25-те най-добри филма на Netflix през 2021 година

Търсите най-новите и най-добрите филми на Netflix, които да гледате по време на PPKM? Не се притеснявайте! Това е препоръката на най-добрите и най-новите филми на Netflix 2021 версия на Джака!

Гледането на най-доброто стрийминг на филми в Netflix може, разбира се, да бъде един от правилните избори, които да запълнят дните ви по време на ## DiRumahAja, както е днес, а.

Без половин сърце, тази една платформа дори предлага много голямо количество съдържание. Стотици или дори хиляди различни жанрове.

Тези твърде много числа обаче трябва да ви объркат кой е най-добрият, нали? Ето защо тук сме подготвили препоръки за най-добрите и най-новите филми на Netflix през 2021 година .

Note:


Daftar rekomendasi film Netflix terbaik dan terbaru di bawah ini merupakan yang paling update hingga 10 Februari 2021.

1. Парчета от жена

Първата препоръка на Netflix за най-новия филм от 2021 г. е " Парчета от жена", което е римейк на творчеството на унгарски писател, каза Вебер.

Вземайки драматичния жанр, този канадски филм предлага доста тъжна драматична история, особено за ролята на Ванеса Кирби.

Парчета от жена разказва историята на семейна двойка, която изпитва дълбока скръб, защото бебето, което са чакали, е починало при раждането.

Проблемът се усложнява, когато връзката на Марта със съпруга й започва да се разпада и свекърва й действа, за да я клевети в очите на обществеността.

Заглавие Парчета на жена
На живо 7 януари 2021 г. (САЩ)
Продължителност 2 часа 6 минути
Производство BRON Studios, Creative Wealth Media Finance, Little Lamb
Директор Корнел Мундручо
В ролите Ванеса Кърби, Шиа ЛаБеф, Елън Бърстин
Жанр Драма
Рейтинг 76% ( RottenTomatoes.com )


7,1 / 10 ( IMDb.com )

2. Копаенето

След като постигна доста висок рейтинг на уебсайта Rotten Tomatoes, The Dig предлага вълнуваща история, адаптирана от едноименния роман на Джон Престън.

Разположен през 1939 г. преди Втората световна война, този биографичен филм разказва за разкопките на съкровищата, извършени от Едит с помощта на брилянтен археолог.

Осъзнавайки важността на намирането на тези съкровища, накрая няколко партии от правителството се намесиха, за да помогнат в процеса на разкопките.

Заглавие Копаенето
На живо 29 януари 2021 г. (САЩ)
Продължителност 1 час 52 минути
Производство Netflix, Magnolia Mae Films, Clerkenwell Films
Директор Саймън Стоун
В ролите Кари Мълиган, Ралф Файнс, Лили Джеймс
Жанр Биография, драма, история
Рейтинг 88% ( RottenTomatoes.com )


7,2 / 10 ( IMDb.com )

3. Намиране на „Охана“

Привличайки като главен герой дете-актьор Кеа Пеаху, Finding 'Ohana разказва историята на група тийнейджъри, които търсят съкровища, скрити в пещера и планини в село.

Заедно с по-малките си братя и сестри и нови приятели, те започват едно вълнуващо и опасно пътуване, въоръжени с карта и висулка.

Как протича историята? Ще успеят ли да намерят съкровището? По-добре веднага да се абонирате за акаунт в Netflix и да гледате филма, добре!

Заглавие Намирането на „Охана
На живо 29 януари 2021 г. (САЩ)
Продължителност 2 часа 3 минути
Производство Ian Bryce Productions
Директор Джуд Венг
В ролите Кели Ху, Ке Хуй Куан, Линдзи Уотсън
Жанр Екшън, Приключенски, Комедия
Рейтинг 82% ( RottenTomatoes.com )


6,1 / 10 ( IMDb.com )

4. Малкълм и Мари

С участието на Зендая и Джон Дейвид Вашингтон, Малкълм и Мари е един от най-новите романтични драматични филми на Netflix, пуснати на 5 февруари.

Тук ще ви бъде представена любовната история на Малкълм и Мари, която първоначално мина добре, след което трябваше да се сблъскате с проблем, който изпита силата на любовта им.

Тази позната по-рано романтична двойка преживя ли всички проблеми и запази ли връзката си? Нека гледаме, за да разберем цялата история, банда!

Заглавие Малкълм и Мари
На живо 5 февруари 2021 г. (САЩ)
Продължителност 1 час 46 минути
Производство Малкото агне, разумният куп
Директор Сам Левинсън
В ролите Джон Дейвид Вашингтон, Зендая
Жанр Драма, романтика
Рейтинг 58% ( RottenTomatoes.com )


6,8 / 10 ( IMDb.com )

5. На всички момчета: Винаги и завинаги

За тези от вас, които пропускат любовната история на Лара Жан, филмът „ Всички момчета: Винаги и завинаги“ със сигурност ще бъде глътка свеж въздух, която е интересна за гледане, нали?

Този романтичен комедиен трилогичен филм разказва за пътуването на Лара Джийн до Корея със сестра й и Катрин, без присъствието на Питър.

След това историята продължава, показвайки как Лара Жан се наслаждава на последните си дни като ученичка в гимназията.

Заглавие На всички момчета: Винаги и завинаги
На живо 12 февруари 2021 г. (САЩ)
Продължителност 1 час 49 минути
Производство Ace Entertainment, All The Boys Productions
Директор Майкъл Фимоняри
В ролите Ной Сентинео, Лана Кондор, Джанел Париш
Жанр Комедия, драма, романтика
Рейтинг TBA ( RottenTomatoes.com )


TBA ( IMDb.com )

6. Много се грижа

Планиран за излъчване на 19 февруари, I Care A Lot ще попълни списъка на следващите най-добри филми на Netflix през 2021 г., банда!

Предлагайки истории, които ще ви изнервят, I Care A Lot разказва историята на един подъл измамник на име Марла Грейсън (Розамунд Пайк), който обича да краде съкровищата на възрастните хора.

Свикнала с различни начини да източи богатството на пенсионираните възрастни хора, като стане адвокат, един ден Марла се сблъсква с нов клиент, който се оказва в близки отношения с гангстерския лидер.

Ще продължи ли да прави лукавото, което е правил на предишните си клиенти? Или има специална стратегия, за да не ви хванат в преследването на гангстери?

Заглавие Много ми пука
На живо 19 февруари 2021 г. (САЩ)
Продължителност 1 час 58 минути
Производство Снимки на черна мечка, Кримпъл Бек
Директор J Blakeson
В ролите Розамунд Пайк, Питър Динкладж, Ейза Гонсалес
Жанр Комедия, Криминал, Трилър
Рейтинг 93% ( RottenTomatoes.com )


6,4 / 10 ( IMDb.com )

7. Мокси

Следващият списък с филми на Netflix е Moxie, който трябва да излезе на 3 март. Самата Moxie е екранизация на роман със същото заглавие на Дженифър Матийо.

Този филм се фокусира върху историята на Вивиан Картър (Хадли Робинсън), ученичка в гимназията, която е много отвратена от сексистката култура в училище.

Започвайки да се бунтува при тези условия, Вивиан и нейните приятели се съгласиха да създадат анонимно феминистко списание, озаглавено Moxie, за да протестират срещу културата в нейното училище.

Заглавие Мокси
На живо 3 март 2021 г. (САЩ)
Продължителност TBA
Производство Производство на хартиени хвърчила
Директор Ейми Полер
В ролите Джоузи Тотах, Джоузефин Лангфорд, Марсия Гей Хардън
Жанр Комедия, драма, музика
Рейтинг TBA ( RottenTomatoes.com )


TBA ( IMDb.com )

8. Да Ден

Нуждаете се от раздвижване на семейни филмови развлечения? Филмът Yes Day , режисиран от Мигел Артета, може да е един от най-добрите му решения.

