Кои са 10-те най-добри приложения за видео чат на Android?

Видео чатът първоначално е бил технология на научната фантастика в бъдеще. Поради бързото развитие на интернет, видеото вече започна да замества визуалните разговори

Видео чатът първоначално е бил технология на научната фантастика в бъдеще. Тъй като развитието на интернет е толкова бързо, сега видео чатът бавно започва да замества обичайния метод за визуален разговор.

Въпреки че мобилните устройства, които имат камери, се произвеждат от 2013 г., те се използват изключително за селфита .

Сега сме в модерното време, което означава, че все още можем да произвеждаме комуникация, въпреки че не сме заедно (нито устно, нито визуално).

Ако Apple разчита на приложението FaceTime като комуникация на платформа . Какво ще кажете за Android? Тихо, след 10-те най-добри приложения за видео чат на Android, които можем да изберем, cekidot !

  • Как да създадете известия за плаващ чат като във Facebook Messenger
  • Самотни и Facebook чат Самотен? Ето Решението!
  • Новата функция „Супер чат“ прави по-лесно YouTube да получават допълнителни пари

10 от най-добрите приложения за видео чат на Android, какви са те?

1. Skype

Skype първоначално е създаден като решение за незабавни съобщения, за да се конкурира с популярността на Yahoo! Сега тази платформа е помогнала на много групи, както физически лица, така и бизнес дейности. Със Skype можем да се обаждаме с един на един или в групи.

Има първокласни услуги за видео разговори и видео чат, от които можем да избираме. Интересното е, че Skype все още предлага добро качество на видео и аудио прием, въпреки че скоростта на интернет не е с максимална производителност. Всъщност можем да общуваме с потребители на Skype на всички платформи .

2. Google Hangouts

Google Hangouts вероятно е резултат от еволюцията на Google Talk, вече несъществуващата платформа за незабавни съобщения на Google. Когато разработването на незабавни съобщения започна да преминава към все по-модерна технология, Google стартира безплатно приложение, което позволява видео и аудио разговори на всяка платформа .

Така че Hangouts също ни позволява да общуваме с хора и в групи. Hangouts са много популярни сред студенти или учебни групи.

3. Google Duo

Разликата между Duo и Hangouts е, че Hangouts е по-предназначен за групови дейности. Докато Duo е създаден почти изключително за индивидуални видеоразговори. Що се отнася до услугата, качеството на видео и аудио приемането все още е добро, въпреки че интернет връзката е бавна.

4. WhatsApp

Освен новите си функции, WhatsApp вече е популярен като водещото приложение за незабавни съобщения. Тогава WhatsApp отново започна да добавя нови функции, една от които беше услуга за видео разговори към всяка платформа . Услугата за видеообаждания WhatsApp е предназначена изключително за разговори "един на един".

5. Facebook Messenger

Както е известно, Facebook Messenger (FM) има близо половин милиард инсталирания в Play Store . За разлика от WhatsApp, FM позволява групови видео разговори и гласови повиквания. Качеството на видеото на FM също е все още добро, въпреки че интернет връзката е бавна.

6. Viber

Viber е може би конкурент на WhatsApp, докато накрая WhatsApp успя да го победи. Въпреки че има една и съща услуга, Viber предприема различни инициативи оттогава с видна функция, а именно видео разговори . Всъщност те твърдят, че тяхната услуга за видео разговори е все още стабилна, въпреки че се извършва със слаба 3G връзка.

Така че все още получаваме прилично качество на видеото, както и качество на звука, когато правим видеоконференции . Viber може дори да се използва за контакт със 100 души едновременно, без да е необходима бърза връзка.

7. IMO

Може да се каже, че IMO е просто приложение, няма приставки или филтри, които да са обременителни. Приложението има и много прост интерфейс. Освен че може да се използва за видео разговори , IMO може да изпраща съобщения и снимки. Интересното е, че можем да правим видео разговори възможно най-бързо чрез бутона в левия ъгъл на екрана, това показва, че това приложение е предназначено да осигури удобство за своите потребители.

8. Танго

Въпреки че Tango вече е по-скоро социална платформа, тяхната услуга за видео разговори е с много добро качество. Дори не се нуждае от плътна връзка.

С това приложение можем да изпращаме SMS, чат и видео разговори до приятели или семейство. С Tango можем да намерим и няколко души въз основа на техните интереси.

Tango също поддържа групови чатове и интересно е, че можем да изтеглим поддържани от Tango игри, за да играем заедно с други потребители.

9. Плъзгане

Glide се различава от другите приложения за чат . Glide е предназначен изключително като видео съобщение. С Glide можем да изпращаме видео съобщения с продължителност до 10 секунди до множество приятели. Те могат също да отговорят, като изпратят различно видео съобщение.

10. Камфрог

Camfrog е приложение за видео чат, което има свои собствени функции и предимства. Чрез Camfrog сме свободни да провеждаме видео разговори с всеки, който има контакт, дори и с непознати.

Това са 10-те най-добри приложения за видео чат на Android, които могат да бъдат получени безплатно. Кои сте използвали? Споделете вашите отговори чрез колоната за коментари по-долу.