как да отворите YouTube, докато отваряте други приложения на Android

Искате ли да гледате видеоклипове в YouTube, докато WA е същото? Това е лесно, просто следвайте начина за отваряне на YouTube, докато отваряте следните други приложения за Android.

YouTube е едно от любимите приложения за гледане на видеоклипове. Тук можете да намерите различни видеоклипове като музика, новини, филми и други.

Ако обичате да гледате видеоклипове в YouTube на мобилен телефон с Android, сигурно сте изпитвали дилема, когато искате да гледате YouTube, но искате да отворите и други приложения.

Не се притеснявайте, защото ApkVenue ще разкрие как да отворите YouTube, докато отваряте други приложения на Android . Любопитен? Хайде, вижте обяснението по-долу!

Как да гледате YouTube, докато отваряте други приложения на Android

Освен че можете да изтегляте видеоклипове в YouTube, можете също да ги гледате, докато изпълнявате други приложения едновременно.

Отварянето на YouTube при отваряне на други приложения за Android може да стане по два начина, банда, а именно без приложението и с приложението.

Любопитни ли сте как? Просто погледнете урока от ApkVenue по-долу!

1. Как да отворите YouTube, докато отваряте други приложения за Android без приложения

Възпроизвеждането на видеоклипове в YouTube във фонов режим при отваряне на други приложения може да се извърши без приложението, ако използваният смартфон поддържа функцията картина в картина (PiP) .

Най-новите мобилни телефони на Samsung вече поддържат тази функция. В допълнение, операционната система Android O или по-нова също е оборудвана с функцията PiP.

Урок за използване на PiP за отваряне на YouTube при отваряне на други приложения, ApkVenue го направи на мобилен телефон Samsung, банда. Ето как да го използвате.

- Стъпка 1: Отворете приложението YouTube на телефон с Android. След това затворете приложението, без да го изтривате от Последни приложения .

- Стъпка 2: Отидете в менюто Настройки . Превъртете до дъното и изберете менюто Приложения .

- Стъпка 3: Потърсете приложението YouTube, след което кликнете върху него. Превъртете надолу и щракнете върху опцията Картина в картина .

- Стъпка 4: Активирайте, като щракнете върху твърде много Позволи разрешение .

- Стъпка 5: Върнете се на главния екран или отворете всяко приложение, което искате. Щракнете върху бутона Последни приложения, докато всички приложения на YouTube във фонов режим се покажат.

- Стъпка 8: Щракнете върху иконата на приложението YouTube. Изберете Отваряне в изскачащ изглед .

- Стъпка 9: Приложението YouTube ще бъде сведено до минимум автоматично. Можете също така да регулирате позицията до размера на изскачащия екран, докато използвате други приложения.

Можете да следвате тези стъпки като начин за гледане на YouTube докато е WA на Samsung или други поддържани телефони с Android.

Не само WhatsApp, можете също да гледате YouTube, докато отваряте други приложения като Instagram, Facebook и приложения за редактиране на снимки.

2. Как да отворите YouTube, докато отваряте други приложения за Android с приложения

Ако вашият смартфон не поддържа функцията PiP, можете да следвате как да отворите YouTube, докато отваряте следните други приложения.

Трябва обаче да инсталирате приложението YouTube player във фонов режим . Е, тук ApkVenue използва приложението Awesome Pop-Up Video.

- Стъпка 1: Първо изтеглете и инсталирайте приложението Awesome Pop-Up Video на мобилния си телефон. Можете да изтеглите страхотно изскачащо видео на връзката по-долу.

ИЗТЕГЛЕТЕ Модни приложения за видео и аудио за забавление

- Стъпка 2: Ако е така, отворете приложението. След това отворете раздела Настройки .

Всъщност, няма достатъчно възможности за избор, които можете да настроят , с изключение на видео настройките раздел . За да запазите квотата, променете предпочитаното качество на възпроизвеждане за видеоклипове на 240p или 360p .

Малката разделителна способност всъщност няма проблем с качеството на показваното изображение, тъй като видеото ще се показва в малък изскачащ режим .

- Стъпка 3: Преместете се в раздела Първи ред . Можете да започнете да търсите видеоклипа, който искате да гледате, като натиснете бутона за търсене в горния десен ъгъл.

Интересното е, че Awesome Pop-up Video може да търси и показва видеоклипове от различни съществуващи сайтове, от YouTube, Vimeo и дори TEDTalk.

- Стъпка 4: Когато намерите видеоклипа, който искате да гледате, просто трябва да го натиснете и приложението ще го пусне директно в изскачащ режим .

Когато приложението е свело до минимум YouTube, можете да правите други дейности като сърфиране, отваряне на социални медии и възпроизвеждане на Mobile Legend.

Е, това беше как да отворите YouTube, докато отваряте друго приложение за Android . Можете да го направите със или без допълнителни приложения, банда. Лесно е, нали?

По този начин можете по-свободно да гледате видеоклипове в YouTube, докато едновременно стартирате други приложения.

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Tia Reisha .