Този филм разказва историята на хаоса, преживян от съпруг и съпруга, когато оставят трите си деца да определят правилата си ( Yes Day ) за 24 часа.

Не само, че е хаотично, това малко семейство е изправено пред неочаквани проблеми, докато се подвизава из Лос Анджелис, което сближава семейството един с друг.

Заглавие Да ден
На живо 12 март 2021 г. (САЩ)
Продължителност 1 час 26 минути
Производство Entertainment 360, Grey Matters Productions
Директор Мигел Артета
В ролите Дженифър Гарнър, Юни Даян Рафаел, Джена Ортега
Жанр Комедия, Семейство
Рейтинг TBA ( RottenTomatoes.com )


TBA ( IMDb.com )

9. Бетонен каубой

Адаптиран от роман, наречен „Гето каубой“ от Грег Нери, филмът „ Бетонен каубой“ разказва историята на 15-годишно момче, което е изпратено да живее с баща си в град Филаделфия.

Там Коул (Калеб Маклафлин) открива явление в каубойската култура и научава много за него.

За тези от вас, които са любопитни за действията на този баща и син, за съжаление филмът Concrete Cowboy може да бъде гледан само в Netflix на 16 октомври.

Заглавие Бетонен каубой
На живо 16 октомври 2021 г. (САЩ)
Продължителност 1 час 51 минути
Производство Green Door Pictures, Lee Daniels Entertainment, Neighborhood Film Co.
Директор Рики Стауб
В ролите Идрис Елба, Лотарингия Тусен, Методист
Жанр Драма
Рейтинг 76% ( RottenTomatoes.com )


4.8 / 10 ( IMDb.com )

10. Бягство от Spiderhead

Последната и най-добра препоръка за филм на Netflix през 2021 г. е „ Бягство от паяк“ , с участието на бившия актьор на Marvel Крис Хемсуърт

Адаптиран от кратка история, публикувана през 2010 г., филмът „Бягство от паяк“ разказва историята на затворници, на които се предлага възможност да участват като доброволци за медицински субекти с надеждата да съкратят присъдите си.

За съжаление не е сигурно кога ще бъде пусната датата на излъчване на този филм, но се съобщава, че може да му се насладите през 2021 година.

Заглавие Бягство от Spiderhead
На живо 2021 (САЩ)
Продължителност TBA
Производство Green Door Pictures, Lee Daniels Entertainment, Neighborhood Film Co.
Директор Йосиф Косински
В ролите Крис Хемсуърт, Джърни Смолет, Майлс Телър
Жанр Екшън, Мистерия, Sci-Fi
Рейтинг TBA ( RottenTomatoes.com )


TBA ( IMDb.com )

Най-добри препоръки за филми на Netflix 2020

Тъй като тази услуга за стрийминг влезе в Индонезия в началото на 2016 г., вече не трябва да се притесняваме да търсим забавления.

Всъщност ние самите сме объркани, защото в Netflix има толкова много качествени предавания, особено тези, продуцирани от самия Netflix .

Е, ако горният списък е специално за най-новите филми на Netflix, пуснати през 2021 г., тогава в този списък ApkVenue ще обсъди и някои от най-добрите филми на Netflix 2020, които все още са интересни за гледане.

За да бъде още по-забавно, можете също да използвате тайния код на Netflix, за да улесните търсенето си.

1. Изпитанието на Чикаго 7 (2020)

Най-добрият филм на Netflix през 2020 г., който можете да гледате по индонезийския канал, е „Изпитанието на Чикаго 7“ . Този филм е базиран на истинска история за процесния процес на 8 активисти срещу войната срещу Виетнам, които често са наричани Чикаго 7 .

Активистите, дошли от 3 различни групи, бяха изиграни от редица известни звезди като Еди Редмейн, Алекс Шарп и дори Саша Барон Коен.

С невероятно хлъзгав и спретнат сюжет, филмът „Изпитанието на Чикаго 7“ е идеален за всеки, който обича да гледа исторически или екшън предавания.

Заглавие Процесът на Чикаго 7
На живо 16 октомври 2020 г. (Великобритания)
Продължителност 2 часа 9 минути
Производство Dreamworks Pictures
Директор Аарон Соркин
В ролите Еди Редмейн, Алекс Шарп, Саша Барон Коен
Жанр Драма, история, трилър
Рейтинг 90% ( RottenTomatoes.com )


7,8 / 10 ( IMDb.com )

2. Енола Холмс (2020)

Гледали ли сте филма за Енола Холмс ? За любителите на филма на детективски филм ще ви хареса този филм, защото той разказва за приключението на сестрата на Шерлок Холмс, Енола.

Всичко започна с майка й, която изведнъж изчезна. Енола беше изправена пред семеен конфликт, защото най-големият й брат искаше Енола да стане цивилизовано момиче.

Неочаквано приключението му ще го срещне с много вълнуващи събития и нови хора. Какво ще стане след това?

Заглавие Енола Холмс
На живо 23 септември 2020 г. (Великобритания)
Продължителност 2 часа 9 минути
Производство Dreamworks Pictures
Директор Хари Брадбиър
В ролите Мили Боби Браун, Хенри Кавил, Сам Клафлин
Жанр Екшън, Приключенски, Престъпление
Рейтинг 90% ( RottenTomatoes.com )


6,6 / 10 ( IMDb.com )

3. Социалната дилема (2020)

За тези от вас, които се чувстват пристрастени към социалните медии, трябва да гледате един от най-добрите филми на Netflix, озаглавен „Социалната дилема“ .

Този филм се опитва да изследва другата страна на социалните медии, където всички причинени негативни въздействия не са случайни, а са планирани от дизайнерите да повлияят на психологията на потребителя.

Историите, представени са много relatable за това какво се случва в настоящето, така че не е изненадващо, че този филм спечели висок рейтинг на уебсайта на Rotten Tomatoes.

Заглавие Социалната дилема
На живо 9 септември 2020 г. (САЩ)
Продължителност 1 час 34 минути
Производство Експозиционни лаборатории, Argent Pictures, Космическата програма
Директор Джеф Орловски
В ролите Тристан Харис, Джеф Сейберт, Бейли Ричардсън
Жанр Документален филм, драма
Рейтинг 88% ( RottenTomatoes.com )


7,9 / 10 ( IMDb.com )

4. Ставане (2020)

Следващата най-добра препоръка за филм на Netflix е озаглавена „ Ставане“, която разказва историята на живота на Мишел Обама, бившата първа дама на САЩ.

В този филм можете също да видите как животът на Мишел като част от чернокожа жена, което по това време беше предизвикателство за нея.

Ако ви е писнало да гледате най-добрите филми на Netflix от поредицата, Ставането може да бъде алтернативен вариант, който си струва да гледате.

Заглавие Ставайки
На живо 6 май 2020 г. (САЩ)
Продължителност 1 час 29 минути
Производство Продукции с голяма уста, по-високи наземни продукции
Директор Надя Холгрен
В ролите Адриан К. Колинс, Гейл Кинг, Барак Обама
Жанр Документален филм
Рейтинг 93% ( RottenTomatoes.com )


6,8 / 10 ( IMDb.com )

5. Старата гвардия (2020)

Е, ако този идва от един от най-добрите екшън филми на Netflix 2020, озаглавен „Старата гвардия“, който излезе миналия юни.

Този филм разказва историята на група тайни наемници, които имат необичайни способности, които могат да живеят вечно. Поради това им е възложено да защитават света векове наред.

