7 малки игри за android HD игри с усъвършенствана графика като конзолни игри

За тези от вас, които искат да изпробват игри с Android с графики, които не отстъпват на конзолните игри, но имат малки размери на игрални файлове, можете да изпробвате следните игри.

Известно е, че конзолните игри не само имат най-добрата графика. Също така има много игри на смартфони с Android, които имат интересен геймплей и невероятна графика . Например играта Bully .

Знаете ли, че играта е подобна на тази на PlayStation 2 ? За съжаление обаче пречка за игра на тази игра е много големият размер на файла в диапазона от 3 GB. Е, за тези от вас, които искат да изпробват игри с Android с графики, които не отстъпват на конзолните игри , но имат малък размер на игралния файл, известен още като лек. Така че можете да изпробвате някои от игрите, които ApkVenue ще прегледа по-долу. Сигурно сте любопитни, нали? каква е играта. Вижте пълния преглед на Jaka, да тръгваме!

  • 17 най-добри игри за автомобилни състезания 2020 за всички платформи, много реалистични!
  • 20 от най-вълнуващите Android Sniper Games 2019 (безплатни)

Тези 7 леки HD игри с Android имат графики, на които липсва конзолата за игри

1. Необходимост от скорост без ограничения

Обичате състезателни игри? Играта Need for Speed ​​No Limits ще бъде подходяща за вас. Освен че е лека, тази игра има и невероятна графика и не по-малко прилича на конзолна игра. Нещо повече, можете да изтеглите тази игра безплатно ! Така може да спестите разходите си.

2. Modern Combat 5 Blackout

Това е най-добрата FPS игра за всички времена. Графиката е не само невероятна, геймплеят е много вълнуващ и много лек за игра. Тази игра има темата за стратегия за действие , така че, разбира се, имате нужда от силна стратегия, за да спечелите тази игра Modern Combat 5 Blackout .

3. Имплозията никога не губи надежда

Тази игра е не по-малко вълнуваща! Защото Implosion Never Lose Hope има интересен път и графика. За да извършите атака, разбира се, има няколко хода, които можете да използвате. Ако сте любител на екшъните, тогава Implosion Never Lose Hope ще е подходящо за вас да играете.

4. Тщеславие

Играли ли сте някога играта DotA? Така че тази игра наистина е задължителна за игра. Vainglory е MOBA игра, която много прилича на играта DotA и, разбира се, за да играете тази игра, трябва да сте онлайн . Ето защо, ако сте фен на играта DotA, силно препоръчваме да я инсталирате.

5. The Walking Dead Сезон 1 и 2

The Walking Dead все още може да е една от най-непобедимите игри за Android. Тъй като от гледна точка на графиката почти наподобява конзолната игра на PlayStation 3, или The Walking Dead Season 1, сезон 2 или 3 и сюжетът е много изненадващ. Всичко заслужава палци нагоре. Не само това, размерът на играта не е твърде голям, само около 2 GB .

6. Dead Trigger 2

Dead Trigger 2 е почти същото като The Walking Dead, просто не е в сюжета. В тази игра ще ви бъде възложено да убивате зомбита с оръжия и колкото повече се издигате, толкова по-трудно ще бъде. Графиките може да са същите като конзолните игри, освен че размерът на играта е малък .

7. Ravensword Shadowlands

Ravensword Shadowlands е RPG игра, която също е доста добра от гледна точка на графиката. В тази игра ще бъдете поканени на приключение в различни гори, за да изпълнявате мисии. Ако обичате да играете приключенски игри, тогава Ravensword Shadowlands ще бъде готов да ви забавлява.

За да играете тази игра, не е необходимо да имате надеждни спецификации на смартфона. Дори на 512 MB RAM смартфон , тази игра може да работи безпроблемно. Интернет връзка е необходима само когато влезете в играта , занапред играта ще може да работи офлайн .

Това са 7 HD игри с Android, които имат най-добрата графика и са не по-малко същите като конзолните игри . Интересувате ли се? Не боли да опитате една от игрите по-горе! Ако имате други препоръки за игри, моля, споделете ги в коментарите по-долу.