6 страховити сайта в дълбоката мрежа, които трябва да избягвате

Но без да се налага да влизате в Deep Web, тук JalanTikus описва 6 ужасни сайта в Deep Web. Deep Weeb не може да бъде достъпен без браузъра Tor, I2P или друг софтуер Darknet.

В ерата на Интернет на нещата много хора не знаят дълбочината на интернет. Те познават само сърфирането в Google или други популярни сайтове. Въпреки че в интернет има тъмна страна, известна като Deep Web .

Deep Weeb не може да бъде достъпен без браузъра Tor , I2P или друг софтуер Darknet. Но без да се налага да влизате в Deep Web, тук JalanTikus описва 6 ужасни сайта в Deep Web.

  • Как да отворите дълбоката мрежа в Android, без да се страхувате да бъдете хакнати
  • Кое е по-страшно, дълбоката мрежа или повърхностната мрежа?
  • Не се страхувайте да влезете! Това са 5 факта в дълбоката мрежа, които се оказаха грешни

Страшни сайтове в дълбоката мрежа

Преди да посетите Deep Web, опознайте Deep Web допълнително. Не е нужно да го посещавате, но е достатъчно да знаете ужасните сайтове в Deep Web.

1. Човешкият експеримент

Както подсказва името, този страховит сайт в Deep Web е място за събиране на лекари и студенти, които често провеждат експерименти върху хора. Те вярват, че хората не се раждат равни, някои имат предимства пред други.

„Човешкият експеримент“ разпространява видеозаписи на човешки експерименти, измъчвани от глад, дадени им лекарства, преливания и различни други ужасни ефекти върху тялото. Какъв нечовешки сайт!

2. Унищожаването на Дейзи

Не просто каквито и да било мъчения от човека, страховитата дълбока уеб страница „ Дейзис унищожаването “ е известна като сайт, който разпространява видеоклипове за малтретиране и изнасилване на деца; дори бебета. Твърди се, че този сайт се управлява от Питър Скъли и неговата партньорка Кармен Ан Алварес . Двамата бяха арестувани през 2015 година.

Сякаш светът се побърква, много посетители на Deep Web са готови да платят стотици долари, за да гледат брутални видеоклипове на Deysy Destruction. По същия начин ли сте?

3. Пътят на коприната

Освен че съдържа жестоки изтезания, в Deep Web можете да си купите и различни незаконни наркотици. Чрез ужасяващия уебсайт „Пътят на коприната“ можете да си купите марихуана, кристален мет и други с биткойн капитал.

4. Buttle Bootlegging

Други сделки в Deep Web също се предлагат от Buttery Bootlegging . Не наркотици, можете да накарате професионален крадец на име "Dangler" да открадне нещо.

Този сайт се използва широко от тези, които искат да купуват скъпи неща, но парите не са достатъчни. Като плащате на "Danglers" за кражба с помощта на биткойни, можете да получите всеки предмет. Не рядко "Dangler" също продава на търг откраднатите си стоки на този ужасен сайт.

5. Атлантически кардинг

На сайта Atlantic Carding можете да закупите разнообразна информация за кредитни карти на хора от 5 $ до 80 $. Ако имате късмет, можете да получите неограничена кредитна карта. Но бъдете внимателни, има много агенти под прикритие, готови да ви хванат в сайтовете за картинг в Deep Web!

6. Еврооръжия

Не наркотици или информация за кредитни карти, ужасният уебсайт Euroarms продава огнестрелни оръжия от Европа. От многото мафиоти, които продават и купуват огнестрелни оръжия в Европа, можете лесно да ги намерите тук.

Но имайте предвид, че Euroarms не продава боеприпаси. Те изпращат само оръжия. Но ако има продавачи на оръжие, тогава в Deep Web трябва да има сайтове, които продават куршуми, нали?

И така, в Deep Web има 6 страховити и опасни сайта. Така че не се изненадвайте, ако Deep Web е трудно достъпен. Имате ли смелостта да отворите Deep Web и да посетите тези сайтове?