Не по-малко готини от другите филми за супергерои, включително Отмъстителите. Доказателството е, че тази препоръка за екшън филм на Netflix може да получи 81% рейтинг на сайта Rotten Tomatoes.

Заглавие Старата гвардия
На живо 10 юли 2020 г. (САЩ)
Продължителност 2 часа 5 минути
Производство Netflix, Skydance Media, Denver и Delilah Productions
Директор Джина Принс-Байтууд
В ролите Шарлиз Терон, Кики Лайн, Матиас Шоенартс
Жанр Екшън, приключенски, фентъзи
Рейтинг 81% ( RottenTomatoes.com )


6.7 / 10 ( IMDb.com )

6. Uncorkeded (2020)

Този не е най-добрият романтичен филм на Netflix, а семеен драматичен жанров филм, който представя интересна сюжетна линия и е срам за вас да пропуснете.

Самата Uncorked разказва историята на човек на име Илия (Mamoudou Athie), който отказва да продължи ресторантьорския бизнес на семейството си и решава да постигне мечтата си да стане майстор-сомелиер .

Тогава, може ли да сбъдне мечтата си? По-добре просто гледайте филма в Netflix точно сега, банда!

Заглавие Отпушен
На живо 27 март 2020 г. (САЩ)
Продължителност 1 час 44 минути
Производство Netflix, Argent Pictures, Cranetown Media
Директор Прентис Пени
В ролите Кортни Б. Ванс, Лашън Полард, Майкъл Мобли
Жанр Драма
Рейтинг 91% ( RottenTomatoes.com )


6,2 / 10 ( IMDb.com )

7. Crip Camp (2020) - Най-добър филм на Netflix за всички времена

Crip Camp е документален филм, базиран на истинска история. Този филм, продуциран от Барак и Мишел Обама, е наистина добър, знаете ли.

Разказва за летен лагер за хора с увреждания, който се насърчава от Хипи. По това време хората с увреждания се смятаха за боклук в общността.

След това членовете на лагера извършиха революция за реализиране на правата на хората с увреждания. тя учи, че хората с увреждания все още са напълно хора.

Без майтап, този най-добър документален филм за Netflix има 100% рейтинг на Rotten Tomatoes. Наистина луд, нали?

Заглавие Крип лагер
На живо 25 март 2020 г. (САЩ)
Продължителност 1 час 46 минути
Производство По-високи наземни производства
Директор Джеймс Лебрехт, Никол Нюнъм
В ролите Лари Алисън, Денис Билъпс, Холин Лил
Жанр Документален филм
Рейтинг 100% ( RottenTomatoes.com )


7,8 / 10 ( IMDb.com )

8. Половината от него (2020) - Препоръчани най-добри комедийни филми на Netflix

Следващата препоръка за филм на Netflix в този списък е „Половината от него“, който има жанр комедийна драма. Филмът има 96% рейтинг на Rotten Tomatoes.

Базиран на тийнейджърски романс, този филм разказва историята на едно интровертно и интелигентно момиче на име Ели, което работи рамо до рамо и прави домашни за есетата на приятелите си.

Веднъж красиво момче го помолило да направи любовно писмо за момиче, в което се влюбил. Както се оказва, Ели и момчето са влюбени в едно и също момиче.

За тези от вас, които търсят най-добрите препоръки за комедийни филми на Netflix или препоръки за тийнейджърски филми на Netflix, The Half of It трябва да е във вашия плейлист !

Заглавие Половината от него
На живо 1 май 2020 г. (САЩ)
Продължителност 1 час 44 минути
Производство Вероятна история
Директор Алис Ву
В ролите Лия Луис, Даниел Димер, Алексис Лемир
Жанр Комедия, драма, романтика
Рейтинг 96% ( RottenTomatoes.com )


7/10 ( IMDb.com )

9. Платформата (2019)

Платформата е един от най-новите филми на Netflix , който трябва да гледате, ако сте фен на жанра Трилър . Този филм има наистина страхотна социална критика.

