5 начина да направите 1 GB Android Android телефон лек и бърз!

Този път ApkVenue иска да ви каже 5 начина да направите 1GB RAM Android HP HP Stay Light and Speeding!

Понастоящем високите спецификации на мобилен телефон с Android са задължителни. Това е така, защото най-новите приложения за Android изискват високи спецификации, за да поддържат своите функции. Преди това ApkVenue прегледа, че 1GB RAM на Android вече не е достатъчно! Със сигурност обаче много от вас все още имат мобилен телефон с Android само с 1 GB RAM. Не се притеснявайте! Защото този път ApkVenue иска да ви каже 5 начина да направите 1GB RAM Android HP Stay Light and Speeding!

Телефоните с Android с 1 GB RAM всъщност все още могат да работят безпроблемно, ако ги използвате по правилния начин. И така, този път ApkVenue иска да ви даде съвети за оптимизиране на използването на вашия мобилен телефон с Android, чиято RAM е само 1 GB. Слушайте и следвайте стъпките по-долу, да!

  • Задължителни съвети за тези от вас, които използват смартфон с 1 GB RAM
  • 7 вида приложения за Android, които трябва да бъдат изтрити от вашия Android телефон
  • 10 най-добри приложения, за да накарате вашия телефон с Android да добави NGEBUT!
  • 5 ВАЖНИ Причини защо ТРЯБВА да си купите нов смартфон през 2016 г.!

5 начина да направите 1GB RAM Android Мобилен телефон за светлина и скорост!

1. Изкоренете вашия Android телефон!

Да, това е първото нещо, което трябва да направите. Чрез вкореняване Android, ще имате неограничен достъп до промяна, изтриване, добавяне и дори увреждане всичко на системата Android на вашия мобилен телефон. Така че, не се колебайте да изкорени вашия мобилен телефон с Android, а! Това е лесно, просто трябва да прочетете следните статии, за да изкорени безопасно вашия Android телефон.

  • Лесни начини за изкореняване на всички видове Android без компютър
  • Как да изкорени всички видове Android с Towelroot
  • Лесни начини за изкореняване на всички видове Android с KingoApp
  • Лесни начини за изкореняване на Android Lollipop 5.1 без компютър

2. Променете стартера по подразбиране за вашия телефон с Android!

Стартовите устройства по подразбиране за телефони с Android, като TouchWiz UI от Samsung или ZenUI от ASUS , имат много функции. Но стандартният стартер за телефони с Android обикновено също заема много RAM. За да не е тежък, добре е да го замените с по-лек стартер . Например Zero Launcher, който можете да изтеглите по-долу.

Apps Desktop Enhancement Zero Team ИЗТЕГЛЯНЕ

С по-малък и по-лек стартер , вашата RAM и вътрешна памет вече няма да бъдат пълни. Въпреки че е лек, Zero launcher също има много страхотни функции, които не отстъпват на вашия стартер за Android по подразбиране.

3. Премахнете всички приложения по подразбиране "Bloatware", от които не се нуждаете!

На вашия мобилен телефон с Android трябва да има инсталирани много приложения по подразбиране от първия път, когато сте закупили мобилния телефон с Android. Тези приложения обикновено не могат да бъдат изтрити или деинсталирани . Има дори такива, които не могат да бъдат деактивирани . Освен че прави вътрешната памет на вашия мобилен телефон с Android по-пълна, това приложение по подразбиране често изтощава и RAM, защото работи без да знаем. Е, можете да използвате приложението System App Remover, за да изтриете различни приложения по подразбиране на вашия телефон с Android. Можете да видите как да го използвате в следната статия: Как да деинсталирате много приложения за Android по подразбиране „Bloatware“ наведнъж.

Инструменти за разработчици на Jumobile Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Добавете вашата RAM с приложението Greenify

Може ли RAM да се добави с приложение за Android? О Моля те. С приложението Greenify можете да направите RAM паметта на вашия мобилен телефон с Android по-просторна и по-лека. Така че все още можете да извършвате плавно различни дейности на вашия мобилен телефон с Android. Вижте как да използвате приложението Greenify в следната статия: Как да увеличим RAM на Android с помощта на Greenify.

Инструменти за разработчици на Oasis Feng Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

5. Използвайте телефона си с Android, ако е необходимо

С ограничен капацитет на RAM, това означава, че не можете да правите твърде много дейности на вашия мобилен телефон с Android ( многозадачност ) едновременно. Също така не можете да отворите твърде много приложения едновременно. Така че, трябва да сте интелигентни относно управлението на дейностите на вашия мобилен телефон с Android.

Например, ако искате сериозно да играете игри, първо изключете приложенията за чат като BBM , LINE и т.н. Или ако чатите в BBM, изключете и други приложения. Ако знаете как да използвате правилно тези приложения, RAM паметта на вашия смартфон с Android, която е само 1 GB, няма да се чувства тежка, наистина!

Това са 5 начина да направите 1GB Android RAM светлина и скорост на мобилния телефон! Ако тези стъпки, които сте направили, със сигурност ще Android Mobile RAM е 1 GB просто няма да се чувствате тежки, бавни, или nge- закъснение . Ако имате друга информация за това как да оптимизирате Android RAM, моля, напишете вашето мнение в колоната за коментари по-долу.