5 начина да получите официалния лиценз за MS. офис евтин, може да бъде безплатен!

Приложенията на Microsoft Office продължавате ли да търсите лиценз? По-добре вижте по-долу как да получите лиценз за Microsoft Office на евтина или дори безплатна цена.

Безспорно е, че Microsoft Office е един от най-успешните и популярни продукти на Microsoft на пазара.

Предлагайки разнообразни функции в един пълен пакет, Microsoft Office може не само да помага на ученици, но и на служители в офиса.

За съжаление, това приложение изисква да активирате, като въведете официален лиценз от Microsoft, който се продава на ниска цена, банда.

Ето защо не е изненадващо, че Microsoft Office е едно от най-търсените приложения за пукнатини от потребителите.

Е, за тези от вас, които също са потребители на приложението Microsoft Office и искат да получат лиценз на ниска цена, тук ApkVenue има няколко начина.

Как да получите лиценз за Microsoft

Въпреки че предлага разнообразие от много полезни функции, всъщност не всеки има достатъчно бюджет, за да купи този лиценз за Microsoft Office, банда.

Ако сте един от тях, можете да следвате един от следните начини да получите лиценз за Microsoft Office на ниска цена или дори безплатно!

1. Използване на Microsoft Office Online

Знаете ли какво, ако намерите Microsoft Office, можете да го използвате и онлайн, знаете ли, банда!

Не само, за да не се притеснявате да инсталирате приложението, интересно е, че можете също да използвате Microsoft Office онлайн безплатно или безплатно.

Не е необходимо да въвеждате никакъв лиценз, камо ли да го купувате, за да се насладите на всички удобства, предоставени в него.

Трябва само да посетите сайта на Office.com , след което да влезете с помощта на акаунт в Microsoft и готово.

Можете да изберете коя програма на Microsoft Office да използвате и да запазите създадените документи в хранилището на OneDrive .

По този начин не е нужно да харчите пари и да имате само бърза интернет връзка. Интересно нали?

2. Използване на мобилни приложения на Microsoft Office

Следващият алтернативен начин, по който можете да се насладите безплатно на съоръженията на Microsoft Office, без да се налага да се забърквате с лиценз, е да инсталирате приложения от продукти на Microsoft Office на смартфон.

Не само можете да го използвате на лаптоп, можете да използвате продукти на Microsoft Office като Word , Excel , PowerPoint и OneNote на мобилен телефон с Android или iOS, знаете ли.

Всъщност можете да изтеглите и използвате тези приложения безплатно, без да е необходимо да въвеждате лиценз за Microsoft Office като на компютър.

Въпреки че е предоставено за използване на смартфон или таблетно устройство, това мобилно приложение на Microsoft Office предлага функции, които са абсолютно същите като версията за компютърни устройства.

3. Използване на Office 365 Education

Не много по-различно от приложението Microsoft Office на вашия лаптоп сега, Office 365 Education е облачна услуга за абонамент за Office, която ви позволява да получите достъп до него по всяко време и от всяко устройство.

Просто Office 365 Education е специално предназначен за учени като преподаватели или студенти в официална образователна институция или институция , която си сътрудничи с бандата Microsoft.

Освен това, за да се насладите на безплатните съоръжения, предоставяни от Office 365 Education, се нуждаете и от специален имейл, предоставен от училището (вашето име@sekolah.ac.id ).

По-късно този имейл се използва, за да получите код за потвърждение и да влезете в услугите на Office 365.

Но имайте предвид, че това съоръжение за Office 365 за образование може да се използва само от тези от вас, които все още са регистрирани в свързаната образователна институция или институция, банда.

4. Лов за лицензи, продавани от трети страни

Не се интересувате от предишните методи? Все още искате да закупите официален лиценз за Microsoft Office, но на ниска цена?

Ако е така, наистина можете да си купите официален лиценз за Microsoft Office, продаван от търговци на дребно или от трети страни продавачи на няколко пазарни места като Amazon, eBay или други банди.

Причината е, че на сайтове като този обикновено ще намерите много онлайн магазини, които продават лицензи за Microsoft Office на по-ниски цени от тези, предлагани от самия Microsoft.

Преди покупка обаче се уверете, че онлайн магазинът има добра репутация, за да можете да избегнете измами.

5. Изчакайте промоционалната отстъпка на Harbolnas

Алтернативата на този последен метод, ApkVenue, го представя специално за тези от вас, които искат да чакат търпеливо, банда.

Въпреки че тази промоция на Harbolnas не винаги присъства всеки ден, обикновено предлаганата номинална отстъпка е много примамлива.

Но имайте предвид отново, уверете се, че магазинът, който продава лицензи за Microsoft Office, има добри отзиви от купувачите, а!

Е, това бяха някои от начините, по които можете да получите официален лиценз за Microsoft Office на ниски цени или дори безплатно, банда.

Въпреки че за безплатната версия може да има някои недостатъци, които според вас са доста досадни, този метод може да се приложи, ако нямате достатъчно бюджет за закупуване на официалния лиценз. Надявам се това да помогне!

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Shelda Audita .