики - Обратен кадър

ApkVenue ви дава предизвикателство да гледате този филм Сън ! ApkVenue е сигурен, че няма да можете да гледате този филм, докато не изтече.

Не защото този филм има много садистични и жестоки привърженици, но ще се чувствате отегчени до смърт при гледане!

Как да не, за повече от пет часа ще видите единствения герой в този филм да спи! Не бяха извършени абсолютно никакви други дейности.

Филмът, който излиза през 1964 г., е режисиран от Анди Уорхол с Джон Джорно в ролята.

2. Видеодром (1977)

Източник на снимки: Screenrant

Ако призрак излезе от телевизията, със сигурност знаете, че се казва Садако. Ами телевизията, която се превръща в призрак и разпространява ужас? Ето какво се случи в този филм на Videodrome .

Издаден през 80-те години, телевизионен продуцент на име Макс намери излъчващ сигнал, пълен с кървави сцени, за много притеснителен.

Той също така има амбицията да намери източник на сигнал, който съдържа много теории на конспирацията. По време на разследването имаше много странни и порочни органични халюцинации.

Този филм се счита за модерен сюрреалистичен филм с технологични елементи или се нарича тео-сюрреалистичен . Въпреки че е лош в търговската мрежа, филмът получи положителни отзиви.

3. Бокс Елена (1993)

Снимка източник: Amazon

Любовта, когато се превърне в мания, може да бъде нещо ужасно. Това се случи с филма „ Бокс Елена “, който излезе през 1993 г.

Историята разказва, че има самотен хирург на име Ник Кавано. Той се влюби в жена на име Хелена. За съжаление жената се отврати от него.

Един ден Хелена попаднала в катастрофа с моторно превозно средство пред къщата на Ник и си счупила костите.

Ник отвлича Хелена и я лекува у дома. За да направи Хелена безпомощна, той ампутира двата си крака.

Когато Хелена се опита да я задави, Ник реши да ампутира ръцете на Хелена! Наистина се сви, а, банда!

4. В моята кожа (2002)

Източник на снимката: Horrormews

Чувствате ли, че имате лош навик? Дано навиците ви не са толкова лоши, колкото главният герой в този филм „ В моята кожа “.

Центриран върху женски герой на име Естер, този филм започва, когато тя случайно нарани крака си, докато е на парти на приятел.

Въпреки че контузията беше доста тежка, Естер не изглеждаше притеснена от контузията и продължи с партито.

Той все още не лекува раната на следващия ден. Всъщност той се пристрасти към вземане на рани и осакатяване на части от собственото си тяло!

Какво по-лошо? Да, тъй като Естер започна да отглежда парчета месо, тя се настърга за забавление! Този филм не се препоръчва за тези от вас, които повръщат лесно.

5. Човешка стоножка: Първата последователност (2010)

Снимка източник: Forbes

Човешка стоножка: Първата последователност е един твърде садистичен и отвратителен филм на всички времена.

Режисиран от Том Сикс, този филм разказва историята на немски хирург на име Dr. Йозеф Хайтер, който отвлече трима туристи за експеримента си.

Какъв експеримент? Експериментирайте, за да комбинирате трите, за да приличат на стоножка! Правите това, като ги зашивате, така че трите уста на жертвата да споделят една храносмилателна система.

Много филмови критици намират концепцията за този филм направо отвратителна. Всъщност има критици, които отказват да дават оценки!

6. Каучук (2010)

Източник на снимки: IMDb

Филмите за супергероите могат да изглеждат вълнуващи, защото противниците са готини, от Жокера до Танос. Но какво, ако врагът е гума?

Това е предпоставката на филм, наречен Rubber, който излезе през 2010 г. Този независим филм използва фон от 90-те.

Режисьор: Куентин Dupieux, този филм разказва историята на една гума на име Робърт ( yups , той има име!) Кой разбира, че той има психическа способност да убиват хора.

Оттогава той разпространява терор в Калифорния, като се блъска в хора и го убива. Този филм също влезе в кинофестивала в Кан, знаете ли!

Самите критици са разделени на две групи, а именно тези, които наистина не харесват този филм, и тези, които му се възхищават.

7. Омарът (2015)

Снимката е предоставена от: Freaking Flicking

Последният филм в този списък е „Омарът“ на гръцкия режисьор Йоргос Лантимос. Той също така режисира филма Dogtooth, който е не по-малко странен.

Предпоставката на този филм ще ви накара да повдигнете вежди. Хората, които живеят в този филм, имат само 45 дни, за да намерят истинската си любов.

Ако не успее? Те ще се превърнат в избраното от тях животно и ще бъдат накарани да бродят сами завинаги.

Въпреки че звучи странно, този филм всъщност е форма на сатира за реалността на човешките отношения като цяло.

Ако това наистина се случи, по някакъв начин съдбата на безсмъртните сингли, които бяха там.

Не всички особености на филма по-горе не са просто търсене на сензация. Има неявни съобщения, които искат да бъдат дадени на публиката.

Може да се каже, че тези филми се осмеляват да направят нещо различно и да надхвърлят границите на правенето на филми, с които публиката е запозната.

За създателите филмите не са просто забавление, което е приказка или изпълнено с морални послания. Филмът е предаването на визията, която се притежава.

Е, въпреки че повечето от тях са трудни за разбиране от широката публика, така или иначе ...

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah .