как да публикувате Instagram (ig) за емисия и инста история

Намерихте готина публикация и искате да я публикувате отново? Ето как лесно да публикувате отново Instagram (IG) като публикация в емисия или InstaStory. Можете да го направите без приложението!

Как да репостнете Instagram (IG) е изненадващо лесно, знаете ли! Всъщност можете да го направите, за да бъде споделено в емисията или InstaStory без помощта на допълнителни приложения.

Говорейки за Instagram, тази социална медийна платформа е една от най-популярните и обичани от всички възрасти. Обилни черти, разбира се причината.

Въпреки това, за съжаление за тривиални неща, като репост на публикации в Instagram, тази платформа за социални медии все още не предоставя тази функция.

В резултат изтеглянето на нечия публикация в IG и след това повторното публикуване в личния ви акаунт е избор на някои хора. Но, успокой се! Тук ApkVenue има съвети как да публикувате публикации в IG като Feed или Story .

Как да препращате IG история

Instagram Story е може би една от функциите, която сега се развива все повече и повече, а също и интересна. Започвайки от наличието на естетически филтри IG, до различни видове режими Story, от които можете да избирате.

Историята е толкова интересна, че даден акаунт може да генерира, със сигурност сте се интересували да го публикувате в собствената си IG история? Или искате да публикувате история, маркирана от приятел?

За да направите това, методът е доста прост. Е, за тези от вас, които искат да знаят как да публикуват IG история, маркирана от приятел, ето стъпките:

 1. Потърсете и отворете DM, който ви уведомява, че вашият IG акаунт е маркиран в нечия история.

 2. Докоснете бутона Добавяне към вашата история .

 1. Докоснете Изпрати до и изберете опцията Вашата история .

Междувременно, за да искате да публикувате нечия IG история, но акаунтът ви не е маркиран в публикацията, за съжаление това не може да се направи.

Но като алтернатива можете да опитате да скрийншот на екрана за публикуване на InstaStory , след което да го публикувате на вашия IG Story.

Как да публикувате публикации в Instagram Feed

Освен IG Story, публикациите в емисии в Instagram са, разбира се, още една опция, която можете да публикувате отново, за да споделите с последователите си.

За съжаление приложението Instagram все още не предоставя специални функции, които позволяват на потребителите да правят това. В резултат на това трябва да използвате и допълнително приложение за репост на IG.

Един от тях, който е доста популярен и широко използван, е Repost за Instagram . Относно как да го използвате, можете да видите следните стъпки:

 1. Изтеглете приложението Repost за Instagram на мобилния си телефон.

>> Връзка за изтегляне Repost за Instagram <<

 1. Щракнете върху иконата на Instagram.
 1. Намерете публикацията в емисията на IG, която искате да публикувате отново.

 2. Докоснете иконата на точка, изберете опцията „Споделяне в ...“ .

 3. Изберете приложението Repost for Instagram .

 1. Отворете приложението Repost за Instagram, докоснете IG публикацията, която сте избрали.

 2. Регулирайте позицията на позицията, докато на снимката се покаже стилът на името на акаунта на източника. Изберете иконата на менюто Repost .

 1. Изберете опцията Споделяне в емисия .
 1. Изрежете или приложите фото филтър, ако е необходимо, щракнете върху иконата на отметка, за да започнете да публикувате публикацията в IG емисията.

Tips:


Ketuk dan tahan pada kolom caption, lalu pilih opsi 'Paste' jika kamu ingin meng-copy caption asli dari postingan tersebut.

Всъщност има и други алтернативи, ако искате да публикувате Instagram и надписи без приложение и със сигурност са по-практични.

Номерът е да направите екранна снимка, след което да публикувате резултатите в IG емисията както обикновено. Разбира се обаче, резултатите не са толкова добри и спретнати при използване на допълнителни приложения.

Ако се стремите да бъдете знаменитост и искате да подредите вашата IG емисия, със сигурност този метод не е най-добрият избор, нали?

Как да препращате IG публикации на InstaStory

Алгоритъмът на Instagram, който се променя често, сега кара тази платформа за социални медии вече да не работи за показване на публикации въз основа на хронологията.

Така че не е изненадващо, че в момента много потребители публикуват свои нови публикации в IG в историите на IG, за да привлекат вниманието на своите последователи.

Интересувате ли се и вие да опитате? Хайде, следвайте стъпките как да направите репост на следващия IG, така че много от вашите публикации в Instagram да виждат!

 1. Изберете IG публикацията, която искате да публикувате в InstaStory.

 2. Докоснете иконата за споделяне , изберете „Добавяне на публикация към вашата история“ .

 1. Редактирайте историята на IG според вашите нужди.

 2. Докоснете бутона Изпрати до , изберете опцията Вашата история .

Не само, че е лесно, как да препращате публикации в Instagram в Story, може да се направи и без да е необходимо да инсталирате допълнителни приложения.

О, да, освен да публикувате снимки, можете да опитате и как да препращате публикации от видеоклипове в Instagram в Story, като използвате горните стъпки, знаете ли!

Е, това беше колекция от начини за повторно публикуване на истории, емисии и емисии на Instagram, за да стане лесно InstaStory. Всъщност можете да го направите, без да инсталирате допълнителни приложения.

Но също така имайте предвид, че ако искате да публикувате нечий Instagram, е добре да поискате разрешение или да включите източника на вашия репост , за да не го обидите.

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com.

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Shelda Audita