как да използвам google translate офлайн [най-новата 2020]

Google Translate офлайн е функция за превод без връзка с интернет. Вижте как да използвате Google Translate офлайн тук!

Google Translate офлайн, тъй като когато няма сигнал или интернет връзка, със сигурност е много полезен, а, банда.

Освен това приложението Google Translate, създадено от Google, може да преведе не само една дума, но и цялото изречение, което искате. Така че, няма да ви се завие свят!

От самото си създаване обаче, Google Translate е известен като приложение за онлайн превод, което означава, че може да се използва само когато има връзка с интернет. Всъщност реалността не е такава, нали знаете!

Тогава какво мислите за това как да използвате офлайн превода на Google ? Хайде, вижте пълната дискусия по-долу!

Характеристики и начини на Google Преводач офлайн с лекота

Не само офлайн игрите, които можете да играете без интернет мрежа, приложението за преводач Google Translate също изглежда има функция, която може да се използва офлайн, банда.

Тази функция всъщност е била представена от Google от дълго време, но изглежда, че само няколко потребители я знаят.

И така, този път ApkVenue ще ви каже как лесно да превеждате Google Преводач офлайн .

Функция на Google Преводач

Преди да разберете как да използвате офлайн превода на Google, тук ApkVenue ще обясни малко информация за това какви функции има това приложение.

Без да имаме нужда от много приятности, нека просто разгледаме следните рецензии.

1. Преводач на изображения

Освен че може да превежда текст, Google Translate APK има и функция за превод на изображения , която ви позволява да превеждате съществуващ текст в изображения.

Начинът, по който работи сам по себе си, е почти като приложение за скенер, където трябва да насочите и вземете изображението, което искате да преведете написаното, след което приложението автоматично ще сканира текста.

След това просто трябва да изберете кое изречение искате да преведете и резултатите ще бъдат показани под него.

2. Гласов преводач

Не само изображения, можете да използвате и функцията за гласов преводач , за да улесните използването.

Методът е наистина лесен, просто трябва да натиснете иконата на глас , след което да насочите микрофона на HP към източника на звук.

Та, банда! За да направите това, не е необходимо да използвате допълнително приложение за запис на глас на мобилния си телефон!

3. Преписване

Е, ако тази една функция е почти подобна на функцията за гласов преводач, просто Transcribe се извършва в реално време, когато имате разговор с някой, банда.

За съжаление тази функция все още не поддържа използването на индонезийски. Междувременно все още могат да се използват други езикови решения.

Но ако говорите добре английски, наистина можете да използвате тази функция, когато говорите с чужденци от страни с други езици.

4. Офлайн преводач

Е, ако това определено е характеристиката, която сте чакали в тази дискусия, нали? Да! Особено ако това не е функцията за офлайн преводач .

Тази функция е една от най-популярните поради безпроблемното й използване и ви позволява да превеждате по всяко време и навсякъде.

Е, за тези от вас, които искат да знаят как да превеждат индонезийски английски на английски език офлайн или обратно, по-добре е веднага да видите следния урок.

Как да използвам Google Translate офлайн (без връзка с интернет)

Как да използваме превода на Google офлайн без интернет връзка всъщност е наистина лесно, банда.

Тук обаче трябва да се подчертае, че функцията за офлайн превод може да се извършва само чрез приложението Google Translate на смартфони .

И за да направите това, няма специално приложение, което трябва да изтеглите отново. Така че, за онези от вас, които търсят офлайн компютърния метод на Google Translate или искат да изтеглят Google Translate офлайн за компютър, не можете да направите всичко, а!

Е, вместо да се харесвате, по-добре е просто да разгледате стъпките за превод офлайн с помощта на Google Translate по-долу.

Стъпка 1 - Изтеглете Google Translate

  • Първо изтеглете приложението Google Translate и го инсталирайте както обикновено на вашия Android или iPhone.
Производителност на приложенията Google ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 2 - Влезте в менюто Настройки

  • Отворете приложението Google Translate. След това влезте в менюто Настройки, като докоснете иконата на бургер в горния ляв ъгъл и изберете „Офлайн превод“ .

Стъпка 3 - Изберете и изтеглете езика

  • Изберете езика, който искате да използвате офлайн, след което щракнете върху иконата за изтегляне, за да го изтеглите, за да може да се използва, когато няма интернет връзка (офлайн).

  • След това изберете „Изтегляне“ и изчакайте, докато изтеглянето завърши.

Стъпка 4 - Google Translate може да се използва офлайн

  • Ако процесът на изтегляне завърши, автоматично може да се използва функцията за офлайн превод на Google. Всичко, което трябва да направите, е да въведете изречението, което искате да преведете, и резултатите ще се покажат в долната част.

  • Можете също да използвате Google Translate като главно приложение за офлайн английски речник, банда!

Готово е, как да превеждам офлайн с помощта на Google Преводач! Наистина лесно, нали?

С офлайн превода на Google, разбира се, ви улеснява да превеждате различни езици, без да се налага да сте свързани с интернет, банда.

Е, това беше обсъждането на всички функции и как да използвате Google Translate офлайн в тази статия, банда.

Чрез разнообразие от интересни и интересни функции, предлагани от този продукт, направени от Google, преводаческите дейности са много по-лесни за изпълнение.

Но предложението на ApkVenue е, че трябва да продължите да проверявате резултатите от дадения превод, защото името на машината трябва да има нещо нередно. Въпреки това наистина можете да използвате това приложение, за да научите друг език.

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Shelda Audita