как да сканирате документи директно в текст на Android бързо и лесно

Независимо дали сте в училище или работите, сканирането на документи може да бъде много важно. Ето как да сканирате документи директно в текст на Android бързо и лесно. Практикувайте веднага!

За тези от вас, които учат в училище, колеж или на работа, може би наистина се нуждаете от бързо и лесно сканиране на документи . Благодарение на изтънчеността на смартфон с Android, можете веднага да го използвате по всяко време и навсякъде.

Не само да правите снимки и да ги конвертирате във формати на изображения като .jpeg или .png. Можете да сканирате документи директно в текст на Android момчета . Използвайки приложението Text Fairy (OCR Text Scanner) , следният метод е пълният.

 • Как да сканирам и унищожавам вируси на компютър без антивирус
 • Искате да сте майстор на Photoshop? Използвайте тази притурка за цветно сканиране!
 • Как да сканирам документи на Android, за да не се налага да фотокопирате отново!

Как да сканирате документи директно в текст на Android с Text Fairy (OCR Text Scanner)

Text Fairy (OCR Text Scanner) използва метода OCR или оптично разпознаване на символи , който е в състояние да преобразува текст в изображение в цифров текст. Сега, за да го използвате, се нуждаете от способна камера за смартфон.

 • Първият път, когато трябва да изтеглите приложението Text Fairy (OCR Text Scanner), разработено от Renard Wellnitz, в Google Play Store. Това приложение е безплатно!
Производителност на приложенията Renard Wellnitz ИЗТЕГЛЯНЕ
 • След това, когато отворите Text Fairy , ще намерите няколко известия. Тъй като това приложение не може да превежда, използваните снимки трябва да са остри и не могат да се използват за ръкопис. Ако разбирате, моля натиснете ОК, момчета .
 • В главния екран ApkVenue препоръчва да изтеглите езика, който искате да използвате. Натиснете бутона Изтегляне на вашия език и изберете индонезийски, след което докоснете Изтегляне. Изчакайте, докато изтеглянето завърши.
 • За да започнете сканиране , можете да докоснете иконата на камерата за достъп до камерата. Можете също да докоснете иконата Галерия, за да изберете снимки, налични в паметта на вашия смартфон.
 • Ако сте направили процеса на снимка, просто изрежете частта, която искате да сканирате . Можете да изместите синята точка на снимката. Ако просто докоснете иконата на синя стрелка в долния десен ъгъл на екрана.
 • След това просто трябва да изберете броя на колоните, които сте снимали. Можете също да изберете езика, на който сканирате, като го промените в изскачащото меню по-долу. За да стартирате процеса, докоснете бутона Старт .
 • Можете също така да видите процеса на приложение на Text Fairy (OCR Text Scanner) при сканиране на документи директно в текст. Изчакайте, докато процесът приключи, момчета .
 • И накрая, можете да изберете опцията за споделяне, копиране или да го направите PDF файл. Можете също да превключите в режим на изображение или да го преведете директно в Google Translate .

Така че, как да сканирате документи директно в текст на Android с Text Fairy (OCR Text Scanner) . Колко лесно е? След като го използвате, можете да бъдете по-продуктивни и вече не е нужно да сте сложни. Късмет!

Прочетете също статии за Сканиране или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .