10-те най-добри уеб карикатури, които трябва да прочетете през 2017 г.

Резултатът е, че webtoon има история, която понякога надминава качеството на популярните аниме и манга и има страхотно качество на изображението.

Webtoon първоначално е комикс, който е проектиран за лесно четене на мобилен телефон. Мрежата бързо се разшири, за да включи елементи manhwa (корейска манга).

Резултатът е, че webtoon има история, която понякога надминава качеството на популярните аниме и манга и има страхотно качество на изображението. За тези от вас, които никога не са чели уеб взвод, ето няколко заглавия, които определено ще ви накарат да не можете да спрете да четете.

  • Геймърите трябва да знаят! Това са 5-те определящи фактора за победа в DotA 2
  • 5-те най-добри и най-смъртоносните герои в DotA 2
  • 7 Hero DotA 2, който е най-труден за убиване, къде е вашият герой?

10 най-добри уеб рисунки, които трябва да прочетете през 2017 г.

10. ЗАКОР

Жанр: фентъзи

Автор: Hunsyeok Yun

Този фентъзи уеб комикс разказва за тийнейджър на име Донг Тае, който наистина мрази живота си. Често бил тормозен от съучениците си и правел месия заради малкото си тяло, по-малко красиво лице, а и той не бил умен.

Толкова различен от съученика си Таебин, който е красив и умен, така че е популярен в училище, въпреки че е нов ученик. Веднъж Taebin предлага на Dong Tae игра със зарове, която ще промени живота му, чудите се какво ще се случи с Dong Tae?

9. Геймърите

Жанр: фентъзи

Автор: Sang-A

Комиксът за уеб игра, свързан с тази игра, разказва историята на тийнейджър, който има странна сила, а именно силата на герой в играта. Виждаше белега над главата на всички. Дори той можеше да види статуса му и също така можеше да го увеличи. Понякога той получава търсене в живота като игра, но търсенето съдържа дейности в реалния свят.

Както и да е, той наистина живее като игрален персонаж, но в реалния свят. Той живее като да играе игри. Той беше объркан от силата си, докато един ден изведнъж влезе във виртуална стая в реалния свят. Започвайки оттам, той разбра за силата му.

Какво му се случи? Какво ще се направи със силата на Gamer? Моля, прочетете го, защото гарантирано ще бъде наистина забавно, особено за геймърите.

8. SMAS'D

Жанр: Парче живот

Автор: Oja Aritonang

Разказва за дете от началното училище, което винаги се среща с гимназисти всеки ден на автобусната спирка. От непознаване до познаване. Какво ще кажете за следващата им история за приятелство?

7. Noblesse

Жанр: фентъзи

Автор: Джо Сон / Куангсу Лий

Този комикс разказва историята на вампир, който има много силна сила, но не се намесва в хората, а го защитава.

6. 304-та кабинет

Жанр: Драма

Автор: Фелисия Хуанг

Разказва на мързелив, но студент по хокей на име Десика. Той премина под карантина по физика преди OSN с красивите момчета в стая 304. Как е приемствеността на историята? Хайде да четем ...

5. Влюбване късно

Жанр: Романтика

Автор: xzbonbon

Барни е най-популярният популярен студент в кампуса. Винаги е чувал всички думи на жени, включително Елвира. Елвира обаче нямаше много време. Какво трябва да направи Барни, преди да е станало късно?

4. Хана Хару

Жанр: Романтика

Автор: Seokwoo

Разказва на млада жена, която отглежда върколак. Върколакът (Хару) харесва любовницата си (Хана). Каква е следващата им история?

3. Двойката Гадже

Жанр: Романтика

Автор: Annisa Nisfihani

Разказва за продължаването на поредицата My-pre сватба в мрежата . В тази история се казва, че Мас и Адек са били женени. Кой каза, че бракът е лесен?

2. Тахилалати

Жанр: Комедия

Автор: Nurfadli Mursyid

Не се изненадвайте, когато прочетете този уебсайт, произведен в Индонезия, защото ще бъдете объркани относно смисъла на историята. Да, това уебкомедия за комедиен жанр носи изключително интелигентна комедийна концепция във всяка серия. В резултат на това трябва да помислите за момент, за да уловите какво се има предвид. Но ако вече разбирате, смехът и грубите проклятия може автоматично да излязат от устата ви.

1. Портокалов мармалад

Жанр: Романтика

Автор: Seokwoo

Този комикс е може би остарял (2015), но все още има много лоялни читатели, които четат този комикс отново и отново до 2017 г., така че мисля, че този комикс е най-добрият комикс за четене. Мнозина вече знаят за това уеб учение, защото в родната им страна, Южна Корея, е направена драматична версия.

Баек Мари е вампир, който също е ученик в гимназията. Той се опитва да бъде студен и противообществен, защото не иска никой да знае, че е вампир. Но по някакъв начин той всъщност е луд по най-популярния ученик в неговото училище Джемин. Как е следващата им любовна история?

Apps Entertainment NAVER Corp. ИЗТЕГЛИ

Това са 10-те най-добри уеб карикатури, които трябва да прочетете . Извинете, ако има грешна дума.