Разказва историята на човек на име Горенг, който е затворен във вертикален затвор със стотици етажи. Храната ще се спуска през платформата от горния до долния етаж.

Това означава, че останалите храни от най-горния етаж ще бъдат изядени от хората долу и т.н. Тази препоръка за фантастичен филм на ужасите на Netflix ще ви отвори очите за реалността на каста в обществото.

Заглавие Платформата
На живо 20 март 2020 г. (САЩ)
Продължителност 1 час 34 минути
Производство Basque Films, Mr. Miyagi Films, Plataforma La Pel cula, AIE
Директор Галдер Газтелу-Урутия
В ролите Иван Масаге, Зорион Егилеор, Антония Сан Хуан и др
Жанр Ужаси, Sci-Fi, трилър
Рейтинг 83% ( RottenTomatoes.com )


7,0 / 10 ( IMDb.com )

10. История на брака (2019)

Както подсказва заглавието, най-добрият филм на Netflix през 2019 г. разказва за брачния проблем на двойката Чарли (Адам Шофьор) и Никол (Скарлет Йохансон) .

Написан и режисиран от Ноа Баумбах , този филм успява да изобрази болката от разпадането на брака по реалистичен начин.

Появата на Шофьор и Йохансон тук е много впечатляваща и Джака смята този филм като задължителен за гледане за онези от вас, които мислят да напредват в брака.

Заглавие История на брака
На живо 6 декември 2019 г.
Продължителност 2 часа 17 минути
Производство Heyday Films, Netflix
Директор Ноа Баумбах
В ролите Adam Driver, Scarlett Johansson, Laura Dern, et al
Жанр Комедия, драма, романтика
Рейтинг 95% ( RottenTomatoes.com )


8.1 / 10 ( IMDb.com )

11. Ирландецът (2019)

През 2019 г. известният режисьор Мартин Скорсезе се завърна към жанра на гангстерския филм, който го направи известен с филма „Ирландецът“ .

Базиран на реалната американска история, този филм разказва за участието на Франк Шийрън (Робърт Де Ниро) в изчезването на синдикалния лидер Джими Хофа (Ал Пачино) .

Въпреки че получи критики за продължителността си до 3 часа, тази филмова драма на Netflix все пак получи 10 номинации на бандата за Оскар 2020 !

Заглавие Ирландецът
На живо 27 ноември 2019 г.
Продължителност 3 часа 29 минути
Производство Tribeca Productions, Sikelia Productions, Winkler Films
Директор Мартин Скорсезе
В ролите Робърт де Ниро, Ал Пачино, Джо Пеши и др
Жанр Биография, престъпност, драма
Рейтинг 96% ( RottenTomatoes.com )


8,0 / 10 ( IMDb.com )

12. Изгубих тялото си (2019)

Сега тронът на света на анимационните филми, държан от Дисни и Пиксар, започва да се тресе благодарение на появата на филма „ Загубих тялото си“ , бандата.

Този анимационен филм разказва за пътуването на ръчно парче, за да се върне при собственика си, Науфел (съдия Фарис) , което е съчетано с историята на самия Науфъл.

Подобно на други френски анимационни филми, I Lost My Body разказва много сюрреалистична история, но именно тази странност го прави уникален в сравнение с филмите на Дисни.

Заглавие Загубих тялото си
На живо 6 ноември 2019 г.
Продължителност 1 час 21 минути
Производство Xilam, кино Auvergne Rhone-Alpes, SofiTVcine 6
Директор Джеръми Клапин
В ролите Съдия Фарис, Victoire Du Bois, Patrick d'Assumcao и др
Жанр Анимация, драма, фентъзи
Рейтинг 96% ( RottenTomatoes.com )


7,6 / 10 ( IMDb.com )

13. Клаус (2019)

Атмосферата на Коледа е времето, когато сме заляти с филми с коледна тематика и един от тях е Клаус, който разказва историята на алтернативния произход на Дядо Коледа .

