не само дота, ето още 5 игри за моб компютър, които са не по-малко вълнуващи

Всеки път, когато обсъждате игри MOBA, веднага се сещате за Dota и Mobile Legends, нали, банди? Не е грешно, тези две игри са наистина популярни и стават любими на много геймъри.

Всеки път, когато обсъждате игри MOBA, веднага се сещате за Dota и Mobile Legends, нали, банди? Не е грешно, тези две игри са наистина популярни и стават любими на много геймъри . Но, разбира се, знаете, че игрите MOBA не са само Dota и Mobile Legends. Както на компютър, така и на мобилни устройства , има много игри MOBA, които са не по-малко вълнуващи.

Е, този път ApkVenue ще препоръча 5 MOBA игри за компютър, които са не по-малко вълнуващи от Dota и Mobile Legends. Искате ли да знаете какво? Вижте следните рецензии, да!

  • Преглед на играта Paladins Strike: Нов MOBA Mobile с различен геймплей
  • 5 жени MOBA герои, които имат най-силните способности
  • Приготви се! Два от най-големите мобилни eSports MOBA турнири са готови за провеждане в Индонезия

5 PC MOBA игри, които са не по-малко вълнуващи от DotA

1. Battleborn

„Battleborn“ от 2014 г. е перфектната комбинация от MOBA и FPS игри . Разположен в бъдещето, "Battleborn" разказва историята на фантастичния свят на научната фантастика, където всеки вид избягва на планета, наречена Solus поради голямо бедствие. Тази игра има уникален визуален стил и готини и въображаеми герои. „Battleborn“ също има няколко режима и нива, през които ще преминат играчите.

2. Heroes of the Storm

Играта MOBA от Blizzard, "Heroes of The Storm", идва с герои от други игри , а именно Warcraft, Diablo и StarCraft. Подобно на други игри на MOBA, в „Heroes of The Storm“ играчите също имат задачата да унищожат основната база на врага, но в тази игра има повече техники на игра, които се различават от другите MOBA игри . Едно от тях е съществуването на 7 различни карти със собствена уникалност.

Няколко други правила също са различни, като правилата за избор на герой първо преди Find Match и бойната система, която поставя играчи с едно и също ниво в мач .

3. Раздори

„Strife“ е MOBA игра, разработена от S2 Games и пусната през 2015 г. Тази безплатна игра се предлага с атрактивни визуални ефекти и страхотни герои с разнообразни умения. А чист екшън нонстоп битка в съчетание с уникални герои и умения, прави тази игра още по-вълнуващо да играя.

4. Гигантски

„Gigantic“ е игра, създадена от Motiga, която беше пусната в средата на 2017 г. Тази игра не е просто обикновена MOBA, защото има жанр TPS, който прави тази игра още по-реалистична и вълнуваща. Героите се появяват със свежи и атрактивни визуални ефекти. Умението също ще се подобрява всеки път, когато се издигате. Готиното е, че можете да контролирате силата на отбора и да се биете заедно.

5. Смит

'Smite' е друга игра за MOBA PC , която също е интегрирана с TPS жанра . Интересното е, че в тази игра има 80 герои-героя, които са митологични фигури като богове, богини и т.н. Тези митологични герои са свободни да избират от играчи, за да бъдат част от отбора и да водят битка срещу други отбори. Различни страхотни умения също се притежават от всеки герой и играчите могат също да изберат няколко съществуващи режима на игра.

Това са 5 MOBA игри за компютър, които са не по-малко вълнуващи от Dota и Mobile Legends. За тези от вас, които търсят други алтернативи на двете популярни игри MOBA, нека опитаме 5-те игри, които ApkVenue препоръчва. Гарантирано да не съжалявам, де!