Хайде да играем! Ето 7 популярни игри на Playstation, които са официално на Android

Вие ли сте от тези, които играят тежки игри на смартфони? Ако е така, просто се случва, че този път ApkVenue иска да ви даде препоръка за игра. Тази игра е популярна игра на Playstation, която в момента е официално достъпна за смартфони с Android. Искам да знам? Ела да видиш!

Днешните смартфони стават все по-усъвършенствани. Дори по отношение на капацитета на RAM, той може да съответства на компютър / лаптоп. Нищо чудно, затова сега можете да играете тези тежки игри чрез смартфон.

Вие ли сте от тези, които играят тежки игри на смартфон? Ако е така, просто се случва, че този път ApkVenue иска да ви даде препоръка за игра. Тази игра е популярна игра на Playstation, която в момента е официално достъпна за смартфони с Android. Искам да знам? Ела да видиш!

  • Пиратските игри убиват ли игралната индустрия? Очевидно ....
  • 5 конзоли за игри, базирани на Android, геймърите трябва да знаят!

Ето 7 официални игри на Playstation на Android

Играта, която ApkVenue ще ви каже, всъщност е не само популярна на Playstation, но и популярна на Xbox. ApkVenue използва думата Playstation, тъй като в Индонезия е много по-популярна от Xbox, въпреки че всъщност и двете са игрови конзоли.

Без повече шум, ето препоръките за Android игри от ApkVenue.

ВИЖТЕ СТАТИИ

1. Династия Воин

Снимката е предоставена от: Изображение: Gamers Braves

Игра, която разказва за китайската история. Има добър графичен външен вид и опростен геймплей. В резултат на това популярността на играта Dynasty Warriors скочи рязко. Дори на игровата конзола, в момента тя достигна 8-ма серия.

Изтеглете играта за Android от тук: Dynasty Warrior Google Play

2. Финална фантазия

Източник на снимка: Изображение: Abuget

Игри, които разказват истории като приказки, пълни с фантастични истории. Поради големия брой ентусиасти, в момента серията Final Fantasy достигна 15-то място в своята конзолна игра. Дори продажбите на ексклузивната версия на играта за 15-и бяха разпродадени за кратко време.

Изтеглете играта за Android от тук: Final Fantasy Google Play

3. WWE 2K / SmackDown

Източник на снимка: Изображение: RRVirus

Третият е борба, WWE 2K. Ако сте объркани, може би ще е по-познато, ако ApkVenue го нарече SmackDown. Тъй като в миналото играта SmackDown беше много популярна в конзолните игри, но сега тя промени името си на WWE 2K.

Изтеглете играта за Android от тук: WWE / Smackdown Google Play

4. Assassins Creed

Снимката е предоставена от: Изображение: HaikuDeck

Assassins Creed разказва за група убийци, които са насочени към диктатори. Тъй като тази игра е толкова вълнуваща, за конзолната версия има поне 9 серии от игри, озаглавени Assassins Creed.

Изтеглете играта за Android от тук: Assassins Creed Google Play

5. Несправедливост

Източник на снимка: Изображение: PlayStation

Несправедливостта е игра, в която можем да използваме супергерой за борба с други супергерои. Например Батман срещу Супермен или Светкавицата срещу Супермен и други. Поради концепцията много хора са пристрастени към играта на тази игра.

Изтеглете играта за Android от тук: Injustice Google Play

6. Батман

Източник на снимката: Изображение: PetSprin

Батман в конзолните игри е много известен със своята серия Arkham. Предлага опростен геймплей и зашеметяваща графика. За версията за Android има много версии. Като се започне от Batman v Superman, Batman The Telltale Series и други.

Изтеглете играта за Android от тук: Батман Google Play

7. ФИФА

Източник на снимката: Изображение: EA Sport

Последното е една от най-популярните футболни игри, а именно FIFA. Тази игра, която адаптира Frostbite Engine, предлага много красив графичен дисплей на конзолната версия на играта.

Изтеглете играта за Android от тук: FIFA Google Play

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това е само информацията от ApkVenue за 7 игри на Playstation, които са официално на Android. Какво мислите за това, има ли други игри? Ако има, споделете го с ApkVenue чрез колоната за коментари, благодаря.

Не забравяйте също да прочетете статии, свързани с игри или други интересни статии от Putra Andalas .