как да усилите сигнала на xiaomi 4g без допълнително приложение

Вашият мобилен телефон Xiaomi има проблем с нестабилен сигнал? Ето как да засилите сигнала на мобилния телефон на Xiaomi без допълнителни приложения. (100% работи)

Сигналът е важен фактор за смартфоните да продължат да бъдат свързани към мрежата за данни. Слабата и нестабилна връзка определено ще ви дразни, особено когато сте на място с лош сигнал.

Така че една от най-добрите стъпки е да засилите сигнала на мобилния си телефон, момчета.

За тези от вас, които имат проблеми със сигнала със смартфони Xiaomi, тук ще ви кажа как да усилите 4G сигнала на мобилен телефон Xiaomi без допълнителни приложения. Трябва да опитате!

Как да засилим 4G сигнала на Xiaomi с Dialer

Според опита на ApkVenue, повечето смартфони Xiaomi с MIUI бази не предоставят възможност за заключване само на една мрежа.

Senggaknya има 3 опции, а именно Приоритет 4G , Приоритет 3G и 2G (спестяване на батерията) .

  • За първи път можете да получите достъп до менюто чрез приложението за набиране, като въведете # # 4636 # # . Сега вашият смартфон Xiaomi автоматично ще влезе в менюто Информация за телефона .

Как да засилим сигнала за мобилен телефон на Xiaomi по други начини

Стъпка 1 - Отворете настройките

  • Освен метода по-горе, можете да получите достъп до него и от Настройки, след което да отидете до менюто About Phone . След това натиснете 3 или повече пъти на Вътрешна памет, за да имате достъп до менюто Информация за телефона .

Стъпка 2 - Изберете информация за телефона

  • След това изберете менюто Информация за телефона. Ако използвате 2 SIM карти, изберете коя SIM карта е свързана с интернет, например докоснете Информация за телефона2 .

Стъпка 3 - Променете мрежата, ако е необходимо

  • След това направете настройките на Set Preferred Network Type и го променете само на LTE . След това натиснете два пъти бутона Назад, за да се върнете към първоначалния екран. В резултат на това вашият смартфон Xiaomi вече е заключен към 4G LTE мрежата, момчета.

Сега това е начинът да се засили сигналът за мобилен телефон Xiaomi без допълнителни приложения. Сега не е нужно да се притеснявате за изчерпания 4G сигнал. Горният метод може да се практикува и на смартфони, различни от Xiaomi.

Дано полезно и късмет!

Прочетете също статии за Xiaomi или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .