7 най-добри приложения за шеги за Android, за да "отмъстите" на приятелите си

Списък с най-добрите приложения за шеги за Android, които можете да опитате. Имате ли приятел, който обича да бъде палав? Или имате приятели, които обичат да заемат вашия смартфон, за да го използват по желание?

Имате ли приятел, който обича да бъде палав? Или имате приятели, които обичат да заемат вашия смартфон, за да го използват по желание?

Може би няма значение дали сте тормозени веднъж или два пъти или смартфонът ви е заимстван от приятел. Но понякога това ще бъде много досадно, особено ако се прави непрекъснато.

Замисляли ли сте се някога да отмъстите на приятел, който обича невежеството или често заема вашия смартфон?

Няма нужда да се притеснявате да мислите за правилния начин, защото ApkVenue ви помага да отмъстите само с най-доброто приложение за шега на Android. Как да? Вижте следните рецензии!

  • 13 зашеметяващи факти от Google, които вероятно не сте знаели
  • Beautify Pixel, Google наема бивши дизайнери на Apple
  • 7 опасности от вкореняване на Android, невежите хора трябва да знаят!

7 най-добри приложения за Android на Jahil

1. Счупен екран шега

Приятели, които обичат да вземат назаем вашия смартфон, определено ще бъдат много изненадани и изпаднали в паника, ако изведнъж екранът на вашия смартфон, който той използва, е напукан .

С това приложение можете да зададете точното време, за да изглежда екранът ви счупен с реалистични и реалистични звукови ефекти .

Спокойно, това невежо приложение за Android няма да навреди на вашия смартфон. Повредите на екрана са само тапети, които изглеждат реални.

2. Изплаши приятеля си

Това приложение може да затрудни приятелите или всеки, който държи смартфона ви да спи . Как така? Когато някой е зает с вашия смартфон, внезапно ще се появи страшно изображение с ужасяващ звук на заден план.

Всичко, което трябва да направите, е да изберете ужасното изображение, което искате да покажете, да изберете звук, който е не по-малко ужасяващ и да зададете точното време за появата на изображението и звука. Уверете се, че сте избрали най-ужасните снимки и звуци, за да видите шокираното изражение на приятеля си.

3. Фалшива грешка

Това е приложение за шега за Android, което е идеално за плашене на приятели, които често заемат вашия смартфон. Представете си как би реагирал, ако внезапно вашият смартфон, който е използвал, има грешка .

Можете да настроите смартфона си да вибрира и да издава предупредителен звук, заедно с икона за грешка и съобщение, което можете да съставите сами.

4. Аудио бластер шега

Това невежо приложение за Android е подходящо за тези от вас, които искат да смутят приятелите си в тълпа. Например в стая, пълна с много хора.

Можете да използвате приложението Audio Blaster Prank на вашия смартфон, което често е взаимствано, за да издава високи звуци.

Различни видове звуци могат да бучат в стаята като лоша музика, пукания и други странни шумове.

5. Шегаджия

С това приложение Prankdial можете да изпращате фалшиви обаждания до приятели или до когото искате. Можете да избирате измежду стотици фалшиви обаждания и да слушате реакциите на човека, получил обаждането.

Човекът, на когото изпращате Prankdial, ще получи обаждане според избрания от вас. Например обаждания от хора, които са ядосани, защото колата им е била ударена, обаждания от полицейското управление и т.н.

6. Не докосвайте моя дроид

Това приложение е подходящо за вас, ако има приятели или други хора, които обичат тайно да използват вашия смартфон. Номерът е просто да инсталирате приложението Dont Touch My Droid, след което да го активирате и да оставите смартфона си някъде, например на маса.

Ако някой вземе вашия смартфон, ще прозвучи аларма и можете да хванете всеки, който обича да използва вашия смартфон без разрешение.

7. Пердене на движението

Motion Fart е андроид приложение, което ще издаде отличителен звук на пърдене. Можете да се шегувате с приятели, като съхранявате смартфона си, в който това приложение е инсталирано в джоба на панталона ви и след това правите някои движения, които ще предизвикат пукащи звуци от различен тип, от нормални перди до силни пукания.

И така, това са 7-те най-добри приложения за Android, за да отмъстите на приятелите си, които обичат да бъдат невежи и да заемат вашия смартфон. Не се колебайте да използвате един от тях или знайте, че можете да ги използвате всички, така че приятелите ви да се откажат и да не смеят да заемат вашия смартфон вече.