10 най-добри речникови приложения за Android, не е необходимо обучение!

Функции като думи и разговорна реч могат да разширят речника на даден език. Също така полезно за дефиниране на думи, които не знаете.

Приложението на речника може да бъде най-доброто и практично решение за тези от вас, които искат да учат чужди езици. Функции като думи и разговорна реч могат да разширят речника на даден език. Също така полезно за дефиниране на думи, които не знаете.

С приложението за речник вече не ни е трудно да учим чужди езици. Е, тук ви представяме списък с най-добрите приложения за речници за Android, които трябва да опитате . Провери го!

  • 10 причини зад скъпите пакети с данни
  • Това е истинският гласов актьор на улица Плъх!

10 най-добри приложения за речник за Android, няма нужда от уроци!

1. Речник

Това приложение е достъпно безплатно или без реклами на цена само 25 000 IDR. Наличието на три източника, а именно The American Heritage , Webster и Roget's Thesaurus, прави това приложение един от задължителните дигитални речници. Речникът също така може да превежда на повече от 40 езика и може да се използва офлайн.

Едно от предимствата на това приложение е, че има добавените функции на днешните идиоми, аудио произношения, етимология на думи и различни речници със специфични теми, например финанси, медии и други.

2. Dictionary.com

Като едно от най-популярните приложения в много страни, Dictionary.com има много функции, включително дума на деня, звуково произношение, преводач на повече от 30 думи и любопитни факти за произход. Има и речник на жаргон, идиоми, изрази и медицински. Като цяло този речник е най-добрият сред останалите и е задължителен за вас.

3. Речник Linguee

Dictionary Linguee е едно от относително новите безплатни приложения за речници. Това приложение е специализирано в преводи с междуезични допълнения. Поддържа английски, испански, френски, немски, китайски, японски и около дузина други езици . Това приложение се предлага безплатно без премиум издание или реклами в приложението. За тези от вас, които мразят рекламите, наистина можете да използвате това приложение.

4. Речник Merriam-Webster

Източник на снимка: Изображение: androidauthority Кой не знае речника Merriam-Webster? Приложението и уебсайтът му са толкова популярни, че се използват от много хора от цял ​​свят. Снабден с функции над средното ниво, това приложение може значително да подобри езиковия Ви речник чрез игри с думи. В комплект с тезаурус , аудио произношение, това приложение е достъпно безплатно с реклами и премия само на цена от 40 хиляди IDR.

5. Английски речник

Това приложение има предимството, че може да преведе до 239 000 думи и е посочено като едно от най-добрите приложения за речници. Една от неговите функции е рандомизаторът, който ви позволява да търсите думи на случаен принцип и можете да избирате между тъмна или светла тема. Най-хубавото е, че това приложение е достъпно безплатно и без реклами! Заслужавате да имате на вашия Android телефон .

6. Google Търсене

Източник на снимки: Изображение: androidauthority Въпреки че не е приложение за речник, Google Search може да се използва за търсене и превод на думи чрез гласови или текстови команди . Предимството на това приложение е, че то е в състояние да дефинира пълна дума, от първоначалната й форма до различни други времена. Но ако имате нужда от приложение, което може да превежда изречения, Google Търсене не е подходящо за съхранение на телефона ви.

7. Речник на идиомите и фразите

Източник на снимки: Изображение: androidauthority Това приложение предоставя преводи на до 3500 фрази . Можете да търсите фрази, да ги маркирате като предпочитани и да ги сортирате по категории. Това приложение е доста просто, защото само го отваря, търси, чете и затваря. Ако искате да научите някои фрази, които не са съвместими с EYD, това е най-добрият избор за вас.

8. Речник офлайн

Поддържайки повече от две дузини езици, Offline Dictionary ви позволява да изтегляте думи за офлайн употреба. Има дори на разположение речник, ако имате нужда от него. Това приложение обхваща основните неща в превода и е доста стандартно.

9. Джобен речник

Източник на снимка: Изображение: androidauthority Това приложение предоставя до 90 000 често срещани думи с размер на инсталация 20 MB и е налична функция за търсене на синоними и антомими, както и порталът за речник. Можете също така да изберете тъмна или светла тема и да споделите думите, които току-що сте научили, с приятелите си. Приложението Pocket Thesaurus се предлага безплатно с реклама или срещу заплащане.

10. WordWeb речник

Това приложение за сателитен речник предоставя функции до 285 000 думи с 225 000 значения на определени думи. Речникът на WordWeb също разполага с тезаурус, аудио търсене и т.н. Предимството на това приложение е, че то може да различи думите, които звучат подобно. Въпреки че няма функция за произношение на аудио, все още е задължително приложение на вашия Android телефон.

Това са 10-те най-добри речника за Android. Според вас кое ви спира да не се нуждаете от уроци по език? Отговорете в колоната за коментари да.