8 най-добри игри за дуел на Android, които могат да се играят офлайн

Ето 10 от най-добрите игри за дуел на Android, които могат да се играят офлайн. За да можете да се забавлявате с приятеля си, въпреки че имате лоша квота.

Играта на игри с Android на смартфони със сигурност е забавна дейност. Особено, ако играете на дуел игри на Android с приятели или приятелки. Определено се чувства по-вълнуващо, защото има усещане за сплотеност и близост, което не можете да почувствате, когато играете игри с Android сами на вашия смартфон.

Но какво ще стане, ако квотата за интернет данни на вашия Android изтече? Тогава може да се използва само един смартфон или таблет с Android? Не се бъркайте, защото този път ApkVenue има списък с 8-те най-добри игри за дуел на Android, които могат да се играят офлайн .

  • Подобрете качеството заедно с вашия партньор с тази игра
  • 10 най-добри игри за мултиплейър за Android, които можете да играете без интернет

10 най-добри игри за дуел на Android, които могат да се играят офлайн

1. Светлинен хокей

Една от най-известните офлайн игри за дуел за Android е Glow Hockey . Начинът на игра е прост, трябва да вкарате топката във вратата на противника колкото е възможно повече, за да спечелите мача. Можете да играете сами или срещу приятелите си, като използвате само едно устройство с Android.

Опитайте сами да се забавлявате с Glow Hockey, като изтеглите играта по-долу.

Игри за симулация Natenai ИЗТЕГЛЕТЕ

Ако искате да видите как да го играете, моля, гледайте следното видео:

2. ДВОЙНО!

Тази една игра може да се играе на две устройства с Android с Bluetooth или WiFi връзка. Геймплей ДВОЙНО! всъщност много просто. Трябва да стреляте само по опонента си, като използвате различните видове предоставени изстрели. ApkVenue наистина харесва прости дизайни и ярки цветове. Това наистина прави деня ви по-забавен.

Опитайте да изтеглите играта DUAL! по-долу за вашия смартфон и вашите приятели.

Също така гледайте страхотното видео на офлайн играта за дуел на Android тук.

3. BombSquad

Трябва да сте запознати с играта Bomber Man ? Е, тази офлайн игра за дуел на Android, озаглавена BombSquad, има същата концепция и геймплей . Графиката обаче е наистина страхотна, а изборът от налични оръжия също е голям. Можете да го играете мултиплейър с WiFi връзка.

Хайде, поканете приятелите си да се бият в BombSquad, като изтеглите играта по-долу:

Eric Froemling Arcade Games ИЗТЕГЛЕТЕ

Вижте вълнението от тази една игра в следващото видео.

4.2 Реактор на играч (мултиплейър)

В тази офлайн игра за дуел на Android, озаглавена 2 Player Reactor (мултиплейър) , ще ви бъдат зададени редица въпроси, след което трябва бързо да познаете отговора, като докоснете екрана на смартфона. Правилата са прости, но зададените въпроси са доста разочароващи! Трябва да е забавно и да го прави дразнещо.

Почувствайте вълнението на 2 Player Reactor (Multiplayer), като изтеглите играта по-долу:

Игри Аркадни готини черешови дървета ИЗТЕГЛЕТЕ

Искате ли да видите как да го играете? Гледайте следващото видео.

5. Tic Tac Toe

Кой не познава Tic Tac Toe? Тази традиционна и легендарна игра е много лесна за игра. Въпреки че е проста, версията за Android на играта Tic Tac Toe е доста забавна и приятна. Тази офлайн игра за дуел на Android може да бъде опция за прекарване на свободно време с приятели и приятелки.

Моля, изтеглете играта Tic Tac Toe по-долу.

Optime Пъзел игри Софтуер ИЗТЕГЛЕТЕ

Геймплеят и външният вид са лесни, но доста лесни за очите. Опитайте да гледате видеоклипа.

6. Без шах

Вече трябва да знаете как да играете шах, нали? В шаха най-важното е стратегията, така че да можете да победите опонента си. Можете да използвате тази офлайн игра за дуел на Android, наречена Chess Free, за да размишлявате с приятелите си или да покажете колко сте умен в очите на най-скъпия си приятел.

Просто изтеглете играта Chess Free по-долу:

AI Factory Limited Спортни игри ИЗТЕГЛЯНЕ

Продължете да виждате видеоклипа за геймплей тук.

7. Микро битки

В Micro Battles не можете да играете само една игра. Но в него се съдържат 4 мини игри. Уникално, в тази офлайн игра за дуел на Android има само един бутон за всеки играч. Всъщност изглежда много просто като 8-битова игра. Но гарантирано ще бъде забавно и може да ви направи весели.

Изтеглете играта Micro Battles веднага отдолу.

Игри Arcade Donut Games ИЗТЕГЛЕТЕ

Поканете вашите приятели или приятелки да играят микро битки и да се смеят заедно. Като тази една двойка, тук:

8. БАДЛАНД

Тази игра, наречена BADLAND, има много готина и уникална графика. Много уникални и интересни герои, както и наистина страхотен фон в пустинята. Тази игра може да се играе и от 4 души едновременно.

Веднага изтеглете офлайн играта за дуел на Android, озаглавена BADLAND по-долу:

Frogmind Arcade Games ИЗТЕГЛЕТЕ

За да го направите по-интересно, опитайте да гледате страхотното видео по-долу:

Това са 8-те най-добри игри за дуел на Android, които могат да се играят офлайн . Тези игри със сигурност ще създадат атмосфера за излизане с приятели или заедно с приятеля ви. Коя игра е вашата любима? Ако имате други страхотни препоръки за офлайн двубой за Android , моля, напишете вашето мнение в колоната за коментари по-долу.