6 страхотни теми за стартиране, за да направите вашия Android още по-луд

Themer е един от най-страхотните и адаптивни стартери. По-нататък ще ви представим 6-те най-добри теми от Themer, които можете да използвате на любимия си телефон с Android.

Ако сте човек, който лесно се отегчава със същия вид на Android, тогава тези съвети са подходящи за вас. Със сигурност много от вас са използвали трети страни ракети като Smart Launcher в, GO Launcher, Нова Launcher, и т.н. Но от всички стартери, циркулиращи в Play Store, Themer е един от стартерите с много персонализиране и страхотно. По-нататък ще ви представим 6-те най-добри теми от Themer, които можете да използвате на любимия си телефон с Android.

  • LINE Launcher, новото приложение на LINE за разкрасяване на вашия телефон с Android
  • Лесни начини за използване на Наруто теми на всички телефони с Android
  • Как да използвам Asus Zenfone 2 Lollipop Launcher на всички Android телефони без корен

Планински Минимален

Младите хора днес са не е непознат за графичен стил хипстър, че в момента е в . Темата, наречена Mountain Minimal, изглежда е подходяща за онези от вас, които харесват минималистичен, но елегантен хипстър външен вид, плюс съблазнителен реколта . Облекчете отново, тази тема ще обобщи всички известия на същия екран, без да се налага да се премествате на друга страница.

Отметки

Отметките се опитват да върнат стария стил на планиране на деня на вашия смартфон. Оформлението и шрифтовете, които са много удобни за гледане, правят всеки потребител по-продуктивен при използването на Android. Тази тема е оборудвана с 5 раздела , всеки от които съдържа различна информация като известия, прогнози за времето, списъци с приложения и т.н.

Диагонални плочки

Обичате минимален и елегантен външен вид? Диагоналните плочки могат да бъдат опция. Тази тема показва часа и датата в горния десен ъгъл, а уникалният индикатор за батерията е поставен в долния десен ъгъл. За често използвани преки пътища за приложения можете да ги поставите вляво. Изненадата не е само там, ако плъзнете екрана наляво, ще намерите още повече място, за да поставите прекия път там.

LCD

Ето визия, която е идеална за онези от вас, които пропускат монохромния ветроходен мобилен телефон от старото училище. Темата, наречена LCD, предлага цветове и оформления , които много приличат на черно-белите мобилни телефони, които някога са оцветявали дните ви. Все пак все още присъстват страхотни функции като часовници, прогнози за времето и мощна емисия новини .

Сиво и праскова

Тази тема успява да съчетае мек прасковен цвят с плътно сиво. Много подходящ за елегантни жени, които искат да бъдат снабдени с различни видове информация директно през главния екран. Иконите са минимални и лесно се различават една от друга. Наистина наистина сладък.

Хоризонт

Horizon предлага и минимален, красив външен вид. Заедно с впечатлението за романтично боке и непрекъснати шрифтове . Много подходящ за тези от вас, които са влюбени или харесват меката графика. За иконите също няма значение, всичко е ясно и чисто. Добре е да се качвате на вашия Android.

Как да инсталирам горните теми?

Лесно е, след като инсталирате Themer на Android, трябва само да отидете до опцията Themes и да потърсите името на темата, която искате. Натиснете Apply и процесът на изтегляне започва.

Подобен стартер, който не липсва Мощен

Освен Themer, други стартери , които не по-малко добре могат да украсят вашия мобилен телефон с Android, са Zooper и Buzz Launcher. Двамата също могат да бъдат персонализирани според нуждите и също така са оборудвани с различни теми, които са не по-малко луди. Опитайте добре!

Източник: Lifehacker

Подобряване на настолни приложения MyColorScreen ИЗТЕГЛЯНЕ