7 японски учебни сайта, на които можете да се насладите безплатно!

Ако искате да учите бързо, можете да се възползвате от този безплатен сайт за изучаване на японски език. Така че не е нужно да харчите пари за ...

Обичате ли да гледате японски аниме или филми? Объркани ли сте от езика? Ако се чувствате объркани, трябва да има някои от вас, които искат бързо да научат и овладеят японски.

Въпреки че можете да търсите субтитрите , японският в ушите ви все още звучи чуждо за тези, които току-що са го чули.

Японските аниме и филми обаче мотивират много хора да овладеят всичко, свързано с японския език и култура. Ако искате да учите бързо, можете да се възползвате от този безплатен сайт за изучаване на японски език. Така че не е нужно да харчите пари за курсове по японски език.

  • Обичате японските момичета? Ето няколко интересни факти за униформите на японски момичета
  • Страхотно, японски студенти използват усъвършенствани технологии, за да мамят
  • Видео: COOL! Това правят японските ученици, ако закъснеят за час

7 безплатни сайтове за обучение на японски

Трябва да знаете, не всички сайтове за онлайн обучение са безплатни. Съществуват повечето онлайн сайтове за обучение, които изискват от потребителите да плащат такси за курсове, книги и други.

Но не е нужно да се притеснявате, защото все още има сайтове за изучаване на японски език онлайн, които са безплатни или безплатни. Не вярвате? Тук ApkVenue дава информация за това кои сайтове могат да ви дадат уроци за японски безплатно. Просто го гледайте, да тръгваме!

1. Ерин

Източник на снимка: Снимка: erin.ne.jp

Erin е сайт за безплатно изучаване на японски, който дори начинаещите могат да научат. Тук ще се научите да използвате видеоклипове, придружени от текст romaji и kanji , на японски и индонезийски. Не само това, този сайт дори предоставя материали за уроци чрез манга и можете да отговорите на тестовете, дадени от Ерин.

Източник на снимка: Снимка: erin.ne.jp

2. NHK World

Източник на снимка: Снимка: nhk.or.jp

Следващата е NHK World. Този сайт предоставя материали за изучаване на японски език, използващи цифрови книги и аудио, за да ви улесни да научите японски. освен това тук можете да изтеглите файлове и аудио, които след това да запазите на вашия компютър или мобилен телефон.

Източник на снимка: Снимка: nhk.or.jp

Не само да учи, NHK предоставя и достъп до новини за Япония и радио в Япония, което ни улеснява да получаваме информация за Япония.

3. WKWKJapan

Източник на снимки: Снимка: wkwkjapan.com

В WKWKJapan можете да преподавате директно от учители от Япония, но чрез онлайн медии за обучение. В WKWKJapan първо трябва да се регистрирате, за да станете студент. За разлика от други онлайн проучвания, вие също можете да преподавате онлайн във Facebook. Достатъчно е да се присъедините към групата за онлайн курсове по японски с японски учители.

Тук има график на курсовете всяка седмица, така че вие ​​сте като да се учите от учител в училище. Още по-забавно е японският учител, който веднага предоставя последователен практически материал. Можете също така да задавате въпроси и веднага да разберете подробно урока.

4. Японски речник за обучение

Източник на снимка: Снимка: Jepang-indonesia.co.id

Japanese Learning Dictionary е уебсайт, който предоставя онлайн речник. Можете да търсите думи на индонезийски от AZ, японски, както и romaji. Освен това има различни речници от японски на индонезийски и обратно.

ВИЖТЕ СТАТИИ

5. Гьоте Верлаг

Източник на снимки: Снимка: goethe-verlag.com

Следващата е Гьоте Верлаг. Ученето чрез използване на книги се извършва ежедневно, но какво ще кажете за това как да се научите да използвате книги плюс аудио? Goethe verlag предлага MP3 курсове за тези, които искат да научат японски. Има 100 урока заедно с техните MP3 файлове.

6. Quizlet

Източник на снимка: Снимка: quizlet.com

Следващата е Quizlet. Сайтът Quizlet улеснява учениците да се научат да използват флаш карти . Подобно на ученето в училище, тук можете да тествате и уменията си по японски език.

Източник на снимка: Снимка: quizlet.com

Освен това можете също да играете думи за съвпадение и други. По този начин няма да ви омръзне бързо при изучаването на японски. Когато играете играта, тук ще бъдете помолени да изберете ниво на трудност. Quizlet предлага три нива, а именно лесно, средно и трудно. Освен нивото на трудност има и резултат. Ако съвпадате правилно с думите, ще получите резултат . Колкото повече резултат, толкова по-високо е вашето ниво.

7. Нашият клас

Източник на снимки: Снимка: classkita.com

Последният е Нашият клас. Този сайт предоставя видео и цифрови книги със звук за обучение. Можете също така да отговаряте на викторини и да обсъждате с други ученици.

Източник на снимки: Снимка: classkita.com

Освен че сте ученик, можете дори да станете учител на този сайт. Не само изучавайки японски, можете да изучавате и други предмети като математика, компютърни науки и други.

Е, това е списък от 7 сайтове за изучаване на японски език, до които можете да влезете безплатно. Ако имате информация за други сайтове, не забравяйте да споделите в графата за коментари.