Това е истинският гласов актьор на Jalantikus!

Освен постоянното представяне на най-новата технологична информация, YouTube JalanTikus има и друга характеристика, а именно Mbak JT, който е гласовият актьор.

Като цялостен сайт, който предоставя изтегляния и най-новата информация за технологиите и джаджите, JalanTikus присъства и в YouTube. Абонирали ли сте се вече за JalanTikus YouTube ?

Има нещо уникално в YouTube JalanTikus. Освен постоянното представяне на най-новата технологична информация, YouTube JalanTikus има и друга характеристика, а именно Mbak JT, който е гласовият актьор . Любопитни ли сте от реалната фигура на Mbak JT?

  • Не е измама! Как да четем JalanTikus без интернет връзка
  • 4 причини да купите IDM на JalanTikus, номер 3 е много важно!

Коя е мис JT като гласа на JalanTikus?

Ей, признайте, сигурно сте се чудили кой е гласовият актьор в JalanTikus, нали? Не сте само вие, мнозина са любопитни за фигурата на гласа зад маската на Mbak JT.

Както беше обещано, JalanTikus ще разкрие цифрата на Mbak JT, ако е достигнала 1 милион абонати през 2017 г. И в момента тя е достигнала 948 хиляди абонати, знаете ли! Скоро, 1 милион, нали? Но скоро 2017 ще приключи.

Така че за тези, които са любопитни за фигурата на г-жа JT, нека се абонираме за JalanTikus YouTube още сега! Не забравяйте да поканите и други да се абонират, за да можете веднага да видите фигурата на гласовия актьор в YouTube JalanTikus! Не искате да чакате повече, за да видите лицето на г-ца JT?