Можете да играете тези 5 страхотни fps fps директно в браузъра (без да инсталирате)

Искате да играете FPS игри, но не искате да ги инсталирате? Можете да играете тези 5 страхотни FPS игри директно в браузъра, без да инсталирате.

Жанровите игри FPS (шутър от първо лице) са един от жанровете, които се харесват на много хора. Понастоящем има различни FPS игри, предлагани от различни издатели, които можете да играете.

Известни FPS игри като Call of Duty, Counter-Strike, Battlefield и др., Първо трябва да инсталирате на компютъра си, преди да можете да ги играете.

Но се оказва, че има някои страхотни FPS игри, които могат да се играят директно във вашия браузър, известни още без да се налага да бъдат инсталирани. Какви са заглавията на fps играта? Ето пълния преглед:

  • 20 най-добри безплатни FPS игри за Android юли 2017 г.
  • 5 най-добри тематични FPS игри за зомби за Android 2016
  • Не само игри, FPS вече се прави под формата на страхотни екшън филми!

Готина FPS игра в браузъра

1. Договорни войни

Източник на снимката: makeusof

Unity Web Player: Да

FPS игра, която може да се играе без първата инсталация, е Contract Wars . Тук има 5 режима на игра, които можете да опитате, има и десетки карти с 60 уникални оръжия, които можете да играете. Тази игра е доста гладка, когато се играе в браузъра.

Опитайте играта тук: Договорни войни

2. Екип за бързане

Източник на снимката: makeusof

Unity Web Player: Да

Следващ е екипът Rush . Тази FPS игра, която може да се играе директно в браузъра, е една от игрите, които харесват много хора. Тази игра носи традиционния геймплей на стрелец без значителни промени.

Опитайте играта тук: Rush Team

3. Червен тигел: Огнена буря

Източник на снимката: makeusof

Unity Web Player: Да

Следва червеният тигел: Firestorm . Тази FPS игра има няколко режима, които са доста популярни за игра, като Deathmatch и Conquer. Този режим ви позволява да се биете срещу различни играчи по целия свят.

Опитайте играта тук: Red Crucible: Firestorm

ВИЖТЕ СТАТИИ

4. Червен тигел: Презарежда се

Източник на снимката: makeusof

Unity Web Player: Не.

Следващ е Red Crucible: Reloaded . Тъй като серията Firestorm не харесва някои геймъри, Rocketeer Game най-накрая пусна друга игра, наречена Reloaded. Геймплеят също се различава от серията Firestorm. Тази игра е доста лека, когато се играе на компютърен браузър с ниски спецификации.

Опитайте играта тук: Red Crucible: Reloaded

5. Warmerise: Red vs. Син

Източник на снимката: makeusof

Unity Web Player: Да

Накрая е Warmerise: Red vs. Синьо . С класически стил Counter Strike, тази игра се харесва на много хора поради лекото си тегло и лесен геймплей. Тази игра има класация, за да мотивира играчите.

Опитайте играта тук: Warmerise: Red vs. Син

ВИЖТЕ СТАТИИ

Забележка

Трябва да знаете: Тъй като следните игри са направени с помощта на Unity Engine , уверете се, че сте инсталирали Unity Web Player (~ 1MB), преди да ги играете.

Unity Web Player не може да се използва за Chrome или Edge, така че можете да използвате други браузъри като Mozilla FireFox, Opera или Internet Explorer.

Уверете се също, че сте чели статии, свързани с FPS или други интересни статии от Em Yopik Rifai .

Производителност Unity Technologies Apps ИЗТЕГЛЯНЕ