Гледайте корейски драматични стълби към небето (2003)

Интересувате ли се от корейски драми, които гарантирано ще ви накарат да търсите тъкани? Хайде, гледайте корейската драма Stairway to Heaven (2003) с индонезийски субтитри!

През последните 10 години ApkVenue гарантира, че много от вас са били разплакани успешно от корейските драми, които гледате.

Всъщност износът от страната на жен-шен е добре известен със своята хитрост при раздвижването на сърцата ни, но до този момент нищо не е толкова лошо, колкото Стълбата към рая .

Въпреки че е на 15 години, тази класическа корейска драма все още е доказана, че може да разплаче Джака, банда!

Заинтригуван от тази сърцераздирателна сантиментална драма? Просто прочетете резюмето, което ApkVenue е подготвил тук!

Синопсис Корейски драматични стълби към небето

Cha Song-Joo (Kwon Sang-Woo) и Han Jung-Suh (Choi Ji-Woo) са приятели от детството, които сякаш са предназначени да бъдат заедно завинаги.

Родителите им имат близки отношения и отношенията им също се сближават, когато споделят загубата в семейството си.

След като майка му напусна, бащата на Юнг-Сох се ожени за друга жена и Юнг-Су имаше братя и полусестри, Хан Тае-Хва (Шин Хюн-Джун) и Хан Йо-Ри (Ким Те-Хи) .

Въпреки че Jung-Suh се опита да изгради добри отношения с Tae-Hwa, Yoo-Ri ревнува от връзката между Jung-Suh и Song-Joo.

Но нищо не може да разклати връзката между Song-Joo и Jung-Suh и когато Song-Joo заминава да учи в Америка, Jung-Suh остава вярно в очакване на Song-Joo.

Три години по-късно Song-Joo се завръща отново в Южна Корея и Jung-Suh веднага се втурва към летището, за да срещне истинската си любов.

За съжаление Jung-Suh е участвал в инцидент по пътя към летището и е обявен за мъртъв при инцидента.

Оказва се, че очевидно Юнг-Су преживява инцидента с амнезия и нейната съдба е била да събере Сонг-Джо и Юнг-Су след дълго време.

Могат ли Song-Joo и Jung-Suh да намерят начин да възстановят връзката си?

Интересни факти за корейските драматични стълби към небето

Освен че е пълна със сантиментални сцени, които ще ви накарат да пролеете сълзи, драмата Stairway to Heaven има и някои интересни факти, банда!

  • Когато беше пусната за първи път през 2003 г., тази драма веднага беше популярна в Япония и се казва, че е един от инициаторите на Корейската вълна .

  • В Япония правата за излъчване на тази драма бяха продадени успешно за 1,2 милиарда вони или около 14,3 милиона рупии, което е най-високата цена за корейска драма.

  • Заглавието на тази драма е взето от класическата рок песен Stairway to Heaven от групата Led Zeppelin, която също се появява като саундтрак в тази драма.

  • Тази драма е второто заглавие на трилогията " Небето " на режисьора Лий Джанг-Су , която започва с драмата " Красиви дни" и завършва с драмата " Небесно дърво" .

  • Тази драма е римейк във Филипините със същото заглавие през 2009 г., а също и римейк в Индонезия, за да се превърне в сапунената опера True Love през 2011 г.

  • Въртележките, които са фона на някои от забележителните сцени на драмата, са заснети в тематичния парк Lote World в Сеул .

Гледайте корейски драматични стълби към небето

Информация Стълба към рая
Рейтинг 8,9 ( Asianwiki.com )
Продължителност 1 час 10 минути
Жанр Драма


Романтика

Брой епизоди 20 епизода
Дата на излизане 3 декември 2003 г. - 5 февруари 2004 г.
Директор Лий Джанг-Су
Играч Kwon Sang-Woo


Ким Те-Хи

За тези от вас, които нямат търпение да бъдат разплакани, можете да гледате корейската драма Stairway to Heaven чрез връзката по-долу, банда!

>>> Гледайте корейски драматични стълби към небето <<<

Всъщност историята на злата майка и доведения брат често е изтъквана, но ApkVenue гарантира, че все още ще бъдете разплакани от съдържанието на мелодрамата в тази драма.

Гледали ли сте някога тази корейска драма? Колко плакахте, когато гледате тази драма? Споделете веднага в графата за коментари!

Прочетете също статии за Корея или други интересни статии от Фикри Хариш