5 безопасни съвета за закупуване на смартфон на черен пазар от Batam

Някои безопасни съвети за закупуване на черен смартфон от Batam, който е евтин и с високо качество. Няма нужда да се притеснявате за измами на смартфон Batam на черния пазар.

Батам наистина е известен с град, който предлага евтини смартфони и черен пазар. Черният пазар за смартфони Batam може да се каже, че е много разнообразен и разбира се има различни нива на гладкост. Трябва да сте умни при избора кой е най -добрият смартфон на черния пазар, който можете да получите в Batam.

Има толкова много смартфони, също така е възможно да получите предмети, които не са добри или дори разочароващи. Тази опасност не може да бъде избегната от купувачите, които наблюдават смартфона на черния пазар от Batam .

  • Топ 20 на най-търсените смартфони на черния пазар през 2018 г.
  • 15+ Най-добри смартфони с двойна SIM карта за Android IDR 1 милион 2016 г.
  • 5 причини, поради които купуването на смартфон за черен пазар е много опасно

Избягвайте измами със смартфони Batam на Black Market

Е, за да се избегне неща, които не са в нужда, когато купувате смартфон черен пазар на Батам, задължително те чета мнения за съвети за безопасност, за да си купите смартфон черен пазар на Батам. Хайде, просто разгледайте подробното ревю.

1. Избягвайте цената на черния пазар за смартфони, разликата е твърде далеч

Много евтината цена на смартфон от черния пазар наистина е изкушаваща и ни кара да искаме да го получим незабавно. Всъщност обаче трябва да сте наясно с цените, които са твърде евтини . Обикновено на евтина цена ще получите смартфон с функция, която не е разумна или дори повредена без вашето знание. Е, добре е първо да проверите цената на смартфона на няколко форума за покупка и продажба .

2. Физическа проверка и задълбочен черен пазар на смартфон в детайли

Физичността на смартфона е първото нещо, което трябва да проверите, преди да купите смартфон на черен пазар от Batam. Ако откриете очевидни мехури близо до камерата, незабавно проверете камерата, дали тя все още функционира нормално или не. Освен това проверете екрана и сензорния екран на смартфона на черния пазар , който искате да купите.

3. Купете онлайн? Осигурете репутация на продавача

Репутацията наистина определя всичко. Някои търговци на смартфони на черния пазар обикновено имат своя собствена Facebook група, състояща се от стотици или дори хиляди купувачи на абонаменти. Е, можете лесно да влезете във Facebook групата, за да видите активността в нея.

4. Ако искате възстановяване на средства, готови да загубите 200 хиляди

Играта между експедицията и продавачите съществува отдавна и е доста скрита . Скъпите пощенски такси купуват 200 000 рупии за една пратка стоки в цяла Индонезия. Така че, преди да купите смартфон на черен пазар , опитайте се да прочетете подробностите за рекламата от продавача. Ако цветът е грешен и вече е пристигнал, бъдете готови да загубите 200 хиляди рупии.

5. Избягвайте да използвате аксесоари от продавачи

Аксесоарите, предоставяни на купувачите, не са оригинални и могат да повредят батерията на смартфона на черния пазар , която сте купили (прочетете също: 4 най-лесни начина за разграничаване на реални и фалшиви зарядни устройства ). Ако е възможно, трябва да си купите ново оригинално зарядно устройство или слушалки в центъра за смартфони и да купите смартфон на черен пазар от Batam, който се продава в барове . Това със сигурност е достатъчно, за да се спести бюджетът, който обикновено продавачите определят допълнителна такса от 100 хиляди рупии за бар за смартфон на черен пазарпълен комплект .

И така, това са някои съвети, които могат да бъдат споделени за тези от вас, които искат да купят смартфон на черен пазар от Batam. Все още можете наистина да получите смартфон, който е страхотен с ниски цени, но не забравяйте да следвате съветите по-горе, момчета .