как да направите най-уникалната кожа на minecraft

Уморени ли сте от кожите по подразбиране на Minecraft? Прочетете това, за да научите как да правите кожи на Minecraft чрез официални създатели на символи и функции на трети страни.

Когато говорим за Minecraft , ние чуваме най-много за уникални дизайни на сгради в Minecraft, но персонализирането в Minecraft не се ограничава до това, знаете ли!

Не само знаменитостите имат право да изглеждат готини , нашите аватари в Minecraft също можем да измислим като готини .

Подобно на съвременните игри с отворен свят, Minecraft дава на играчите голяма свобода да определят външния вид на своите аватари.

За тези от вас, които са отегчени от външния вид на Стив и Алекс , две кожи по подразбиране от Minecraft, може би се интересувате да научите как сами да правите кожи на Minecraft.

Как да направите скин на Minecraft

Подобно на отиването в Рим, има много начини да създадете свой собствен скин на Minecraft.

Първоначално Minecraft изискваше играчите да използват съоръжения на трети страни и да качват своите кожи.

Преди време обаче Mojang , като разработчик на Minecraft, обяви, че ще издаде официален създател на символи, който може да бъде достъпен директно в Minecraft.

Понастоящем създателят на герои може да бъде достъпен в бета версията на Minecraft Windows 10, Xbox One и Android.

Забавното е, че дори с добавянето на официален създател на герои , Minecraft все още позволява на играчите да качват свои собствени кожи.

Така че, ако сте имали възможност да хвърлите поглед върху това, което е в създателя на героя и да се почувствате разочаровани от ограниченията, които съществуват, не е нужно да се притеснявате.

Всъщност създателят на герои , предоставен от Mojang, е напълно завършен, но все още не е толкова свободен, колкото подходът „ направи си сам“ ( направи си сам ).

За тези от вас, които все още могат да бъдат объркани, тук ще се опитаме да обясним подробностите как да направите скин на Minecraft с официален създател на символи или да използвате съоръжения на трети страни.

Използване на официалния създател на символи

Функцията за създаване на герои в Minecraft не се различава много от функцията за създаване на герои в други игри.

За тези, които са опитали игри като The Sims, появата на създател на герои в Minecraft трябва да е позната.

Е, вижте как да използвате следните официални кожи за създатели на Minecraft !

 • Стъпка 1 - Отворете приложението Minecraft на вашия компютър и на главния екран кликнете върху опцията Профил
 • Стъпка 2 - Използвайте клавишите със стрелки, за да изберете от 5 слота и щракнете върху опцията Редактиране на символ, за да започнете да създавате кожата. Иконата на кошчето служи за изтриване на кожата ви.
 • Стъпка 3 - Щракнете върху опцията Body, за да промените външния вид на аватара, като формата на лицето, очите, краката и ръцете.
 • Стъпка 4 - Изберете желания физически тип в панела отляво. В този пример той показва процеса на избор на косата на аватара.
 • Стъпка 5 - След като приключите с определянето на външния вид на аватара, щракнете върху опцията за стил, за да смените дрехите и аксесоарите, използвани от аватара.
 • Стъпка 6 - Изберете желания тип дрехи в панела отляво. Тук е показан процесът на избор на висшестоящ. Иконата на златната монета показва, че тази опция изисква Minecoin, който не е безплатен.
 • Стъпка 7 - След като сте доволни да облечете аватара си, щракнете върху иконата Expand в долния десен ъгъл, за да видите по-подробно усилената си работа. Резултатите от вашия герой ще бъдат автоматично запазени , банда.

Използване на външни редактори на кожата

Най-примитивният начин да направите своя собствена кожа е да изтеглите шаблона за скин, предоставен от Mojang.

Като използвате приложение за редактиране на изображения като Paint или Photoshop, можете да промените шаблона по ваш вкус.

Сега обаче има налични съоръжения на трети страни, така че вече не е нужно да бъдете сложни в създаването на своя собствена кожа на Minecraft, банда.

Уебсайтове като The Skindex и Planet Minecraft предоставят онлайн услуги за редактор на кожата и бази данни за кожата, така че можете да преглеждате и изтегляте кожи на Minecraft, направени от други играчи.

Например ApkVenue ще използва The Skindex, за да намери кожи на Minecraft.

 • Стъпка 1 - В браузъра на вашия компютър отидете на уебсайта The Skindex ( //www.minecraftskins.com ) и щракнете върху опцията Редактор, за да започнете да създавате скин на Minecraft.
 • Стъпка 2 - Ако сте мързеливи да започнете от 0, щракнете върху опцията Качване от компютър, за да използвате друга кожа като начална точка, която може да бъде изтеглена директно от Skindex.
 • Стъпка 3 - В горния ляв ъгъл има Pencil Tool and Eraser, който функционира за оцветяване и изтриване в съответствие с цвета, определен в дясната страна на интерфейса .
 • Стъпка 4 - Под гумата има функция за автоматичен тон , която функционира подобно на Pencil Tool, но автоматично осигурява ефект на градиент на цвета.
 • Стъпка 5 - Под Auto Tone има функция за избор на цвят , при която ако тази функция се използва на цветен пиксел, системата автоматично ще избере този цвят.
 • Стъпка 6 - Под инструмента за избор на цвят има функция Bucket Tool , която функционира за оцветяване на цяла област.
 • Стъпка 7 - Под Tool Bucket , има Отмяна и Възстановяване функции , които функционират, за да анулират, които са извършили действия, както и да се повтарят действията, които са били отменени.
 • Стъпка 8 - Под Undo и Redo има функции Darken Color и Lighten Color, които функционират, за да променят избрания в момента цвят на по-тъмен или по-светъл.
 • Стъпка 9 - Под Затъмняване Цвят и Облекчете цвят , има Zoom In и Zoom Out функции , които функционират за да увеличите или намалите кожите Minecraft, които са направени.
 • Стъпка 10 - В долния ляв ъгъл има функцията Mirror Tool , която, ако е активирана, ще ви позволи да работите едновременно върху лявата и дясната част на тялото.
 • Стъпка 11 - Под цветовите опции има опции за тяло и външен слой, за да ви улесни да се съсредоточите върху физически слоеве или дрехи и аксесоари. В този пример е избран само слоят Body .
 • Стъпка 12 - Под опциите за слоя има селекция от части на тялото, за да ви улесни да се фокусирате първо върху една част.
 • Стъпка 13 - След като приключите със създаването на свой собствен скин на Minecraft, можете да качите работата си директно в базата данни Skindex или да я изтеглите на вашия компютър чрез панела в долния десен ъгъл.

Вземете бързия или трудния начин?

От обяснението по-горе може да се предположи, че тези два метода имат своите съответни плюсове и минуси.

За въпроса кой метод е по-препоръчителен, отговорът се връща на всеки от вас, банда!

Тук ApkVenue ще се опита да даде малка мрежа за това кой избор е по-подходящ за вас.

Официалният създател на символи е по-добре, ако

 • Наистина се грижите за удобството, защото тук просто трябва да изтеглите предоставения скин на Minecraft.

 • Не се колебайте да посегнете към джобовете си за външен вид, защото е почти сигурно, че по-елегантните опции за персонализиране не са безплатни .

Редакторите на кожата на трети страни са по-добре, ако

 • Вие наистина спазвате принципите на творчеството, защото тук ограничението е само вашето въображение.

 • Нямате проблем да се научите да използвате инструментите, необходими за създаването на собствени скинове на Minecraft.

Това е малък съвет от ApkVenue за това как да направите скинове на Minecraft.

Не искам да губя от YouTube на YouTube, банда! Вашият аватар на Minecraft също може да изглежда уникален, като следвате лесните стъпки по-горе.

Прочетете също статии за Minecraft или други интересни статии от Fikri Harish