как да разберете с кого често гаджето ви се свързва по wa

Искате ли да стигнете до гаджето или партньора си? Може би изневеряват! Е, ето как да видите техните чатове / обаждания в WhatsApp.

Със сигурност често използвате WhatsApp, нали? Дори прилагането на незабавни съобщения се е превърнало в необходимост за извършване на ежедневни дейности , знаете ли .

Но любопитни ли сте били някога, с кого гаджето или партньорът ви често общуват в WhatsApp?

За тези от вас, които искат да го изпробват, тук ApkVenue ще прегледа лесен начин да разберете кой често се свързва с WhatsApp .

Как да разберете с кого често се свързва чрез WhatsApp

WhatsApp е едно от най-използваните чат приложения досега. Толкова много, много потребители търсят ред забранени приложения на WhatsApp за различните си лични програми.

Уеб разработката на WhatsApp също все повече се превръща в приоритет. Въпреки че понастоящем все още не можете да осъществявате повиквания през WhatsApp Web, през следващите дни ще можете да изпитате видео разговори и гласови повиквания през Whatsapp Web.

Е, да се върнем към темата. Можете да следвате двете стъпки по-долу, за да разберете кой гаджето или партньорът ви често разговаря и разговаря в WhatsApp. Любопитен? Да видим изцяло.

Catatan:


Untuk melakukan kedua langkah di bawah ini, kamu diwajibkan untuk dapat mengakses smartphone sekaligus aplikasi WhatsApp milik pasangan kamu. Jadi pastikan terlebih dahulu kamu bisa membukanya guys.

1. Как да разберете чрез менюто за имейл чат

Първият начин, който можете да направите, е да използвате функцията за имейл чат , за да разберете списъка с контакти или групи, с които партньорът ви често се свързва.

За да го видите, можете да изпълните следните стъпки.

Стъпка - 1 : На началната страница на WhatsApp докоснете иконата с три точки в горния десен ъгъл, за да отворите други опции. След това докоснете опцията Настройки, за да отворите настройките на WhatsApp.

Стъпка - 2 : След това в менюто Настройки всичко, което трябва да направите, е да изберете менюто Чатове . След това изберете менюто за история на чата, за да имате достъп до менюто за чат по имейл .

Стъпка - 3 : След това просто трябва да изберете Имейл чат . Тук можете да видите списък с контакти и групи, че вашият партньор често контакти на WhatsApp чрез Често търсени колона . В раздела Последни чатове ще ви бъде показан списък с най -скорошните чатове, проведени в WhatsApp.

Свършен! По този начин знаете кой се свързва най-много с вашия партньор в WA. Все още има други начини, нали знаете. Ето прегледа!

2. Как да разберете чрез Използване на данни и съхранение

Ако смятате, че партньорът ви рядко разговаря в чат и вместо това прави телефонни обаждания по-често, разбира се, можете да правите редица неща, като подслушвате телефона директно или можете да направите тази втора стъпка.

Трябва само да влезете в менюто на данни и съхранение Usage на договорености WhatsApp чифтосват момчета .

Стъпка - 1 : Подобно на началната стъпка, вие трябва да влезете в менюто Настройки, като докоснете иконата с три точки, за да получите достъп до други опции в приложението WhatsApp.

Разликата тук е, че просто трябва да изберете менюто Data and Storage Usage, за да разберете използването на квотата на данните и паметта за съхранение за приложението WhatsApp. След това просто трябва да изберете Използване на съхранение .

Стъпка - 2 : Моля, изчакайте. Всъщност този процес отнема малко повече време, за да се анализира използването на вътрешната памет. Когато приключите, всичко, което трябва да направите, е да видите количеството данни, необходими за всеки групов чат и WhatsApp контакт, който вашият партньор прави.

Свършен! По този начин знаете с кого често гаджето или партньорът ви се свързва в WhatsApp. Наистина лесно, нали?

Как да видите разговорите в WhatsApp Web, възможно ли е?

Както ApkVenue каза по-горе, WhatsApp Web е една от най-очакваните функции на WhatsApp от своите потребители. Това е така, защото тази функция може да се отвори директно на компютър и практически без да се налага да отваряте смартфон.

За съжаление тази функция все още има някои недостатъци. Един от тях не можем да осъществяваме обаждания или да преглеждаме повиквания в WhatsApp Web. Разбира се, вие също няма да можете да видите обажданията на приятеля си в WA Web.

Въпреки това все още можете да научите как да го използвате на вашия компютър или лаптоп . Гарантирано е много подходящ за работа и извършване на ежедневни задачи.

Е, това е лесен начин да разберете с кого често гаджето или партньорът ви се свързва чрез WhatsApp.

Как, толкова лесно нали? Но ApkVenue предлага да бъдете по-внимателни, особено когато тайно използвате смартфона на партньора си! Успех и късмет!

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .