как да разберете местоположението на някого чрез WhatsApp на мобилен телефон

Как да разберете местоположението на някого чрез WhatsApp на мобилния си телефон може да помогне на тези от вас, които се притесняват от местонахождението на приятеля или приятелите си. Вижте как тук!

Били ли сте изненадани, защото приятелят ви все още не е дошъл, въпреки че е казал "otw" по-рано ? Или по-малкият ви брат или сестра отива да играе, но не казва къде отивате? Наистина е тревожно, нали!

Е, знаете ли, че всъщност можете да проследявате местоположението на някого, само въоръжен с WhatsApp, най -популярното приложение за чат, използвано от почти всички, банда.

Може би методът ще бъде малко сложен, но просто трябва да разгледате внимателно рецензията на Jaka, за да знаете как да откриете местоположението на някого чрез WhatsApp на мобилен телефон .

Как да проследите нечие присъствие чрез най-новия WhatsApp 2020

Източник на снимки: Как лесно и точно да откриете местоположението на някого чрез WA.

Не мисли първо, ако начинът за проследяване на местонахождението на някого чрез WhatsApp е свързан с негативни неща, банда. Причината е, че има няколко положителни ползи, които можете да получите с този метод.

Например, когато се стремите да проследите местоположението на някого в WhatsApp, това всъщност може да помогне за намаляване на безпокойството и безпокойството, когато някой, когото обичате, изведнъж няма новина.

Подобно на сестра ви, която често ходи с джаджи, но не се сбогува или е подозрителна към гадже, което внезапно изчезва без новини и често игнорира чата ви в WA, въпреки че е онлайн .

Можете също да използвате този урок като начин за проследяване на изгубения си мобилен телефон чрез WA, ако например мобилният ви телефон е намерен от някой друг, който възнамерява да го върне.

Разлика между проследяване на местоположението и подслушване на номер в WhatsApp

Когато се гледа от целите и намеренията, как да се проследят номерата на WA на мобилен телефон, включително неща, които все още са разумни и имат смисъл!

За разлика от подслушването, което обикновено има негативен контекст, банди. Тогава каква е разликата между двете? Вижте точките за преглед по-долу, докато разберете!

Подслушване ( хакване )

 • Според KBBI подслушването означава слушане (записване) на информация (поверително, разговори) на други хора нарочно без знанието на човека.
 • Подслушването се извършва, за да се получи лична информация тайно без знанието и съгласието на лицето.
 • Подслушването има отрицателни цели, които могат да доведат до правни проблеми с други хора.

Ето, банда, ако искате да знаете как се хакват характеристиките на WhatsApp, които се хакват, побързайте и прочетете, преди вашият WhatsApp да бъде хакнат от някой друг.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Проследяване ( Мониторинг )

 • Проследяване или наблюдение според KBBI означава надзор, наблюдение или проверка внимателно, особено със специална цел; монитор.
 • Мониторингът няма намерение или цел да навреди на другите. Повече до превантивна мярка за наблюдение и защита на другите от заплахи.

Когато се гледа от контекста, е ясно, че знаят местонахождението на WhatsApp трябва да попадат в категорията на проследяване псевдоним мониторинг , не подслушване.

Така че проследяването на този WA номер е повече, за да гарантира съществуването на други хора, които познавате, банда. Но целите и намеренията, разбира се, се връщат при всеки от вас.

Колекция от начини за проследяване на нечие местоположение чрез WhatsApp

Източник на снимки: Как да проследите местоположението на някого, без да бъдете забелязани чрез WA

Най-новите функции на WhatsApp са наистина полезни за потребителите му, включително функция за това как да разберете местоположението на някой, който посещава WA, който е в списъка ви с контакти.

Разбира се, освен предоставените официални функции, има и методи за проследяване на нечие местоположение чрез WhatsApp на мобилен телефон, без да е необходимо други хора да знаят за него.

1. Как да намерим местоположението на някого чрез официалния WhatsApp

Що се отнася до първоначалната дискусия, WhatsApp също има функция за проследяване на местоположението на други хора дори в псевдоним в реално време директно.

Тук, разбира се, трябва да познавате човека, който иска да бъде проследен, и да го помолите да използва функцията Live Location , банда.

Сега, за да използвате функцията как да проследявате местоположението си чрез WA, можете да следвате няколко лесни стъпки, както следва.

 • Стъпка 1: Отворете приложението WhatsApp и изберете човека или групата, с които искате да споделите местоположението на живо . Докоснете иконата на кламер в долната част и изберете опцията Местоположение . За да споделите вашето местоположение на живо , докоснете опцията Споделяне на текущото местоположение .

Източник на снимки: Първата стъпка в намирането на нечие местоположение чрез WhatsApp е чрез вградената му функция.

NOTE:


Jika kamu memilih opsi Kirim lokasi Anda saat ini, maka WhatsApp akan mengirimkan lokasi terakhir di mana kamu mengirim pesan tersebut, geng.

 • Стъпка 2: След това попълнете продължителността на споделянето на местоположението на живо и попълнете съобщението в предоставената колона, докоснете Изпрати, за да започнете да изпращате. Други хора, които получават съобщението ви, вече могат да виждат вашето местоположение в реално време, включително когато премествате места.

Източник на снимки: Показва се, когато е активирана функцията за проследяване на местоположението чрез WA.

Достатъчно лесно, нали? Тази функция на WhatsApp Live Location също ще спре автоматично след преминаване на продължителността, която сте посочили по-рано.

Можете също да спрете, преди да изтече продължителността, като докоснете Спиране на споделянето в съобщението за местоположение, което сте споделили по-рано, банда.