Тук се казва, че Дядо Коледа първоначално е бил дърводелец, който е имал хоби да прави свои собствени играчки на име Клаус (JK Simmons) .

Заедно с I Lost My Body , най-добрият комедиен филм на Netflix за този успя да получи номинация за най- добър анимационен филм на бандата за Оскарите 2020 !

Заглавие Клаус
На живо 15 ноември 2019 г.
Продължителност 1 час 36 минути
Производство SPA Studios, Aniventure, Atresmedia Cine
Директор Sergio Pablos, Carlos Mart nez L pez
В ролите Jason Schwartzman, JK Simmons, Rashida Jones, et al
Жанр Анимация, приключения, комедия
Рейтинг 93% ( RottenTomatoes.com )


8,2 / 10 ( IMDb.com )

14. Винаги бъди моята може би (2019)

Най-важното при романтичните филми е химията между главния партньор и за щастие, филмът „ Винаги бъди моят“ може да няма недостатъци в това, банда!

Романтичен филм разказва за най-добрия партньор на Netflix Саша (Али Уонг) и Маркус (Рандъл Парк) , придружители на деца, които са се свързали отново като възрастни.

Али Уонг и Рандал Парк също са съавтори на сценария за този филм, извлечени от личния им опит като азиатски американци.

Освен зашеметяващия външен вид на главния партньор, актьорът Киану Рийвс също се появява като камея тук, гарантирано да изтръгне корема, банда!

С почти перфектен рейтинг, който този филм е постигнал, не е чудно, че Always Be My Maybe заслужава да бъде наречен един от най-добрите филми на Netflix за всички времена.

Заглавие Винаги бъди от Може би
На живо 31 май 2019 г.
Продължителност 1 час 39 минути
Производство Филми за страхотно, Overbrook Entertainment, All The Boys Productions
Директор Сюзън Джонсън
В ролите Lana Condor, Noah Centineo, Janel Parrish, et al
Жанр Драма, романтика
Рейтинг 97% ( RottenTomatoes.com )


7,2 / 10 ( IMDb.com )

15. Нощта идва за нас (2018) - най-добрият индонезийски филм Netflix

Качеството на индонезийските режисьори също е признато от Netflix и най-накрая си сътрудничат с режисьора Тимо Тяхянто във филма „Нощта идва за нас“ .

Този най-добър екшън филм на Netflix разказва историята на Ито (Джо Таслим) , член на Триада, чиито възгледи се променят след среща с малко момиче.

За съжаление, опитите му да напусне живота си като престъпник го превръщат в мишена за триадите, включително стария му колега Ариан (Ико Увайс) .

Както е типично за Тимо, тази индонезийска препоръка за филм на Netflix е пълна с брутални екшъни и е подкрепена от актрисата Даян Састровардойо, която тук играе престъпник, банда!

Заглавие Нощта идва за нас
На живо 19 октомври 2018 г.
Продължителност 2 часа 1 минута
Производство Infinite Frameworks Studios, Сценарий Infinite Films, XYZ Films
Директор Тимо Тяхянто
В ролите Ико Увайс, Джо Таслим, Джули Естел и др
Жанр Екшън, трилър
Рейтинг 90% ( RottenTomatoes.com )


7,0 / 10 ( IMDb.com )

Това са някои от най-новите и най-добри препоръки за филми на Netflix от ApkVenue. За тези, които не са доволни, ApkVenue също има препоръки за най-добрата оригинална серия на Netflix.

С ескалиращата война в стрийминг услугите, дължаща се на появата на Apple TV и Amazon Prime Video , със сигурност Netflix ще бъде по-непрекъснат при издаването на оригинални филми, банда!

Какво мислите за препоръката на Джака? Имате ли други препоръки за филми на Netflix? Споделете в графата за коментари!

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Фикри Хариш