как да промените квотата за чат в интернет квота, тя е безплатна!

Объркани сте, защото квотата за чат често се губи? Тук ApkVenue разглежда триковете и как да промените квотата за чат на основната квота за интернет, можете да я използвате колкото се може повече!

За да получите евтин интернет пакет, можете да си купите комбинирана квота, която съдържа различни възможности за избор. Един от тях е пакетът за чат , който е с ограничена употреба.

Пакетите за чат обикновено предлагат голяма квота или неограничен достъп до различни приложения за чат , като WhatsApp, LINE Messenger и други. Но не може да се използва за други нужди, а!

Често ли се дразните, защото квотата ви за чат често се губи? Е, сега ApkVenue има правилния трик да го преодолее.

В тази статия ApkVenue ще разгледа как да промените квотата за чат до основната квота за интернет, както и различните предимства, които можете да почувствате, банда.

Какво представлява квотата за чат ?

Снимка източник: techwireasia.com (квота за чат често се среща в индонезийски доставчици, един от които е Telkomsel с пакета Social Max.)

Почти всички оператори в Индонезия имат схема за квоти за чат , за да могат да отварят приложения за социални медии, като WhatsApp , LINE Messenger , FB Messenger и други.

За съжаление, тази квота за чат не може да се използва за други нужди, знаете ли. Например Пакетът за квота за чат и Social Max, които бяха представени от доставчика на Telkomsel .

Тъй като използването му понякога е излишно, не е чудно, че много хора търсят начини да променят квотата за чат на Flash квота, за да могат да използват интернет колкото искат тук.

Ето как да промените квотата за чат на интернет квота, тя работи за всички оператори!

Преди да следвате урока, който ApkVenue ще сподели, препоръчително е да се уверите, че кредитът ви е изчерпан или нулев.

Това е, за да се предотврати намаляване на кредита, ако неправилно конфигурирате в приложението, което в тази стъпка ApkVenue ще използва доста популярен Anonytun

Тогава, как да промените пакета за чат с интернет пакет? Когато е готово, по-добре веднага да видите стъпките тук.

Стъпка 1 - Изтеглете най- новото приложение Anonytun

  • На първо място, трябва да изтеглите най- новото приложение Anonytun, което можете да получите чрез връзката по-долу. Не забравяйте да го инсталирате на вашия мобилен телефон с Android, добре!
Apps Utilities Art Of Tunnel ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 2 - Изпълнете настройките на Stealth

  • Отворете приложението Anonytun, след което изберете опцията Stealth Settings в горната част. Първо активирайте Google Stealth Tunnel .
  • След това попълвате раздела Протокол за свързване: SSL и Порт за свързване: 80 . След това активирате Google Advanced SSL Settings и докоснете Edit SSL Settings, за да преминете към следващата стъпка.

Стъпка 3 - Изпълнете разширени SSL настройки

  • Ще бъдете пренасочени към прозореца Advanced SSL Settings , банда. Тук просто трябва да активирате опциите True SSL (Anti DPI) и Spoof Host: Port .
  • Попълнете Spoof Host: whatsapp.com и Spoof Port: 433 секции . Ако сте запазили настройките, като докоснете OK и Save на предишната страница.
  • Връщайки се към стартовото меню, всичко, което трябва да направите, е да докоснете Свързване, за да започнете да се свързвате. След това просто трябва да проверите дали пакетът за чат е отрязан или не, ако методът, който правите е успешен, банда.

Допълнителна: Има ли как да се промени Чат квота на Интернет Квота Все Works ?

В допълнение към промяната на квотата за чат на квота за интернет, първоначално можете да използвате този метод за достъп до блокирани сайтове, подобно на функцията на VPN приложение.

Но въпросът, дали този метод все още работи и работи за 2020 г., бандата?

Източник на снимки: telkomsel.com (пакетите за чат на Telkomsel вече не са налични, които са заменени от Combo OMG! И Combo Sakti.)

За съжаление, през наблюдения Яка е, Telkomsel не предлага вече Чат или социален Макс пакети в квотата за интернет в пакет те предлагат.

Нещо повече, този метод за използване на Anonytun има относително малък процент на успех . Това се дължи на метода, който винаги се променя от време на време.

В края на краищата, ако сте успешно свързани, не означава, че ще получите интернет връзка с достатъчно качество, за да се използва за ежедневните ви нужди, знаете ли.

Е, това е начинът да промените квотата за чат на основната квота за интернет, въоръжена с приложението Anonytun, което се оказва с относително малък процент на успех.

Нещо повече, този метод е класифициран като незаконен, тъй като нарушава правилата и споразуменията, дадени от доставчика на телекомуникации , който използвате, знаете ли.

Ако искате да изберете най-доброто, всъщност има много възможности за избор на достъпни неограничени интернет пакети, които предлагат големи квоти, наистина. По-добре просто използвай това, банда!

Прочетете също статии за интернет или други интересни статии от JalanTikus .