2. Как да проследявате номер на WhatsApp с приложението за търсене HLR

За това как да проследите втория WA номер, можете да използвате приложение, наречено HLR Lookup . В това приложение можете да проследите HLR ( Регистър на местоположението на дома ), който ще уведоми доставчика и местоположението на клиента.

Можете да направите този метод, например, когато получавате измамни съобщения чрез WhatsApp и искате да знаете къде е извършителят, бандата.

Можете да разберете местоположението на някого чрез WhatsApp на мобилния си телефон, без да бъдете забелязани съвсем лесно. как?

 • Стъпка 1: Изтеглете и инсталирайте приложението HLR Lookup чрез връзката, която ApkVenue е предоставил по-долу, банда.
Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ на DELTALabs
 • Стъпка 2: Отворете приложението HLR Lookup и всичко, което трябва да направите, е да въведете номера на измамника на WhatsApp, който искате да проследите местоположението му. Ако просто натиснете бутона Изпрати .

Източник на снимки: Първоначален изглед на приложението HRL Lookup, алтернативен начин да разберете нечие местоположение чрез WA.

 • Стъпка 3: Изчакайте няколко минути, докато не ви бъдат съобщени подробностите за телефонния код, доставчика на услуги , държавата, региона и града на номера. Можете също да споделите тази информация, като докоснете иконата за споделяне в долната част.

Източник на снимки: Покажете информацията, която получавате в алтернативно приложение за това как да проследите този WA номер.

Този метод за проследяване на номера на WhatsApp не е точен и няма да ви даде точното местоположение на човека, когото се опитвате да проследите.

Но поне можете да предскажете откъде идва извършителят. Особено от информацията, където е регистриран номерът.

3. Как да видите местоположението на приятелите на WhatsApp с Google Maps

Последният начин за проследяване на местоположението чрез WA е използването на приложението по подразбиране на мобилен телефон с Android, а именно Google Maps .

В допълнение към навигацията се оказва, че това приложение, направено от Google, има и много полезни функции. Един от тях споделя директно местоположението с високо ниво на точност.

Тук можете също да споделите това местоположение в Google Maps чрез WhatsApp, като следвате стъпки като тази.

 • Стъпка 1: Отворете приложението Google Maps на вашия телефон с Android. На главната страница докоснете иконата за хамбургер и изберете опцията Споделяне на местоположението , както следва.

Източник на снимки: Първоначално появяване при използване на Google Maps като начин за установяване на местоположението на някого чрез WA.

Производителност на приложенията Google Inc. ИЗТЕГЛИ
 • Стъпка 2: За да започнете да споделяте, така че другите да могат да проследят вашето местоположение, трябва само да докоснете Старт . Ще се появят няколко опции за споделяне, тук просто трябва да изберете WhatsApp .

Източник на снимки: Показва кога как е проследено това WA число да е свързано с приложението.

 • Стъпка 3: Изберете контакта, на който искате да изпратите местоположението и резултатът ще бъде такъв. Връзката ще ви насочи към Google Maps, за да проследите местоположението, бандата.

Източник на снимки: Показване на последните стъпки при използване на Google Maps като алтернативен начин за проследяване на WA номера.

Просто трябва да кажете и приложите този WA номер на приятели, семейство или приятелки, които искате да проследите къде се намирате.

По начин, който е доста лесен, не би трябвало да е твърде трудно да го насочите, нали?

Бонус: Препоръки за най-точното приложение за проследяване на мобилни номера през 2020 г.

В допълнение към приложението, което ApkVenue използва по-горе, всъщност има няколко алтернативни точни приложения за проследяване на номера на мобилни телефони, които можете да опитате, банда.

Някои от приложенията по-долу също функционират за проследяване на местоположението на изгубен мобилен телефон. Така че ще бъде доста полезно, когато е спешно.

Любопитни ли сте какви приложения могат да се използват като алтернативен начин за проследяване на нечие местоположение, без да бъдете забелязани? Ето още информация.

1. Google Find My Device

Първото приложение, което препоръчваме, е Google Find My Device, което е официално създадено от Google за проследяване на изгубени телефони с Android.

В това приложение трябва само да знаете имейла и паролата, които са свързани със загубения мобилен телефон с Android, така че да знаете неговата позиция.

Как да разберете местоположението на някого чрез WA с помощта на това едно приложение също е много лесно, банда.

Помощни програми за Google LLC ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Плячка против кражба

Prey Anti Theft е и друго мобилно приложение за проследяване за проследяване на устройства в реално време по по-сложен и точен начин.

Това приложение за проследяване използва GPS координати, както и няколко други функции, като Control Zone , Alarm , Security Camouflage и много други.

Това приложение наистина се препоръчва за тези от вас, които се нуждаят от алтернативен начин за проследяване на местоположението ви чрез WA.

Apps Utilities Prey Project ИЗТЕГЛЯНЕ

Други приложения за проследяване на мобилни телефони ...

За тези от вас, които искат да знаят препоръки за други приложения за проследяване на номера на мобилни телефони, които са осъществими за вас, ApkVenue обобщи в следващата статия.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Е, това е лесен начин за проследяване на местоположението ви чрез приложението WhatsApp директно с помощта на телефона с Android, който използвате.

Разбира се, с редица методи по-горе, можете да проследите местоположението на най-близкия човек около вас или също така да откриете местоположението на измамника, който се опитва да ви подведе, банда.

Имате ли други препоръки? Не забравяйте да споделите в колоната за коментари по-долу и да споделите тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и други трикове на JalanTikus.com.

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от Naufaludin Ismail